Widok

Najlepsza pizza Gdańsk

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Będziemy na miejscu kilka dni - z dziećmi. Wiem, że powinniśmy zaserwować coś innego, ale po prostu poza jedzeniem, które przygotuje mama, dzieci nie chcą ruszyć niczego. Na wyjazdach jak się skuszą na kawałek pizzy to już super. Sugerujecie jakieś fajne miejscówki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Która pizza jest wg Ciebie najlepsza u nich?

Pizzerii jest bardzo wiele, jeśli chodzi o mnie to stawiałbym na telepizzę:
http://www.telepizza.pl
Po pierwsze pizzeria ma najlepsze promocje jeśli chodzi o zamawianie pizzy na imprezy, kiedy potrzeba nam dwóch czy trzech pizzy.
Po drugie ekspresowy dojazd.
Po trzecie co miesiąc oferują nowe pizze w ofercie, a nie tak jak w niektórych innych pizzeriach ciągle jedno i to samo. Można liczyc w menu na naprawdę oryginalne propozycje jak na przykład pizza włoska czy pizza góralska.

Poza tym plusem jest to, że mają lokale nie tylko w Gdańsku, ale również i w innych miastach, tak więc jeśli nie chce się ryzykować szukania miejsca na jedzonko, można wybrać się do sprawdzonego lokalu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie polecam telepizzy zawyżają koszt dostawy dają większy niż podany pierwotnie na stronie , dzwonią w momencie gdy powinna być już dostawą że się spóźnia i informują wtedy i droższej dostawie oraz mówią że będą za półtorej godziny do tego pizza przyjeżdża chłodna i przez to strasznie tłusta kilka razy zamawiałam i za każdym razem było to samo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sprawdzona przez nas i znajomych i godna polecenia pizzeria jest w Tutti Santi we Wrzeszczu, kolejna sporo dalej, bo okolice lotniska, to Magnifico w Klukowie.
Dużo słyszałam o jakimś Bistro przy Wajdeloty we Wrzeszczu- też podobno bardzo smaczna.
Odradzam Telepizze i inne "sieciowki".

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry