Widok

NZOZ NIKE dr Marek Łącki

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z forumek korzystała może z usług tej przychodni i dr Łąckiego? Interesuje mnie głównie USG piersi, robione jest tam na książeczkę, tylko czy warto się tam wybrać? Czy lepiej prywatnie do Invicty lub Swissmedu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może odpowiem nie na temat tej przychodni no ale :)
otóż trwa teraz kampania Avonu i w ramach tej akcji mozna wykonać USG piersi za 10 zł w wybranych gabinetach. Podaje link do tronki gdzie jest więcej na ten temat napisane i wykaz gabinetów. pozdrawiam
http://www.wielkakampaniazycia.pl/index.php?go=news&news=Sobota_w_Gabinecie_z_rozowa_wstazka

myślę że warto tym bardziej że koszt takiego USG jest naprawde niski.
Bardzo dziękuję za informację :) I linka :) Na pewno się przyda :)
szkoda ze w gdańsku nie ma :(

image
Ano szkoda, jest tylko w Gdyni
Ciekawa jestem jakie kolejki będą :D
wczoraj się rejestrowalam na 18.10 - miejsca jeszcze byly :)
od 3 lat co roku chodze na USG piersi w ramach tej akcji - w poprzednich latach bylo duzo wiecej gabinetow no i akcja trwala 2 tygodnie (albo trzy?) no a teraz tylko dwie soboty no i malo tych gabinetow. a szkoda bo uwazam ze to fajna sprawa :)
wielka szkoda, że tego typu akcje są tak nieliczne :( to by wielu kobietom ułatwiło albo nawet umożliwiło takie, ważne przecież, profilaktyczne badania...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

krzywe ząbki (24 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

do góry