Widok

NEUROLOG dziecięcy -PILNIE!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć! Mam pytanie czy wie ktos może gdzie przyjmuje neurolog dzieciecy???Mam skierowanie ,ale na NFZ wizyta najblizsza w styczniu co w naszym przypadku jest wykluczone. Może ktoś wie gdzie prywatnie przyjmuje dziecięcy neurolog?
Chodzi o to ,że po pierwszym szczepieniu moje maleństwo długo płakało no i dzis mieliśmy termin 2 szczepienia i lekarka powiedziała ,że jak on tak długo ostatnio płakał to woli żeby przed kolejnym szczepieniem zbadał go neurolog.A szczepionkę musi dotać mniejwięcej w przeciągu miesiąca ponieważ jest duzy jak na swoj wiek i nie wolno podobno za dużej przerwy miedzy szczepieniami wtedy robić.
Będe wdzięczna za każdą informację,ew. numery telefonów.
Dzięki
Kasia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokąd do Warszawy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poradnia jest też w szpitalu akademickim w Gdańsku. Choć jak wszędzie się czeka. Te blokady i cofnięcie w mówieniu to nie jest na skutek leków a napadów. Widze to ze swoich obserwacji. Polecam jeśli już jest stwierdzona padaczka i problemy z mówieniem, koncentracja itp. Biofeedback na partyzantow. My na szczęście wychodzimy już z farmakologii. Zaczynaliśmy od neurotopu teraz lamitrin ale już dawka najmniejsza. I mam nadzieję, że nigdy więcej nie będę przeżywać tego stresu... Tfu tfu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się z opinią i przede wszystkim dementuję, że Dr Pienczk ma chłodne podejście. Uratował mojej córeczce życie swoim nieszablonowym i świadomym działaniem.
Witam. Jak można się skontaktować prywatnie z dr. Raif ? Czy posiada Pani numer telefonu?

Odpowiedż do anonim 78.88.164: Ja mam podobny problem, lekarz przepisał te same tabletki po jednym ataku, EEG też wyszło złe, mam skierowanie na rezonans, ale czekamy. Ja nie chce dziecku dawać tych tabletek. Mam nadzieję, że diagnoza jest zła. Czy u Pani wydarzył się kolejny atak?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry