Widok
Muzyka na cywilnym??
Witam!
Drogie Panny Młode czy orientujecie się może czy istnieje taka mozliwość żeby zamiast muzyki granej przez osobę z Urzędu była muzyka z płyty CD z wybranym przez nas utworem?Znależliśmy piekny instrumentalny utwór i bardzo bym chciała żeby to własnie to było na naszym śłubie.Jak myślicie??
Pozdrawiam :)
Drogie Panny Młode czy orientujecie się może czy istnieje taka mozliwość żeby zamiast muzyki granej przez osobę z Urzędu była muzyka z płyty CD z wybranym przez nas utworem?Znależliśmy piekny instrumentalny utwór i bardzo bym chciała żeby to własnie to było na naszym śłubie.Jak myślicie??
Pozdrawiam :)
Powaliło cie kobieto????Karolka zadało pytanie i chciałaby odpowiedz.Czy ty musisz zawsze dowalić jakimś prymitywnym teksetm?Przecież nie Ciebie pytała zapewne o zdanie.
Wkurzasz juz mnie tymi prostackimi tekstami dziewczyno,weź lepiej pilnuj męża jak Kasia 30 sugerowała a nie udzielaj sie na forum z jakimiś nie zyciowymi historiami.
Wkurzasz juz mnie tymi prostackimi tekstami dziewczyno,weź lepiej pilnuj męża jak Kasia 30 sugerowała a nie udzielaj sie na forum z jakimiś nie zyciowymi historiami.
KaRolKa, wracając do meritum sprawy, to poleciłabym Ci wybranie się do USC w którym będziecie ślubowali parę tygodni wcześniej i ustalenie wszystkiego. Jeśli to będzie w Gdańsku, to niewykluczone, że podany przez Ciebie kawałek zagrają Ci na życzenie. Ja byłam dwa tygodnie przed ślubem i całe szczęście bo w dniu ślubu ostatnia rzecz jaka była nam w głowie to rozliczanie z muzykami. nam w czasie podpisania grali Szczepanika "Kochać, jak to łątwo powidzieć" i bardzo ładnie to zrobili. A też nie było tego w proponowanym przez nich repertuarze, tylkowcześniej poprosiłam, żeby przećwiczyli.. Pozdr.
Uważaj Kasiu24, żeby Twój anty-fanklub nie zrobił tam, na Ciebie obławy. Byłoby wesoło.....Chociaż pewnie ciężko byłóby Cię poznać, bo te teksty pasują raczej na faceta, który myślał, że jest boskim kawalerem do wzięcia, a jakiś rozwodnik odbił mu narzeczoną. Poziom agresji na to wskazuje. Nie wierzę, że jest to słownik szczęśliwej mężatki i matki dwóch dzieci. Niedopracowany kamuflaż