Widok

Niedojrzały facet do dziecka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy tez tak mialyscie ze facet mowił ze jeszcze do tego niedojrzał mimo ze ma 29 lat....i jestesmy razem 3 lata
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Gratuluję Twojej wybrance dobrego wyboru.
Ja (22 lata) wychodząc za mojego męża (23lata), żylam w przeświadczeniu, że nic lepszego nie mogło mnie spotkac.Miałam 18 lat kiedy zaszłam w ciążę, urodziłam kończąc 19 lat...i okres dwóch tygodni po ślubie to najpiękniejszy okres naszego małżeństwa, od tamtej pory jest krótko mówiąc źle.Wsiódmym miesiącu ciąży mąż mnie zostawil bo wolał imprezować z kumplami i kur..mi.Na dwa dni przed porodem zjawił się łaskawie, doszliśmy do jako takiego porozumienia, urodziłam zdrowego synka a on już tydzień po porodzie podwinął ogon i uciekł po prostu uciekł...skłócił mnie ze swoja rodzina, nie przyszli na chrzest dziecka...i chociaz nie powinnam czuc sie samotna bo przeciez jestem mezatka to jest zupelnie inaczej.CIagle jestem sama...nasz synek jest chorowity i kiedy byl w szpitalu bylam przy nim cały czas mimo,ze sama bylam chora mialam 40 stopniową gorączkę mąż nie chciał z malym zostac i jeszcze sie klocil ze mna...jego z
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mowi sie,ze kobieta to najdrozsza prostytutka...
Kazdy o tym 'mowi'.Nie wazne z jakiego kraju jestes...to moi wspolpracownicy z Bulgarii,Szwecji, Brazylii i Chorawcji....wszyscy potwierdzaja ta opinie.
Przeciez my za Wami latamy za seksem...byle jak najtanszym.
Red tube kroluje, 150zl za godzinke spelnienia marzen erotycznych to mala cena.A przeciez dla Was takie igraszki to pbrzydlistwo.Wiec co sie dziwicie...
Zatem czekamy na koniec świata ;)
nie ma ludzi idealnych
faceci to świnie bo bawią się kobietami
kobiety to zdziry bo lecą na kasę

NIE wszyscy oczywiście więc proszę się nie burzyć!

tak funkcjonuje ten świat,
świat kłamstwa i nienawiści..
Gdy patrzę na mojego przybranego syna zastanawiam się jak to możliwe, że jego rodzona mama zerwała z nim kontakty, że już od paru lat nie wysłała mu nawet smsa na urodziny czy święta... i pewnie dlatego oburzam się gdy ktoś twierdzi, że faceci to świnie a kobiety są święte... Bliżej prawdy jest stwierdzenie, żę faceci to świnie a kobiety zdziry;p
koval masz całkowitą rację i dobrze piszesz.
W takim razie nie widzę większego sensu angażować się w jakieś związki.. Skoro faceci to tchórze i świnie a kobiety to zdziry? Tacy nie potrafią niczego robić poza ranieniem się nawzajem, życiu w kłamstwie i obłudzie..
Lepiej pozostać samemu.

Potrzebna miłość? Kupimy sobie psa, kota..
Seks? W dobie darmowego redtube? Czasami można wyskoczyć z odrobiny kasy na jakiś szybki numerek z "potrzebującą sponsora".
Rodzina? Po co, i tak cię wydymają..
Poczucie bezpieczeństwa? Jak, skoro prędzej czy później on/ona zrani..
Potrzeba komunikacji z innym człowiekiem? Mamy facebook..

Nie wiem już czy to czysta logika czy zwykły cynizm...ale jest w tym sens.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Już lepiej ;P
no dobra..
WIĘKSZOŚĆ facetów to świnie!

a kobiety to zdziry !
nie wszystkie

i kwita
To już znasz. Nie chce wywlekać swojego życia na forum ale wychowuję 8 letnią córkę, a jej matka ...
nie znam wyjątków
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wszyscy :)
faceci zawsze pozostaną dziećmi.
pragną dziecka, pragną stałego związku a później umywają ręce i uciekają jak tchórze!
pieprzone tchórze !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Smutna prawda..
I jeszcze wymaga się od drugiej strony większego zaangażowania w życie rodzinne, w czułości, seks....gdy zwyczajnie się nie chce.
Co dziwnego, że związek się rozpada jak nie ma go kiedy pielęgnować?
hmmm, my też czekaliśmy na mieszkanie, samochód, stabilne zatrudnienie, niezłe pensje, a teraz z perspektywy czasu myślę że to była strata czasu. Bo dziecku do szczęścia nie jest potrzebne ani własnościowe mieszkanie, ani samochód. Jasne, jest łatwiej, ale dziecko pragnie czegoś innego, nie chce ojca którego stale nie ma bo musi zarabiać, chce ojca który z nim jest (nie mówię że za cenę biedy, ale czasami gdyby było trochę mniej to mniej by się wydawało i też byłoby dobrze). Sztucznie zawyżamy sobie standard życia, który kosztuje, a potem sie okazuje że trzeba zapie*ć po 12-14 godzin na dobę żeby na to wszytko zarobić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej dziewczyny
widzę, że dużo odezwało się kobiet które w wyniku niedojrzałości mezczyzn zostało samych z dzieckiem, co jest już następnym, etapem wątku. Ja mam taką samą sytuację. Może napiszecie jak sobie radzicie i czy jesteście wciąż same?
Dzięki!!

Trzymaj się !!!
mój mąż nie mógł się doczekać dziecka, kiedy byłam w ciąży planował ze mną pokój, kupował ciuszki, przeżywał kopanie w brzuchu. po porodzie też euforia - pomagał, nosił, przewijał, ale po 3 miesiącach "musiał" więcej pracować, a w weekendy studia, szkolenia itp. przestał pomagać mimo, że ja też wróciłam do pracy, coraz rzadziej brał dziecko na ręce, bo jego mamusia mówiła, że dziecko się przyzwyczaja, nie zabierał nas na spacer itp. potem dowiedziałam się, że miał kogoś...
od 2 miesięcy mieszka sam, bo nie mógł się pogodzić, że nie jest pępkiem świata, był zazdrosny o własne dziecko, okazał się niedojrzały, tylko ja poznałam go z tej strony za późno... rzadko odwiedza syna, zawsze znajdzie jakąś wymówkę. wychodzi na to, że nie był związany ze swoim dzieckiem...
Przemyśl decyzję o dziecku jeszcze raz, porozmawiajcie szczerze, żebyś nie została tak jak ja samotną matką... życzę powodzenia
nic na siłe z tylko z żartem:)
jeśli facet nie miał młodszego rodzeństwa lub nie opiekował się to jak miałby "dojrzeć" ?

facet błyskawicznie dojrzewa, gdy ma już dziecko. wiem po sobie.
potem może znowu potraktować sprawę luźniej, więc twoje zadanie, żeby tak się nie stało.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry