Widok

Nnt. Co rodzicom pod choinkę??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny jak w temacie. Chciałabym jakiś wspólny prezent.
Macie jakieś pomysły?? Co swoim rodzicom kupujecie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na święta zdecydowałam o wspólnym prezencie dla Rodziców ktory zamawiam przez net https://www.moyha.com/kategoria/pledy
. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi https://www.moyha.com/pled-cieply-warkocz-szary

Zrozumiałam ze PLED to dodatek, który doda smaku każdemu wnętrzu. ( nie tylko okryje zmarznięte nóżki ) Osoby, które uwielbiają ład powinny wiedzieć jak niezwykle dekorują i dodatkowo przyozdabiają wnętrza, nadadzą wnętrzu charakteru i stylu oraz przytulności. Pledy mają także tę przewagę nad narzutami, że są uniwersalne. Wszędzie wyglądają naprawdę dobrze. Nawet niedbale przerzucone przez poręcz łóżka czy oparcie foteli, wprowadzą do wnętrza rodzinne ciepło oraz upragniony luz. Myślę ze właśnie do takiego luzu powinnyśmy dążyć w tej szalonej kolejce życia , kiedy nie ma chwili dla siebie aby zatrzymać sie na jakimś przystanku i odetchnąć ... znaleźć dla siebie krótka chwile - by po prostu zwolnic szczególnie w okresie świątecznym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z racji tego, ze to Ja rok temu zalozylam ten watek powiem co ostatecznie kupilam. Tak jak pisalam voucher do Home&You ktory okazal sie strzalem w 10. Mama wiosna dokupila sobie kilka fajnych dodatkow do domu. Kazdemu z rodzicow po ich ulubionym alkoholu: Bayles i Jack Daniels w tym przypadku :)
No i bardziej spersonalizowany prezent album ze zdjeciami naszej corci od czasu jak sie urodzila, z dziadkami w szpitalu, na spacerze itd. Do kazdego zdjecia byl osobny opis. Napracowalam sie przy tym bardzo bo przez neta sama robilam, ale pamiatka i radosc rodzicow byla tego warta.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W zeszłym roku kupiliśmy teściowi wejściówkę na strzelnicę z rozszerzonym pakietem nabojow i strzelaniem z kałasznikowa. I nawet mu się ten pomysł spodobał.
A teściowa dostaje cokolwiek do domu i jest zadowolona, sama też się nie wysila z prezentami.
wiem, że troszkę szybko,ale potem wszystko na raz to za dużo
więc macie jakieś pomysły
No tak, słuchanie to podstawa. Zwłaszcza, gdy chce się kupić książki.
Z doświadczenia wiem że warto podpytać, albo uważnie słuchać. Rok temu kupiłam nawilżacz powietrza. Dobrym prezentem są książki. W tym roku np. biografia Władysława Kozakiewicza (nie pamiętam tytułu). Poza tym dla taty np. koszula flanelowa albo bielizna termoaktywna bo wiem że nosi i lubi. Mamie jakiś porządny zestaw do manicure. Kiedyś kupiłam jej kilka różnych przypraw w młynkach i włożyłam do koszyczka też się ucieszyła bo lubi eksperymenty w kuchni. Jak cos jeszcze wymyślę to napiszę
Podobnie - jeśli nie podczas samych świąt, to po nich zawsze są jakieś odwiedziny. I to jest wtedy pora na prezent w moim przypadku.
bambosz, my dajemy po świętach
My wpadłyśmy wraz z siostra na super pomysł- masaż na Dzień matki-wiem mega oryginalny,ale czasem narzeka,że ją plecy bolą lub coś to uznałyśmy,że będzie super zadowolona. Zapomniałyśmy o tym,że mama nie lubi jak ją ktoś obcy dotyka i trzeba było wszystko odwoływać...
Słuchajcie, a co robicie, gdy nie spędzacie świąt z rodzicami? Wysyłacie prezenty paczką,czy jest to rok "bezprezentowy"?
Tak, prezenty zrobione z zaangażowaniem, a przy tym "indywidualne" są najlepsze - to fakt. Ale dobrze czasem podpytać na forum w poszukiwaniu inspiracji. Nikt nie mówił, że pomysł musi być autorski ;)
taka moda z tymi biletami, wyjazdami do spa,wszyscy obligatoryjnie musza o tym marzyc i jezdzic
ja tez nie chcialabym takiego prezentu, nie mam głowy do takich wyjazdow, za duzo problemow na glowie i tak nie potrafiłabym sie wyluzować i zostawić tego za sobą,zreszta wydaje mi sie ze zanudzilabym sie tam przez caly weekend ,bo chyba na weekend zazwyczaj sa takie wyjazdy
do kosmetyczki od dawna nie moge sie wybrac, a co dopiero do spa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
mamaleny cudnyyyy, po prostu piekny, wyjatkowy prezent zrobiliscie,szczegolny ze wzgledu na zaangazowanie, poswiecony czas, taki indywidualny:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A to bardzo ciekawe. Z jakiego powodu nie chcieli - nie mogli, nie podobało im się?
święty mikołaju, po co ta złość? Zgadzam się, że nie ma "uniwersalnych" rodziców. Takie myślenie o nich byłoby pójściem na łatwiznę.
Co nie zmienia faktu, że podyskutować zawsze można - czasem dzięki takiej dyskusji jakaś fajna inspiracja się pojawi :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do Swiety Mikolaj. Dziekuje Ci za Twoje madre rady,ale jak zdazyles przeczytac prezent zostal juz kupiony.
U mnie vouchery zawsze sie sprawdzaly z racji tego ze rodzice wybiora sobie to co im sie podoba i co potrzebuja, Voucher wazny jest przez rok.
Sama praktykuje praktyczne prezenty i voucher zawsze mnie cieszy:)
BILET PREZENT - teatr wybrzeże Gdańsk

Bilet prezent jest propozycją dla wszystkich, którzy szukają wyjątkowych upominków na święta. Osoba obdarowana sama wybierze spektakl i czas, w którym zechce go wykorzystać. Bilet prezent ma formę eleganckiego zaproszenia i jest ważny do końca czerwca 2014 roku. Bilet do nabycia w kasach teatru w cenie 90 zł dla dwóch osób i 45 zł dla jednej osoby.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tymi wyjazdami do spa to uważajcie ;) moja koleżanka wraz z rodzeństwem chcieli zaszaleć i zrobić rodzicom super prezent. kupiła pobyt i musiała odkręcać bo rodzice nie chcieli jechać :/ dobrze że kasę oddali bo 900 zł by się poszło czochrać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
My kupujemy z rodzeństwem:
tata - mata masująca
mama - SPA/masażer do stóp

Niech się pomasują w zaciuszu domowym:)
Akurat te prezenty związane są z pewnymi dolegliwościami rodziców.

Pozdrawiam,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fajnym prezentem jest bilet do teatru, do opery /jeżeli lubią/, na koncert noworoczny lub sylwestrowy. Dla mamy karnet na wizyte do kosmetyczki Pewnie szkoda Jej zawsze kasy a tak będzie miała fajny prezent

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry