Widok

Neurolog

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hey!!
Mam problem.....
Musze jak najszybciej dostac sie do neurologa a terminy sa....ojej kwiecien,prywatnie bylam przez przypadek sie dostalam bo tez terminy sa na koniec lutego ale n ie moze mi dac skierowania na tomografie glowy bo maja odebrane lakarze takie darmowe zabiegi i i tak bym musiala zaplacic a ze koszt 300 zl to nie usmiecha mi sie :/ wiec pytanie czy macie jakies znajomosci w tej dziedzinie czy mogl by ktos mi pomoc??
Sprawa powazna a le nie chce pisac na forum ewentualnie na priv...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak czysto z ciekawości-
byłaś u Pani endokrynolog w budynku Hossy na Grunwaldzkiej?
Moja mama dostałą ostatnio skierowanie na badania do szpitala woj na oddział neurologii i Przyjęli ją w bardzo szybkim czasie i porobili wszelkie możliwe badania bezpłatnie
ooo ale mi zalezy na tomografi glowy a niewiem czy tak w szpitalu to zrobia,kiedys mialam to w redlowie robili mi
masz skierowanie do neurologa?

spróbuj do Dr Raif w przychodni przyszpitalnej na Zaspie http://forum.trojmiasto.pl/dr-raif-neurolog-dzieciecy-t159951,1,16.html
a to nie z dzieckiem?

jeśli dla Ciebie - jedź do szpitala na Zaspie i nie daj się spławić... moja mama pod koniec grudnia miała baaardzo silne bóle głowy, pojechała na Zaspę, porobili wszelkie badania łącznie z tomografią
tak ze mna nie z dzieckiem
dziekuje bede kombinowala :)
oczywiście chodziło mi o Izbę Przyjęć :)
ja juz bylam na izbie przyjec w szpitalu ale powiedzieli ze oni niemoga dac na tomografie skierowania i dali do neurologa :(
mojej mamie zrobili konsultację neurologiczną i tomografię :)

więc można ;)

tylko, że moja mama nie dała się spławić z IP :P

później neurolog powiedział, żeby przyniosła skierowanie od internisty i zapisała się do ich przychodni neurologicznej przy szpitalu
Tris, sorki, ze się wtrącam, a Ty chcialabyś się dowiedzieć czegoś na temat "pani endokrynolog w budynku Hossy"?
aj to ja w wejherowie nie mialam szczescia choc bylam dlugooooooooo i z malym :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry