Widok

Na czym kładziecie dzieci?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam dobrego rozwiązania na czym kłaść 4 miesięczne niemowlę na podłodze. Mam panele i nie mam dywanu. Rozkładam koc ale się nie sprawdza, bo się zwija itp, mata edukacyjna jest ok ale dziecko nie ćwiczy na tym obrotów czy turlania. Moja ma problem z obracaniem z plecków na brzuszek i odwrotnie i chciałabym aby jak najwięcej ćwiczyła. Fajne są takie piankowe maty ale koszt to min 150zł a to przecież na chwilę. Dodam, że na razie nie ma swojego pokoju więc taka mata nie przyda się jako dywanik. Chodzi mi o to, żeby jej to rozkładać w dużym pokoju na czas zabawy. Już myślałam o zwykłej karimacie ale chyba jest za wąska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Puzzle piankowe. Na allegro tego pełno
http://allegro.pl/puzzle-piankowe-30x30cm-mata-alfabet-cyfry-36el-i5585690636.html
mam takie puzzle po starszej córce ale wkurza mnie to, że żeby je złożyć i rozłożyć muszę je składać za każdym razem. Idealna byłaby taka mata zwijana coś w stylu kwadratowej karimaty
najtaniej to pod koc klasc matę jak sie daje pod dywany zeby sie nie przesuwał. Do kupienia w każdym markecie budowlanym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moze jakiś dywanik dzięciecy z ikea
zielone jabłuszko genialne:-) nawet mam taki nowy jeszcze w folii spakowany i zapomniałam o nim:-) już się bawimy a starszej córce się przypomniało i też się bawi na uliczkach:-)
Na gwoździach kładę :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobry pomysł tylko od gwoździ panele mogą się porysować:-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Udanej zabawy :) Pozdrowionka
może komuś się przyda:-) szukałam dokładnie czegoś takiego. już mamy i jest na prawdę super
http://allegro.pl/mata-piankowa-karimata-dywan-5-wzorow-180x120-cm-i5643979292.html
ja miałam najtańsza kołdrę z ikea i poszewkę :) poszewki łatwo zmieniac do prania :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wrzucanie fotek - ktok po kroku ver.2.0 (47 odpowiedzi)

Jako, że imageshack się zepsuło, wersja z innym hostingiem: 1. Wchodzimy na fotoo.pl...

W góry pociągiem - gdzie? (50 odpowiedzi)

Mam pytania do bardziej doświadczonych turystów. Gdzie najlepiej wybrać się z dzieckiem na...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

do góry