Widok

Moje dziecko wymiotuje. co zrobic??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
MOje dziecko 13mc wymiotuje dzis 2razy i raz w nocy. oprócz tego nic sie nie dzieje nie ma temperatury, jest usmiechnieta bawi sie tylko nagle podchodzi do mnie i sie spina i wymiotuje. i dalej odchodzi i jes wszzystko ok. O co chodzi?? co robic?? do lekarza jechcac?? dzis nie przyjmuje juz :-((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie dawaj jej mleka jak wymiotuje to po mleku teraz wymiotowala
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kurcze nie wiem co jest ale Nadusia wczoraj i dziś zwymiotowała przed samym spaniem, cały dzień ok bawi się zero gorączki, a wieczorem w łóżeczku zwymiotowała. Wczoraj stwierdziłam,że może cos zjadła u babci ale dziś byłyśmy cały dzień w domu i znów to samo. Czy to moze byc rotawirus?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
kiedys jak moje dziecko z wymiotani trafilo do szpitalla to tam wlasnie kzano podawac mleko tylko w dawkach malych a czestych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
może być rotawirus u nas w przedszkolu epidemia i dokładnie nasza mała wymiotowała całą noc od 20 do 8 rano ostatni raz bez gorączki dopajana była po łyżeczce i o 12 już zjadła sucharka potem ryż i przeszło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Paluszki słone
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry