Widok
Neurolog
Dziewczyny potrzebuje namiary na przychodnie na terenie całej Gdyni lub nawet Sopotu czy dalej gdzie przyjmuje specjalista neurolog,ale chodzi o przyjęcie osoby dorosłej po pobiciu,niestety w tej przychodni gdzie dziś się pytaliśmy to do końca roku nie ma miejsc żadnych,moze wiecie gdzie dzwonić,ale zalezy nam na NFZ...pomóżcie po raz kolejny bo jesteście bezcenne:)
ostatecznie można spróbować podejść w dzień przyjmowania i zapytać czy przyjmie. szczególnie jeśli to przypadek nagły, to może przyjąć niezależnie od zapisów.
zdarzają się takie sytuacje, że ktoś się nie zgłasza i wtedy tym bardziej jest możliwe się wcisnąć. wszystko zależy od okoliczności no i lekarza.
ale na pewno trzeba mieć do tego dużo cierpliwości i wytrwałości...
powodzenia :)
zdarzają się takie sytuacje, że ktoś się nie zgłasza i wtedy tym bardziej jest możliwe się wcisnąć. wszystko zależy od okoliczności no i lekarza.
ale na pewno trzeba mieć do tego dużo cierpliwości i wytrwałości...
powodzenia :)
w przychodni na Abrahama w Gdyni. Od ogólnego weźcie skierowanie i niech dopisze, że na CITO po urazie. polecam dr Benerta - mojego męża po wypadku badał długo i dokładnie, wypisał skierowania (i jest bardzo anty-NFZ).
ale jeśli utrzymują się bóle głowy, pojawią wymioty, zaburzenia widzenia lub jakiekolwiek trudności w poruszaniu to zasuwajcie do szpitala.
ale jeśli utrzymują się bóle głowy, pojawią wymioty, zaburzenia widzenia lub jakiekolwiek trudności w poruszaniu to zasuwajcie do szpitala.
a ja chcialabym zglosic skarge na neurologa w przychodni karwiny.jeste tam tylko jedna pani dr wiec wiadomo o ktora chodzi.chcialabym wszytskich przestrzec przed wizyta u tej pani i z calego serca odradzic tejze wizyty!!!!!!!!!od 2lat borykam sie z zawrotami glowy bylam u wielu lekarzy u tej pani rowniez.na wizyte czekalam kilka m-cy a gdy weszlam do gabinetu lekarka potraktowala mnie jak psa.zlekcewazyla moje niedomagania wysylajac mnie do pychiatry tlumaczac ze moje przypadlosci wlasnie sa z tej dziedziny.2lata nie moglam doprosic sie skierowania na rezonans magnetyczny.w koncu otrzymalam skierowanie od pani dr endokrynolog na dabrowce i wyszly jakies zmiany w naczyniach mozgu!polecam wiec tejze pani neurolog wizyte u psychiatry a najlepiej porzadna terapie i jak najszybsze zakonczenie pracy w tym zawodzie.ostatnio czekajac w kolejce do lekarza ogolnego w tejze przychodni dowiedzialam sie od pacjentow ze nie jestem jedyna ktora pani neurolog wysylala do psychiatry!tak nie mozna podchodzic do pacjenta!czlowiek stoi w kolejce oczekuje miesiacami na wiyte w dniu wizyty urywa sie z pracy albo recz bierze urlop na zadanie a tam dowiaduje sie ze lekarz jest idiota!!!!!!!przestrzegam serdecznie przed ta pania!!!!!!!jeszcze musze zlozyc skarge u dr kwarcianej czyli dr przychodni by zrobila cos z ta pani dr.!!!!zadaja podwyzek strajkuja a do roboty sie nie przykladaja!banda idiotow!!!!!!!