Widok

Muzyka na cywilnym??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!

Drogie Panny Młode czy orientujecie się może czy istnieje taka mozliwość żeby zamiast muzyki granej przez osobę z Urzędu była muzyka z płyty CD z wybranym przez nas utworem?Znależliśmy piekny instrumentalny utwór i bardzo bym chciała żeby to własnie to było na naszym śłubie.Jak myślicie??
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dyskutujemy Adamos,tylko dyskutujemy ......:)

co tu się dzieje dziewczyny???
Bardzo chętnie. Najlepiej w parku na spacerze z dzieciakami. Pokażę swoim, czego w życiu mają unikać, a Twoje domniemane smyki niech podziwaiją mamusię w jej najlepszym wydaniu...... :-)
oj wkużona wkuzona może się spotkamy??? Cio???
Uważaj Kasiu24, żeby Twój anty-fanklub nie zrobił tam, na Ciebie obławy. Byłoby wesoło.....Chociaż pewnie ciężko byłóby Cię poznać, bo te teksty pasują raczej na faceta, który myślał, że jest boskim kawalerem do wzięcia, a jakiś rozwodnik odbił mu narzeczoną. Poziom agresji na to wskazuje. Nie wierzę, że jest to słownik szczęśliwej mężatki i matki dwóch dzieci. Niedopracowany kamuflaż
Zapraszam :))

Z tego co wiem to za muzykę w USC płaci się 30 zł. Mamy ładny instrumentalny utwór M.Knopflera i zależy nam na tym, aby to właśnie on leciał sobie w tle.Mam nadzieję że dysponują sprzętem który odtwarza płytki cd :) zapłacimy im te 30 zeta tylko żeby mogło to polecieć ;)
Zmień lepiej date ...Bo zrobie ci prezet slubny bchecheche
No to się dowiedz wszytkiego i daj znać.Tez tam slubuję 2.04.2005 :))

W Urzędzie Stanu Cywilnego w Gdyni :) Mam nadzieje że nie będzie problemu...ale to się jeszcze zobaczy :)
Zachęcam. W końcu muzyka jest bardzo istotnym elementem tej uroczystości. A gdzie macie ślub?
Dzięki :) może rzeczywiście będa umieli zagrać nam ten utwór :)
KaRolKa, wracając do meritum sprawy, to poleciłabym Ci wybranie się do USC w którym będziecie ślubowali parę tygodni wcześniej i ustalenie wszystkiego. Jeśli to będzie w Gdańsku, to niewykluczone, że podany przez Ciebie kawałek zagrają Ci na życzenie. Ja byłam dwa tygodnie przed ślubem i całe szczęście bo w dniu ślubu ostatnia rzecz jaka była nam w głowie to rozliczanie z muzykami. nam w czasie podpisania grali Szczepanika "Kochać, jak to łątwo powidzieć" i bardzo ładnie to zrobili. A też nie było tego w proponowanym przez nich repertuarze, tylkowcześniej poprosiłam, żeby przećwiczyli.. Pozdr.
No sio...już miałaś sobie iść przeciez jestesmy żałośni więc po co tu jeszcze tkwisz??
A ty fagasie lepij zajmij sie swoja zoneczką(przyszła) bo znajdzie sobie lepszego i zobaczymy czy bedziesz taki madry i zakochany. Załosny jesteś..
a tak wogóle jest tutaj jakiś administrator?przecież takie osoby umysłowo chore powinny być usuwane z forum natychmiast

> Kasia24 napisał(a):
>
> > Weż sobie muzyke pogrzebową albo rozwodowa wiesniaro
> > bchachachacha

oooo, widzę, że ten babsztyl to we wszystkich wątkach na forum
szaleje, czy ktoś może przysłać kaftan bezpieczeństwa? ta Pani
jest niebezpieczna :))))))
Kasia24 napisał(a):

> Weż sobie muzyke pogrzebową albo rozwodowa wiesniaro
> bchachachacha

oooo, widzę, że ten babsztyl to we wszystkich wątkach na forum szaleje, czy ktoś może przysłać kaftan bezpieczeństwa? ta Pani jest niebezpieczna :))))))
Karolka,odpuść sobie szkoda czasu,serio :)

Jesteś nudna...
do góry