Widok
Nowenna pompejańska
Witam. Chciałam podzielić się z Wami pewną modlitwą która czyni cuda. Napewno macie jakieś problemy w życiu , myślę że warto spróbowac nowenny w ich intencji. Ja np modle się w intencji zdrowia. Nowenna jest trudną modlitwą ale przeczytajcie jak wielu ludzią pomogła , Matka Boska ich wysłuchała. Wpiszcie nowenna pompejanska w google napewno znajdziecie wszystkie info. Pozdrawiam i mam nadzieje ze mogę pomóc komuś kto zacznie modlitwe i jego intencja spełni się. Pozdrawiam
Trtr nie będę odpowiadać na Twoje pytanie, jeżeli jesteś wyznania rzymsko katolickiego i jesteś zainteresowana znajdziesz w internecie odpowiedz na swoje (dosyć dziwne) pytanie. Nikogo do niczego nie namawiam, chcę tylko dobrze dla innych, może komuś pomogę rozwiązać jakiś problem tzn tylko pośrednio bo to Matka Boska rozdaje łaski i wysłuchuje modlących się nowenną. Pozdrawiam
Maju można dojrzec w trakcie nowenny:) ja zanim ją zaczełam nie umiałam nawet modlić się na różańcu, nie chodziłam do kościoła itd dzięki nowennie nawracam się i moja wiara jest coraz silniejsza. Jeśli chodzi o czas to zawsze się znajdzie 1 h dziennie lub 3x po 20min. Jeśli komuś zależy to zamiast tv czy internetu wybierze nowenne, albo wstanie godzine wczesniej przed praca. No ale właśnie o to chodzi , w zamian Matka Boska ofiaruje swoją łaskę.
szkoda że Aleksandra nie skorzystałaś z własnej rady i nie zostałaś przy
swojej modlitwie.
Wg mnie Twój wpis narusza to jakimi zasadami rządzi się forum.
Nie wszystkie osoby są katolikami , więc niech inne nauczą mantry czy
innych modlitw ze swojej religii.
Religia jest sprawą tak prywatną ,że takie "roznosicielstwo" woła
o pomstę do nieba.
swojej modlitwie.
Wg mnie Twój wpis narusza to jakimi zasadami rządzi się forum.
Nie wszystkie osoby są katolikami , więc niech inne nauczą mantry czy
innych modlitw ze swojej religii.
Religia jest sprawą tak prywatną ,że takie "roznosicielstwo" woła
o pomstę do nieba.
" Maju można dojrzec w trakcie nowenny:) ja zanim ją zaczełam nie umiałam nawet modlić się na różańcu, nie chodziłam do kościoła itd dzięki nowennie nawracam się i moja wiara jest coraz silniejsza. Jeśli chodzi o czas to zawsze się znajdzie 1 h dziennie lub 3x po 20min. Jeśli komuś zależy to zamiast tv czy internetu wybierze nowenne, albo wstanie godzine wczesniej przed praca. No ale właśnie o to chodzi , w zamian Matka Boska ofiaruje swoją łaskę.
~Aleksandra"
neofitka i wszystko jasne, boję się takich nawiedzonych ludzi jak ty
~Aleksandra"
neofitka i wszystko jasne, boję się takich nawiedzonych ludzi jak ty
Do precz z hipokryzją.....
-owszem na forum można pisać co się chce
,ale jest też forum podzielone na tematy o których mowa.
Także o poprawności politycznej piszemy w Polityce lub High Parku ,a
religię zostawmy dla siebie.
Aleksandra zastanów się nad sobą ,bo naprawdę jest z Tobą źle.
Rozumiem ,że żyłaś w maraźmie ,ale postrzegana jako nawiedzona
raczej być nie chcesz?
Jak to mówią jak trwoga to do Boga.
Chcesz pomóc ,a następne przysłowie mówi:
DOBRYMI CHĘCIAMI ,PIEKŁO JEST WYBRUKOWANE!!!
-owszem na forum można pisać co się chce
,ale jest też forum podzielone na tematy o których mowa.
Także o poprawności politycznej piszemy w Polityce lub High Parku ,a
religię zostawmy dla siebie.
Aleksandra zastanów się nad sobą ,bo naprawdę jest z Tobą źle.
Rozumiem ,że żyłaś w maraźmie ,ale postrzegana jako nawiedzona
raczej być nie chcesz?
Jak to mówią jak trwoga to do Boga.
Chcesz pomóc ,a następne przysłowie mówi:
DOBRYMI CHĘCIAMI ,PIEKŁO JEST WYBRUKOWANE!!!
Bo tak to w naszym kraju wygląda właśnie. Jest tolerancja, więc trzeba szanować np. mniejszości seksualne, ale gdy pada słowo "Bóg", każdy czuje się uprawniony do rzucania błotem.
Jeśli ktoś powie cokolwiek sugerującego, że - na przykład - nie lubi homoseksualistów, to od razu zarzucają mu ciemnogród. Ale jeśli ktoś nazwie papieża ch...jem, to w jego obronie pisze się list, pod którym podpisuje się 200 osób z tak zwanej inteligencji. Bo mamy walczyć o tolerancję i równość - RÓWNOŚĆ podkreślam - w traktowaniu.
Jeśli ktoś chce, mnie osobiście można obrzucić błotem za to, co napisałam. Nikomu nie narzucam moich poglądów ani wiary, chociaż staram się nią żyć na co dzień. Różaniec również polecam, zwłaszcza w ciągu dnia - stojąc w korku lepiej odmówić zdrowaśkę niż się frustrować :)
P.S. I ja wiem, że po przeczytaniu tej wypowiedzi, część "postępowych agresywnych" podchwyci tylko jedno - że padło tutaj słowo "homoseksualista". Jestem tego na 100% pewna. Więc jeśli masz ochotę właśnie to napisać, to przeczytaj moją wypowiedź jeszcze raz i zobacz, że to tylko przykład i że chodzi mi o kwestię szacunku dla WSZYSTKICH, również dla tych, którzy mają odwagę powiedzieć, że wierzą w Jezusa Chrystusa.
Jeśli ktoś powie cokolwiek sugerującego, że - na przykład - nie lubi homoseksualistów, to od razu zarzucają mu ciemnogród. Ale jeśli ktoś nazwie papieża ch...jem, to w jego obronie pisze się list, pod którym podpisuje się 200 osób z tak zwanej inteligencji. Bo mamy walczyć o tolerancję i równość - RÓWNOŚĆ podkreślam - w traktowaniu.
Jeśli ktoś chce, mnie osobiście można obrzucić błotem za to, co napisałam. Nikomu nie narzucam moich poglądów ani wiary, chociaż staram się nią żyć na co dzień. Różaniec również polecam, zwłaszcza w ciągu dnia - stojąc w korku lepiej odmówić zdrowaśkę niż się frustrować :)
P.S. I ja wiem, że po przeczytaniu tej wypowiedzi, część "postępowych agresywnych" podchwyci tylko jedno - że padło tutaj słowo "homoseksualista". Jestem tego na 100% pewna. Więc jeśli masz ochotę właśnie to napisać, to przeczytaj moją wypowiedź jeszcze raz i zobacz, że to tylko przykład i że chodzi mi o kwestię szacunku dla WSZYSTKICH, również dla tych, którzy mają odwagę powiedzieć, że wierzą w Jezusa Chrystusa.
http://zuzanka-czaruje.blogspot.com