Widok

Nefer

Mam nadzieje, ze Swieta beda dla Ciebie prawdziwym czasem odpoczynku i radosci, a wszelkie klopoty mina bezpowrotnie. Wszystko bedzie dobrze, nie martw sie - i czesciej usmiechaj :))) Czasami wystarczy z porozmawiac z kims zyczliwym, by nabrac wiary w siebie i w ludzi. Trzymaj sie - pozdrawiam wiosennie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Emil, Afra

smacznego jajka, milych swiat, mokrego dyngusa, slodkiego zajaca zyczy

Hmm...

Ja dzis mam urodziny...20ste... a do 22:30 siedze w pracy ...i mimo tego mam swietny humor .Mysle ze dam rade wypic jakies piffko przed polnoca :) Wesolych Swiat i mokrego Jajka:)))

luv u more

tak....ja mialem pecha..uciekla mi rano kolejka i nikt mi nie zlozyl zyczen, nawet starzy..ale jestem biedny :-/

Dzis 13 piatek. Czy ktos mial juz pecha?

Cathar Smile

Pozwolcie, ze i ja przekaze Wam Wielkanocne zyczenia.Wiec (kolejnosc przypadkowa):
Nefer, Agentka, Lennonka, Atma, Aik, Alchemik, Kiszczak, Nirvana, Kamena, Plagiat, Wicherek, Swietlik, Marzan ( oraz inni, ktorzy tu pisza vel czytaja nas z sympatia) - niech te Swieta beda wyjatkowe i wbrew pogodzie za oknem, optymizm i dobry humor Was nie opuszcza.
Katarskie pozdrowienia!

Nefer

Swiateczny przekaz Promiennej Energii!:)))
O 18.30 bede na miejscu. Szkoda, ze jest taka okropna pogoda. Do zobaczenia!

Aik

Po raz kolejny musze Cie prosic, abys nie pisal dwuznacznych textow... zwlaszcza do mnie. Przykro mi sie to czyta. Tylko moja Partnerka moze uzywac wobec mnie tego typu "pieszczotliwych" okreslen, ze strony mezczyzny mnie one bardzo raza. Nie, nie zalamuj sie teraz ani nie przepraszaj, ja chce tylko bys ZROZUMIAL, juz do tego nie wroce.
Wole milsze tematy.:) Zazdroszcze Ci Twoich podrozy.. nawet nie wiesz jak bardzo. Chetnie poslucham kiedys o miejscach, ktore widziales. Jedyne zamki, ktore mnie dane bylo odwiedzic, to te na Slasku. Znasz je? Tego lata pewnie znow sie tam zjawie, najchetniej spedzilabym cala noc w ruinach Ogrodzienca, najlepiej w samotnosci, z muzyka ERY w walkmenie. Ten zamek ma cudowna energie.
Montsegur...predzej czy pozniej tam pojade, wiem tylko, ze stanie sie to w ciagu kilku najblizszych lat.
Wrazliwosc... po prostu umiemy z Amena wyczuwac energie plynaca tak ze slow, jak od astralnych przekazow (kiedy probowales do mnie dotrzec raz natknales sie i na Nia...:). A od Ciebie czasami plynelo cos bardzo niepokojacego. Dzis juz troche mniej, ale... sam wiesz najlepiej.
Zasady Chrystusa... mysle, ze je znam, tak jak znalam je KIEDYS... Malo mam informacji w literaturze o Wielkanocy u Katarow, wiem tylko ogolnie - post, modlitwy... Znam energie, ale trudno ujac to w slowa. Moze cos o tym napiszesz? Wiesz, ze kazdy text o Nich jest dla mnie ogromna radoscia.
Mam kilka nagran kompozycji, ale sprzed kilku lat i mniej Katarskich. Chcesz poznac moja dusze? Kup kasete "eRy", posluchaj "Ameno", przeczytaj inskrypcje na okladce. Potem pomysl o 16 marca 1244. O mlodej Doskonalej, wyprowadzanej z Zamku wraz z najblizszymi. Slonce wlasnie wzeszlo, ostatnie spojrzenie na szczyt, na ustach Piesn, w sercu oczekiwanie, by odejsc z tego swiata. Wiecej slow nie potrzeba...
Katarskie Pozdrowienia i Wielkanocny przekaz energii Czystosci...

Alchemik, Atma, Swietlik, Plk. Kiszczak

wesolych swiat, smacznego jajka, mokrego dyngusa, smacznego zajaczka zyczy Nefer PS Zjadlo mi pol wypowiedzi...

Lennonka, Esclarmonde, Ludziu, Neurotic,

, , , i tu piszacy- wesolych swiat, smacznego jajka, mokrego dyngusa, smacznego zajaczka zyczy-

Alchemik

przestraszylam sie ze sprawilam ci klopot i w jakis sposob naciagnelam na wydatek (kolosalny), nie chcialabym sprawiac ci zadnego obciazenia.
A teraz pytanie- co sadzisz o Mensie? Czy przynaleznosc do niej ma jakis wplyw na zycie, prace czy to zwykly snoizm? Pozdrowienia-

Alchemik

ciesze sie ze doszlo w stanie nieuszkodzonym, masz teraz "parke". Nie zrozum mnie zle, ale ja wyznaje zasade, ze prezent wymaga wzamian prezentu. Najlepiej podobnego. To nie wyrachowanie czy licytacja- tak mnie nauczono. Zycze ci wesolych swiat. Moze odezwe sie jeszcze poniewaz bede musiala przyjsc do pracy. Pozdrowienia wioseno-zimowe. :-)

sprawiedliwy

Kochani znoiwu przyszły święta i teraz wspaniały kontynuator tradycji mieszanej narodowo pod hasłem JEDWABNE popisał się w swoim kościółku. Jemu wolno ale kto za niego przeprosi

plagiat

:-))))

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (132 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Zarabianie na kryptowalutach - Jaki podatek? Potrzebna DG? (7 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym uzyskać informację na temat sposobu opodatkowania zarobku (osoba fizyczna)...

do góry