Widok

Nefrolog dziecięcy dr Czarniak

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś był prywatnie u dr Czerniaka na wizycie? Gdzie przyjmuje i czy robi tylko samo usg czy jeszcze można z nim skonsultować swój przypadek? Czytałam o nim dobre opinie,ale boję się, że zrobi tylko usg i na tym się skończy. A ja potrzebuje porady gdyż moja córka ma nawracajace zum i nie wiem już co z tym robić. Dotychczasowe usg bez zmian.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byliśmy prywatnie na wizycie jak młody miał miesiąc - obejrzał go, zdiagnozował problem w przysłowiowe 5 minut- bardzo polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nam go bardzo polecali w szpitalu na Polankach, gdzie córka leżała z zum właśnie.
Ja byłam z synem u dr w pruszczu gdańskim na prywatnej wizycie. Zrobił usg i skonsultował przypadek, syn tez miał kilka razy zum i doktor pokierował nas na dodatkowe badanie wykluczające lub potwierdzające wadę układu moczowego. Polecam
Zdiagnozuje i zrobi usg.
Chodzimy do niego do Ośrodka Diagnostyki Medycznej, w Gdyni na Starowiejskiej/Dworcowej. Bylismy pol roku temu ostatnio, wiec trzeba sprawdź czy nadal jest, nie mniej chodzimy do niego tam 3 lata.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry