Widok

Na czym kładziecie dzieci?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam dobrego rozwiązania na czym kłaść 4 miesięczne niemowlę na podłodze. Mam panele i nie mam dywanu. Rozkładam koc ale się nie sprawdza, bo się zwija itp, mata edukacyjna jest ok ale dziecko nie ćwiczy na tym obrotów czy turlania. Moja ma problem z obracaniem z plecków na brzuszek i odwrotnie i chciałabym aby jak najwięcej ćwiczyła. Fajne są takie piankowe maty ale koszt to min 150zł a to przecież na chwilę. Dodam, że na razie nie ma swojego pokoju więc taka mata nie przyda się jako dywanik. Chodzi mi o to, żeby jej to rozkładać w dużym pokoju na czas zabawy. Już myślałam o zwykłej karimacie ale chyba jest za wąska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Puzzle piankowe. Na allegro tego pełno
http://allegro.pl/puzzle-piankowe-30x30cm-mata-alfabet-cyfry-36el-i5585690636.html
mam takie puzzle po starszej córce ale wkurza mnie to, że żeby je złożyć i rozłożyć muszę je składać za każdym razem. Idealna byłaby taka mata zwijana coś w stylu kwadratowej karimaty
najtaniej to pod koc klasc matę jak sie daje pod dywany zeby sie nie przesuwał. Do kupienia w każdym markecie budowlanym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moze jakiś dywanik dzięciecy z ikea
zielone jabłuszko genialne:-) nawet mam taki nowy jeszcze w folii spakowany i zapomniałam o nim:-) już się bawimy a starszej córce się przypomniało i też się bawi na uliczkach:-)
Na gwoździach kładę :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobry pomysł tylko od gwoździ panele mogą się porysować:-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Udanej zabawy :) Pozdrowionka
może komuś się przyda:-) szukałam dokładnie czegoś takiego. już mamy i jest na prawdę super
http://allegro.pl/mata-piankowa-karimata-dywan-5-wzorow-180x120-cm-i5643979292.html
ja miałam najtańsza kołdrę z ikea i poszewkę :) poszewki łatwo zmieniac do prania :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry