Widok

Neurolog

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny potrzebuje namiary na przychodnie na terenie całej Gdyni lub nawet Sopotu czy dalej gdzie przyjmuje specjalista neurolog,ale chodzi o przyjęcie osoby dorosłej po pobiciu,niestety w tej przychodni gdzie dziś się pytaliśmy to do końca roku nie ma miejsc żadnych,moze wiecie gdzie dzwonić,ale zalezy nam na NFZ...pomóżcie po raz kolejny bo jesteście bezcenne:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up up
ja chciclam sie umowic do neurologa w przychodni na karwinach Zrodlo Marii, najblizszy wolny termin byl na polowe pazdziernika.
No właśnie dziewczyny co robić ?może ktoś wie gdzie szybciej? październik to i tak wow bo nam powiedzieli,że koniec grudnia...
ostatecznie można spróbować podejść w dzień przyjmowania i zapytać czy przyjmie. szczególnie jeśli to przypadek nagły, to może przyjąć niezależnie od zapisów.
zdarzają się takie sytuacje, że ktoś się nie zgłasza i wtedy tym bardziej jest możliwe się wcisnąć. wszystko zależy od okoliczności no i lekarza.

ale na pewno trzeba mieć do tego dużo cierpliwości i wytrwałości...

powodzenia :)
w przychodni na Abrahama w Gdyni. Od ogólnego weźcie skierowanie i niech dopisze, że na CITO po urazie. polecam dr Benerta - mojego męża po wypadku badał długo i dokładnie, wypisał skierowania (i jest bardzo anty-NFZ).
ale jeśli utrzymują się bóle głowy, pojawią wymioty, zaburzenia widzenia lub jakiekolwiek trudności w poruszaniu to zasuwajcie do szpitala.
Ma skierowanie ze szpitala,a mimo to nie chcą go przyjać,a jaki czas oczekiwania na abrahama? może ktoś jeszcze?
spróbuj zadzwonić do Bojana- to blisko Gdyni
Patka masz jakiś namiar gdybyś mogła coś bliżej nie znam tych okolic-będę wdzieczna za każde info
http://www.przychodniabojano.pl/
z Dąbrowy jedzie się na CHwaszczyno i skręca w kierunku giełdy, trzeba się kierować na Koleczkowo.
Są dużo krótsze kolejki do specjalistów i jest neurolog.

tu mapka i namiary:
http://www.przychodniabojano.pl/kontakt.html
sprobuj na Wasowskiego w Gdansku - Wrzeszczu -34169-10
a ja chcialabym zglosic skarge na neurologa w przychodni karwiny.jeste tam tylko jedna pani dr wiec wiadomo o ktora chodzi.chcialabym wszytskich przestrzec przed wizyta u tej pani i z calego serca odradzic tejze wizyty!!!!!!!!!od 2lat borykam sie z zawrotami glowy bylam u wielu lekarzy u tej pani rowniez.na wizyte czekalam kilka m-cy a gdy weszlam do gabinetu lekarka potraktowala mnie jak psa.zlekcewazyla moje niedomagania wysylajac mnie do pychiatry tlumaczac ze moje przypadlosci wlasnie sa z tej dziedziny.2lata nie moglam doprosic sie skierowania na rezonans magnetyczny.w koncu otrzymalam skierowanie od pani dr endokrynolog na dabrowce i wyszly jakies zmiany w naczyniach mozgu!polecam wiec tejze pani neurolog wizyte u psychiatry a najlepiej porzadna terapie i jak najszybsze zakonczenie pracy w tym zawodzie.ostatnio czekajac w kolejce do lekarza ogolnego w tejze przychodni dowiedzialam sie od pacjentow ze nie jestem jedyna ktora pani neurolog wysylala do psychiatry!tak nie mozna podchodzic do pacjenta!czlowiek stoi w kolejce oczekuje miesiacami na wiyte w dniu wizyty urywa sie z pracy albo recz bierze urlop na zadanie a tam dowiaduje sie ze lekarz jest idiota!!!!!!!przestrzegam serdecznie przed ta pania!!!!!!!jeszcze musze zlozyc skarge u dr kwarcianej czyli dr przychodni by zrobila cos z ta pani dr.!!!!zadaja podwyzek strajkuja a do roboty sie nie przykladaja!banda idiotow!!!!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry