Widok

Moje dziecko jest niegrzeczne

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam mam bardzo duży problem z moim synkiem w Przedszkolu , już naprawdę nie wiem co mam robić dosłownie kiedy odbieram moje 5 letniego synka z Przedszkola to Panie non stop na niego narzekają a to się nie słucha , a to że przeszkadza innym dzieciom, a to że zabiera zabawki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba musisz napisać coś więcej.. czy w zeszłym roku chodził do przedszkola? Czy coś się w jego otoczeniu zmieniło (pojawiło się rodzeństwo, przeprowadziliście się, jakieś nerwy w rodzinie typu rozwód, utrata pracy, czy coś w przedszkolu się zmieniło- nowa pani nauczycielką, odszedł ulubiony kolega, przyszedł nowy kolega z którym się kłóci... a jak zachowuje się w domu, jak zachowywał się wcześniej? W przedszkolu powinien być psycholog, umówcie się na konsultacje, dopytajcie pań nauczycielek w jakich okolicznościach to sie dzieje, co konkretnie się dzieje, co może być powodem takiego zachowania i jakie widzą sposoby poradzenia sobie z tym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dieta warzywno-owocowa dr.Dąbrowskiej-ktoś stosuje? (30 odpowiedzi)

Dziewczyny,czy któraś z Was stosowała tę dietę,badz stosuje? Bardzo mnie zaciekawiła,chciałabym...

jakie perfumy polecacie? (71 odpowiedzi)

Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie....

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...

do góry