Widok

Niania elektroniczna IKEA- warto kupić?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jakie macie opinie na jej temat?Uzywa ktoś z Was? Potrzebuję pilnie nianie i ta przyszła mi jako pierwsza do głowy, zalezy mi na czasie , a i cena raczej przyzwoita.Tylko czy warto?
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt nie ma zdania?:(
imageimage
a ile kosztuje? ja nie mam doświadczenia z nianiami, ale też chyba się przymierze do zakupu.
Jak masz karte Ikea club to 99,99zł.
Normalnie chyba 129 zł.
imageimage
my mamy Baby one i jestem zadowolona,kosztowala 109 zl a uzywamy juz ponad 1.5 roku ;P co do Ikeowskiej nie mam orientacji
Moze ktoś jeszcze:)?
imageimage
Może jednak ktos ma i powie czy warto kupić???
hopla
My mamy, ale rzadko używam. Kupiliśmy, bo bałam się, że nie usłysze dziecka śpiącego w pokoju na piętrze, kiedy będę na parterze, ale jak się Młody rozedrze .... ;) moim zdaniem, niania spełnia swoją funkcję, u nas ładnie przenosi każdy szmer, ale trzeba ją w odpowiednim miejscu ustawić, bo zdarzają sie też zakłócenia. No i zżera baterie w dość szybkim tempie.
My też mamy, używamy sporadycznie. To prawda, że baterie zżera błyskawicznie. Ale można dokupić zasilacz jeden i obie "części" trzymać na zasilaczu (jeden jest w komplecie).

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

do góry