Widok

NAMIOT PLAŻOWY - jaki?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
szukam czegos takiego, moze ktoras z Was ma cos fajnego i podpowie na co zwrocic uwage, jaki wybrac... Np taki z funkcją łóżeczka turystycznego, ale niekoniecznie. Z gory dzieki za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie korzysta... :(
Polecam namiot Quechua XL samorozkładający się do kupienia najtaniej w Decathlon za 129 zł lub ciut tańszy bez zamykanych "drzwi" za 99zł
image
image

image
Ja polecam DERYAN. Uzywałam w ubiegłym roku dla obu, teraz planuję kupić drugi by miay osobno.
Deryan widziałam tylko w necie i dość drogi, gdzie kupowałaś? Ma materacyk?
Ma ten dmuchany + kołderka.
Kupowałam w komisie dziecięcym i teraz poluję na drugi w necie lub komisie :)
ja widziałam dziś w lidlu jakieś namioty plażowe
ja sie nosilam z zamiarem kupienia takiego namioto domku do zabawy i w domu i na plazy, iteraz patrzac na to co wy tu pokazalyscie wysylam mojego zeby w lidlu kupil ten namiot bo wyglada ciekawie, co prawda pewnie mniejszy nisz quechua ale tez starczy :)
te w lidlu sa duze do domu sie nie nadaja
ale teraz maja byc takie mniejsze za 25 zl w biedronce http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/juz_za_tydzien/ wyglada spoko tylko nie ma podanych wymiarow

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

do góry