Widok

Mustela - od kiedy ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak to jest z tym kremem? Napisali na ulotce, że od początku ciąży można. Ale czytałam różne opinie. jak to jest ?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja stosuję od początku ciąży, zgodnie z ulotką i radziłam się w aptece. Bardzo ładnie pachnie i skóra po nim taka miękka aczkolwiek o skuteczności powiem dopiero za jakiś czas ;)

stosowałam od 2 miesiąca ciąży i nie mam ani jednego rozstępu...ale skłonność do rozstępów podobno uwarunkowana jest genetycznie i żaden krem wtedy nie pomoże

Ja tez stosowalam praktycznie od momentu gdy sie okazalo ze jestem w ciazy.

A ja stsowalam, ale przeszlam na oliwke Penatena dla dzieci i nie ma ani jednej kreseczki rozstepowej:)

oliwkę Penatena przeciw rozstępom tez stosowałam ;)

a ja mam sklonność do rezstępów i stosowalam mustelę od 3 miesiąca - jak już było widać brzuszek i skóra zaczynala się napinać. Nie mam ani jednego rozstępu na brzuszku. Niestety mam jeden na udzie bo to miejsce akurat smarowałam sporadycznie :/

Aguszka :)
a co stosujecie.. zamierzacie stosowac po ciazy zeby skóre na brzuszku przywrocic do wlasciwego wygladu?? Z tego co patrzylam kremow mustelli jest co najmniej kilka rodzajow... i sama juz nie wiem..

pozdr
Aguszka w 3 mc było Ci widac brzuszek???

tak w 3 -4 miesiącu miałam już taki mały brzuszek i nie dopinałam swoich spodni które nosiłam przed ciążą ale ja wcześniej zupełnie brzucha nie miałam
Po porodzie stosowałam "Mustela 9 miesięcy poporodowy regeneracyjny żel ". Sprawdzil się. Jestem 5 miesięcy po porodzie i w sumie nie widac żebym rodziła. Aha nosiłam też pas poporodowy - polecam bo pomaga!!!
ja kupiłam sobie Vichy

MI już widać :P Choć nie zaprzeczam, że to trochę mój własny przedciążowy. Ale teraz mam wymówkę :P:P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry