Widok

Modne suknie jednoczęściowe.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukając sukni ślubnej, chciałam mieć coś nie oklepanego jak gorset i spódnica. Zdecydowałam się na suknię jednoczęściową Demetrios Model 4195 kolor j. ecru z wstawkami coffee. To była trafna decyzja. Czułam się w niej świetnie. Pomimo długiego trenu, to po jego podpieńciu w żaden sposób nie przeszkadzał mi w zabawie weselnej. Gorąco polecam takie Suknie.
Posiadam ją do sprzedaży rozmiar 38 a dodatki oddam gratis .
Zainteresowanych prosze o kontakt ; szymanskam2@wp.pl

http://www.lisaferrera.pl/product_info.php?products_id=10&osCsid=61c90b05ce1363076ea3d1f5c90d6cbf
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja sukienka jest bardzo bardzo podobna:) troche sie balam czy ten podpinany tren nie przeszkadza, ale jak piszesz, ze jest ok to super - tez mam nadzieje, ze bedzie mi w niej wygodnie:)

pozdr
to ja wklejam foto tej oto sukni :) Pięknaaa
image

A oto moja sukienka http://www.susanblanche.com/demetrios_4189.html, tez z kolekcji demetrios:)wybrałam ja tylko w kolorze kremowym...jest przepiekna...gorsety uważam,że są juz oklepane
Sukienka ta będzie do sprzedania,ale dopiero po 4 marca..jest w rozmiarze 36.
image

Hej!
Na jaki wzrost jest ta piękna suknia?
hej Dori,
Ta sukienka bardzo , bardzo mi sie podoba. Za ile bys chciala ja sprzedac?
A to jest moja sukienka Pronovias ta na zdjęciu to jest model Tamarit moja różni się tym , że ma z przodu koronkę na zakładce model Rubi.

http://www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=5&poz=178

http://img205.imageshack.us/my.php?image=mojasuknia36wk17bz.png

http://img205.imageshack.us/my.php?image=mojasuknia1zv16gj.png

http://img205.imageshack.us/my.php?image=mojasuknia4nq.jpg

Do sprzedania w lipcu :)

image

image

image

Dzięki UB za wstawienie zdjęć.

proszę bardzo :)

Dziewczyny moze ktoras z Was zainteresuje ta suknia http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77379945

Ja tez zdecydowanie popieram suknie jednoczęscowe. Niewysokie (tak jak ja) dziewczyny wyglądają w nich na wyższe. Moja też była w podobnym klimacie, z marszczeniem z boku i podpinanym trenem, tylko na cienkich ramiączkach.
Model Richarda z Farage (rozmiar ok 36). Plauję sprzedaż - Proszę o maila jeżeli komuś przesłać zdjęcia!!!
magda, czy mogę prosić o dodatkowe fotki sukni? dzięki i pozdrawiam! :D

Dziewczyny, zwroccie uwage przy przymiarce tej sukni (zdjecia wklejono powyzej) na jej ciezar.

Nie da sie ukryc ze po jej zalozeniu dech zapiera w piersiach jednak ciezar dolnej jej czesci mnie zniechecil. Suknia mocno ciagnela w dol.

Do Kosciola bym sie przemeczyla ale nie wyobrazam sobie przetanczyc w niej cala noc ciagle podciagajac do gory.

to takie moje spostrzezenia po przymiarkach jednej z piekniejszych sukien jakie widzialam.

soltera
Soltera masz rację co do sukienki zapiera dech w piersi, ale nie jedne torury już znosiłam i wytrzymam ten jeden dzień :) nie jest aż tak tragicznie. Co do ciężaru sukienki jak mam podpiety tren to jest ok.
mam pytanko do dziewczyn ktore mialy tego typu suknie.czy gora jest usztywniana?tzn jakies fiszbiny czy cos takiego i czy one sa na zamek ?nie balyscie sie ze przy podskakiwaniu lub jakims wymachu reka suknia wam zjedzie w dol?
Sukienki są na zamek i góra jest usztywniania.

Na targach spodobala mi sie jedna z sukienek w liza ferrera i pojechalam ja przymierzyc, okazalo sie ze suknia jest jednoczesciowa, jak ja zalozylami panie mnie zawiazaly to myslalam ze sie udusze - bardzo nie mile wrazenie, suknia ciezka, dlugi tren, ktory podpiety jeszcze bardziej sciaga w dol, zero swobody no i wygladalam jakbym talii nie miala, zero podkreslenia, i to bylo w kazdej jednoczesciowej ktora przymierzylam - jakies dwie z kolekcji demetrois i cosmobile (przepraszam za omylki w pisaniu nazw). To moje wrazenia co do sukien jednoczesciowych.

a ja kupiłam jednoczęściową :) bo jestem kurdupelek i mam wrażenie że odcinany gorset skraca

image

i moja nie jest ciężka, chociaż tak jak mówisz jak mnie Panie ścineły w gorsecie to aż mi prawie gały wylazły nawierzch ;) no ale za to jaka talia ;) jak u osy ;)

UB sliczną masz sukieneczkę delikatna z klasą. Ja też jestem kurdupelkiem i wolę suknię jednoczęściową.

dzięki beti :)

Dams jest śliczna i rzeczywiście lekka. A Rubi była moim marzeniem, ale jak ją zobaczyłam, to mi się odechciało - na zdjęciu nie widziałam, że tyle jest świecidełek na koronce. No w i w końcu znalazłam taką, o jakiej nawet nie sądziłam, że może gdzieś poza moją wyobraźnią istnieć. Nie wiem tylko, czy uda mi sie wkleić zdjęcie. Oczywiście jednoczęściowa :)

image

image
śliczna :) wręcz zjawiskowa :) a ile koztuje jeśli mogę spytać :)

Prawde mówiąc nie pamiętam dokładnie, ok. 3300, nie pamiętam końcówki. Liczę na rabat :)
a jak z tyłem bo z tego co wiszę to są tam guziki? a jak z usztywnieniem gorsetu?

Nie jest usztywniany. Ja wszyję cienkie miseczki, żeby prawdziwy stanik mi się nie odznaczał. Tył ma kryty zamek, tylko kilka górnych guziczków się zapina. Materiał sam w sobie jest dośc gruby i sztywny. Tren mozna podpiąć lub - dla mnie absolutna rewelacja - odpiąć całkiem (zaczepy sa pod kwiatkami).
oooo super rozwiązanie w tym odpinanym trenem :) niestety Damas nie ma takiego udogodnienia na prawdę sukienka zjawiskowa :)

Damas bardzo mi się podobała, ale nigdy nie chciałam sznurowanego gorsetu i to zdecydowało, że odpadła. Dziekuję za komplementy.
Ja tez mialam sukinke jednoczesciową i bylam bardzo zadowolona :)))

UB z jakiej firmy jest sukienka, ze srodkowego zdjecia ktore wkleilas?
ta z deilkatnymi rekawkami??
to jest Pronovias model Tamarit betiblue będzie taką miała do sprtzedania w lipcu :) przynajmniej tak napisała na górze ;)

Będe miała do sprzedania w lipcu :) sukienke Pronovias

Witam.
Też bardzo podobają mi się sukienki jednoczęściowe i taką też zamówiłam z kolekcji Demetrios.
Również nie należę do wysokich dziewczyn i uważam, że naprawdę ładnie wydłużają sylwetkę jednoczęściowe...
Pozdrawiam
ja wklejam swoją jednoczęściową suknię

image
ooooooooo mierzyłam ją JEST BOSKA !!!!!!!!!!! pieknie się mieni :) ale jakoś do mnie nie pasowała :) ale na serio SUPER wybór :)

no super jest!! tez ja mierzylam ale nie kupilam
mi też się podobaja jedoczęściowe, ale nie na mnie,
wyglądam w nich jak grzeczna dziewczynka, wydają mi się za skromne,
zdecydowanie wolę przpych w stylu farage-galaxy, czy belissima-grenada,
beata81 napisał(a):

> mi też się podobaja jedoczęściowe, ale nie na mnie,
> wyglądam w nich jak grzeczna dziewczynka, wydają mi się za
> skromne,
> zdecydowanie wolę przpych w stylu farage-galaxy, czy
> belissima-grenada,

hehe wlasnie dlatego jej nie kupilam :P zdecydowalam sie na Farage
koorcze tak sie zastanawiam, czemu zdecyana wiekszosc tych sukienek jest bez ramiaczek??
ja chce z ramiaczkami....

pozdrawiam...

do niektórych modeli mozna doszyć - ja tak zrobiłam w mojej sukni...chyba nawet wysyłałam Ci zdjęcia na maila. Pozdrawiam
ta wklejona przez jj ma ramiaczka - odpinane
halsi napisał(a):

> ta wklejona przez jj ma ramiaczka - odpinane

nie ma ramiączek, ale wcale nie musi mieć, bo bardzo dobrze się trzyma, już ją miałam na swoim ślubie
jj- kiedy masz slub? bo ja chcialabym odkupic wlasnie taka sincerity 3070:)

jj-nie doczytalam do konca postu:) wracajac do sukni- zamierzasz ja sprzedac? odezwij sie na maila:D

ta ktora ja przmierzalam naprawde miala, ale moze doszyli w sklepie :p
No wlasnie wszystkie sa bez ramiaczek. Moje ogolene wrazenie po obejsciu kilku salonow jest ze wiekszosc to byly spodnice z gorsetami a nie sukienki. Szkoda.
Ja kupilam jednoczesciowa z salonu Agnes. Niestety nie mam zdjecia. Sukienka jest lekka i mysle ze dobrze bedzie mi sie w niej tanczyc.
do góry