Widok

Nick

Skoro mówisz , a raczej piszesz antagonizmy to może oznaczać tylko jedno....pochodzisz ze stolicy naszego kraju raju:))).Pomieszkasz tu dłużej to przywykniesz do wszystkiego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stworku

Nie tylko . Mieć będzie też , w nocy slicznie fluoro (-scencyjne ?!) zęby jako że poziom fluoru też jest tu znacznie przekroczony. Piękne , tyle że trzeba mieć mocne nerwy na takie wieczorne nawet przypadkowe spotkanie z "uśmiechem" . Ciekawe gdzie mieszka ?? .... Ważne bo ktoś ostatnio mi mówił , że nerwy mam jakieś... nie tego :))

At

Nerwy nie tego...? Hm, zastanawiam się zatem jak wykorzystać fakt mojego nieograniczonego dostępu do bakterii świecących ;)

lol

buehehhehe... porazka ta strona zwala z ludzi :D

zitron

TO jest hyde park??????????????????????????????
Uwaga: Administratorzy i moderatorzy podejmą starania mające na celu usunięcie wszelkich wypowiedzi uznawanych za wulgarne i obraźliwe, a w szczególności gróźb i wpisów sprzecznych z obowiązującym prawem.

zitron

a co bedzie jak bede sobie groził to też mnie usuniecie????

zitron

Ten HP ma za sobą określoną historię, która niestety zmusiła administratorów do umieszczenia ww wpisu. Posiada on sens, naprawdę.

"politycy kradna - ABW i Sady stoja na czatach"

Rozprawa w sprawie ABW przeciwko Klaudiuszowi
Wesolkowi odbedzie sie w czwartek 16 grudnia 2004 r.
o godz. 10.30 w Sadzie Rejonowym w Gdansku,
Wydzial XVIII Grodzki, przy ul. Kołobrzeskiej 1, w sali nr 1.

spodnie ze skóry

Mam pytanie do dziewczyn Dziewczyny czy nosicie ze skóry spodnie

Płaca w MZK Słupsk

Pracuje juz 20 rok w MZK Słupsk moja ostatnio pensja za przepracowany caly miesiac wyniosla 1007zl 47 groszy w tym byla 30% wysluga .Moja zona smieje sie ze mnie .Po co ja chodze do tej pracy ???Przeciesz moj prezes sobie robi z nas jaja. buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
live is brutal

Agentka Jo

Wielkie pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich co nas jeszcze pamiętają. Szukaliśmy Cię w sklepie w trakcie jarmarku ale się wynioslaś z tamtąd.
Przy okazji najlepsze życzenia świąteczne i miłego obżarstwa oraz świetnego Sylwestra.

heja- to moj pierwszy wpis =P

hej !! Nie mam co pisac :D:D kto da pomysl? zapraszam tez na moj blog : http://blog.tenbit.pl/hejkaa

Stworek

bakterie świecące ??? Przypomniało mi się czytane kiedyś świetne opowiadanie i zrealizowane potem słuchowisko o tym jak w niebie postanowiono zrobić experyment polegający na tym, aby na próbę jednemu z ludzi na ziemi dać aureolę . Dano ją młodemu człowiekowi płci męskiej . I tu zaczęły się kłopoty . W pracy coś chciał z kolegami "skręcić" nie dało bo nikt nie chciał kręcić ze "świętym", z dziewczyną się umówił i już już było nastrojowo ale jak światło zgasło -aureola- i dziewczyna też nie chciała ze świętym itd. Przezabawne czynił próby pozbycia . jednym słowem dobra zabawa. Ale do rzeczy . Twoje świecące bakterie
świetnie nadawałyby się na aureole dla J. Kiszczaka . W końcu poeta i powinien mieć jakiś lauuuuur... no nie ?! :))

At

Gdybym popełniła coś podobnego, Kiszczak pewnie nałożyłby na głowę czarne jak noc sombrero i w ramach zemsty zaczaił się na mnie za jakimś rogiem, wyposażony w długo a pieszczotliwie ostrzony kindżał.
Zaś co do bakterii, słyszałam opowieści z innych katedr, w których ktoś pomalował tymi bakteriami ściany ciemni. Nic oczywiście o tym nie wspominając współpracownikom. Czytałam również artykuł, którego autorzy opisywali próby wprowadzenia czynników genetycznych odpowiedzialnych za świecenie do komórek roślinnych. Jednym z końcowych efektów podobnych działań miałyby być fluorescencyjne rośliny, sadzone wokół szos. Fluorescencja bakterii, tych przynajmniej z którymi mam do czynienia, jest bladoniebieska. Warto żyć, żeby zobaczyć kiedyś tak obsadzoną i zalaną zimnym, upiornym światłem, autostradę. ;)

zwała

własnie uczę się z kolegą do koła ( kieruneku społeczny ) a żeby zrozumieć pewne teorie trzeba się próbować wspiąć na totalnie abstrakcyjny poziom, siedzimy więc i męczymy się i jest ok dopóki nie zejdziemy na poziom rzeczywisty i zaczniemy sobie uswiadamiać po co się tego uczymy skoro za kilka lat i tak będziemy musieli stawić czoła bezrobociu. Jednym słowem chory system mamy w Polsce ( co za odkrycie .... - -sarkastyczne hahaha....)

Zawsze...

...jakims rozwiązaniem jest próbować zostać na uczelni. Doktor nie magister ;)

Byli Gratkowicze!!!

Az sie lezka w oku zakrecila, kiedy znalazlam tu znane ksywki :) i od razu chcialoby sie powspominac te stare, szalone czasy...Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie!!!

Margarita & Air

nie tyle się wyniosłam co podziękowano mi za pracę...aktualnie można mnie zastać w Realu na Przymorzu, gdzie rezyduję w sklepie branży podobnej.
zapytajcie Admirała Nimitza często u mnie bywa.
ciepło pozdrawiam.

Icha

taaaaaa było wesoło
nie ma to jak rozróby na ruinkach i w innych ciekawych miejscach.

Sport narodowy?

Zgłaszam propozycje uznania jazdy po muldach jako sport narodowy. Codziennie miliony kierowców go praktykują jeżdżąc na naszych superulicach. Praktykujacy kierowcy powinni mieć refundowane koszty wymiany wahaczy z budżetu Ministerstwa Edukacji i Sportu.

"politycy kradną - ABW i Sądy stoją na czatach"

Korygujemy bład w adresie Sądu w informacji z 11 grudnia 2004 r. Przepraszamy.

Rozprawa w sprawie ABW przeciwko Klaudiuszowi Wesołkowi odbedzie sie w czwartek 16 grudnia 2004 r.
o godz. 10.30 w Sądzie Rejonowym w Gdansku, Wydzial XVIII Grodzki, przy ul. Kołobrzeskiej 41, w sali nr 1.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry