Widok

Najtańsza Apteka

Żabianka Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny podobno na Żabiance jest najtańsza Apteka, czy wiecie może o którą chodzi?
image

image

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja słyszałam o najtańszej aptece równiez na jagiellońskiej na przymorzu :) bardzo niskie ceny :)
image

image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najtańsza apteka na żabiance jest obok przystanku toto-lotka, a dokładniej pomiędzy blokami na ulicy wejhera i tam naprawde jest tanio:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najtańsza apteka na żabiance jest obok przystanku toto-lotka, a dokładniej pomiędzy blokami na ulicy wejhera i tam naprawde jest tanio:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najtańszą apteką jest DOM LEKÓW jest ich baaardzo dużo....i są tańsze niż Dbam o Zdrowie czy Apteka Dyzurna:)
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
ja wiem o super taniej aptece na Przymorzu - na Jagiellońskiej :)

w połowie długości falowca, vis-à-vis kościoła, koło przystanku autobusów 139 i 199 :) w budynku Administracji :)

tam zawsze są kolejki ;)

moja Mama już kilka razy sprawdziła - na niektórych lekach bywa "naście" zł różnicy (jakieś nasercowe)

podobno najlepiej kupować tam w niedziele - wtedy jest najmniej ludzi ;)

dla porównania - druga apteka jest prawie na przeciwko - w przychodni :) i tam kolejka jest max 4 osobowa :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kupuję na Witominie na Słonecznej (apteka dbam o zdrowie), ale nie bezpośrednio, tylko zamawiam leki z ich strony internetowej( doz.pl), wychodzi taniej.

[b] 25.04.2009 [/b]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko, że na Witominie są cztery apteki...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
najtansza apteka jest w Brzeznie "Wałowa 2" chyba jakos tak sie nazywa znajduje sie naprzeciwko supersamu
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak dla mnie najtansza apteka jest w gdyni witominie. za leki, ktore wszedzie kosztuje mniej wiecej 120 zł, tam płace tylko 70 zł. roznica jest spora.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Zdrowie

Ostrogi piętowe - jakie zabiegi najskuteczniejsze? (77 odpowiedzi)

Czy ktoś się borykał z tym problemem? Jakie zabiegi najbardziej pomagają?

Wrażliwa skóra twarzy (57 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

Endometrioza (48 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

do góry