Widok

Nefer

Mam nadzieje, ze Swieta beda dla Ciebie prawdziwym czasem odpoczynku i radosci, a wszelkie klopoty mina bezpowrotnie. Wszystko bedzie dobrze, nie martw sie - i czesciej usmiechaj :))) Czasami wystarczy z porozmawiac z kims zyczliwym, by nabrac wiary w siebie i w ludzi. Trzymaj sie - pozdrawiam wiosennie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Alchemik

o talie sie nie martwie, mam wspaniale tabletki odchudzajace- rozsypie je 15 razy dziennie na podlodze i bede zbierac (hi, hi), a jak u ciebie? Wkrotce post mija i... hulaj dusza? (To znaczy hulaj zoladek?) Jakos nie lubie swiat, nie mam pojecia co ze soba zrobic... Lezenie caly dzien przed TV wydaje mi sie totalnym marnotrawieniem czasu. (Pracoholizm?) Pozdrowienia-

Esclarmonde

zyjesz a to znaczy ze twoja mama przezbaczyla ci polamana parasolke. Mozesz ja teraz uzywac wylacznie w celach obronnych (a sa wogole wszystkie druty?) W basniach Andersena jest zawarte mnostwo jego przezyc, np. w basni Niegodna kobieta opisal swoje dziecinstwo i swoja matke, w Ib i Krystynka jest watek platonicznej milosci do znanej wowczas spiewaczki dunskiej zwanej slowikiem diun. Musialabym dopasc jego zyciorys i poprzypominac sobie jego basnie bylo tam jeszcze wiecej faktow ale juz nie pamietam. Pozdrowienia-

Alchemik

zastanowie co wzamian, nakazow nie przyjmuje do wiadomosci. Czasami zastanawiam sie czy badanie IQ jest w 100% adekwatne do tego co faktyznie sie posiada. A moze jest jakas granica tolerancji bledu? Pozdrowienia-

Esclarmonde

jestem wlasnie zagladam, korzystam z chwili wolnego i zalatwiam prywatne sprawy. Pozdrowienia-

Nefer

Czyzbym trafila na Ciebie? Wlasnie wrocilam z koszyczkiem...:) O, bynajmniej nie z religijnych powodow. Raczej rodzinnych tradycji... Swiateczne pozdrowienia i bogatego Zajaczka jutro!

Cathar Words

Lennonko, mam nadzieje, ze ja Ci sie niczym nie narazilam?:) Pozdrawiam swiatecznie.
Aik- jak kazda moja uwage traktujesz jako atak, to trudno... Obraziles sie? Ja po prostu nie mam zamiaru znosic meskich zartow.

Alchemik

dziekuje za zyczenia wielkanocno-pisankowe. Jestes tu jeszcze? Ja chwile tu bede. Dzis prawdziwe gradobicie, snieg i cala reszta. I jak tu pozdrawiac wiosennie-

Esclarmonde

Dosyć ! Nie pisze 2-znacznych textow! . Jeżeli nie rozumiesz żartu - trudno -- nie kazdy musi być w MENSIE. Nie jestem płaczliwym chłoptasiem przepraszającym wszystkich za to , że żyje .
Ani też plasteliną , którą można ugniatać jak się komu podoba !!!
Na razie cześć......

Lenonka

A ja CI składam serdeczne pełne ciepla życzenia
samych dobrych smakołyków i ...... tego żeby Ci przeszło :)
(jeden z tych gorszych - Aik)

Plagiat

Pozdrowienia i życzenia Świateczne ---trzym sie Brachu - Duzo wody nad kilem -- w Dyngusa :)

czyzby

byly jakies swieta? przez ostatnie dwa dni przybylo tylko dwadziescia kilka wpisow. czyli ze ludzie ktorzy pisza do tego HP w glownej mierze robia to z pracy.
pozdrawiam wszystkich zapracowanych i wszystkich torche mniej zapracowanych
i nie zycze wesolych swiat.

Lennonko

ja lubie, jest taki aromatyczny,

(chwilowo nieobecny, bo oszczedza)

Aromatyczny

Czy lubicie olejek cynamonowy?

oprócz

jednej czy dwóch osób.

.

Mogłabym Wam złożyc życzenia, ale tego nie zrobię.
Nie wiem czemu.
Nie złożyłam ich, ale czujcie się, jakby były złożone.

Czuję jakąś dziwną niechęć do wszystkich.

p

u
s
t
o
.
.
.

Afra

Moje najlepsze zyczenia - niech 20 zawsze trwa !!!
Szkoda , ze szampana nie mozna wypic przez internet
--a mam :) POzdrowienia wiec szampanskie

Nefer

Mensa -- w pracy przeszkadza - u nas - poniewaz szefowie boja sie , ze ich sie wygryzie i to w inteligentny sposob . Z moich obserwacji wynika , ze jest to dyplom bardzo mile lechczacy czlowieka i niestety tyle . Ani Ajakoka , czy Cornegi .czy Mytnik lub Bil G. nie mieli wysokiego IQ . To sprawa bardziej skomplikowana : IQ - to umiejetnosc kojarzenia , potrzebne sa jeszcze erudycja ( informacje)
spostrzegawczosc, umiejetnosc generowania rzeczy
nowych i zarzadzania tym calym kapitalem myslowym.
Firmy otwarte szukaja skolei ; agresywnych , asertywnych i kreatywnych, .Pisze troche chaotycznie zly strasznie na ten komp. padniety.
Jak ochlone opisze Ci Jakie niezwykle ciekawe wymagania stawial kandydatom Mariott w Warszawie
NIe matu juz dzis nikogo ---bywajcie

Nefer, Atma,Esclarmonde, Swietlik, Agentka JO

Pozrawiam Was wszystkich Swiatecznie, pisankowo
goraco --- niech wasze stoly beda obfite a talie cienkie

Nefer

Pytasz kto mial pecha ? oczywiscie ja -- dzis padl mi caly system jestem na 2 komputerze i jest godz. 18.57
i dopiero teraz uda sie naprawic wrrrrrrrr.
pozdrawiam swiatecznie i zycze wspanialosci .
Moze jutro zagladne . Zapomnij o rewanzach -to nakaz

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (132 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Zarabianie na kryptowalutach - Jaki podatek? Potrzebna DG? (7 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym uzyskać informację na temat sposobu opodatkowania zarobku (osoba fizyczna)...

do góry