Widok

O karmieniu piersią

http://forum.gazeta.pl/forum/w,567,130911504,130911504,O_karmieniu_piersia_troche_inaczej.html

Są rzeczy zabawne i są też takie, przez które nie można złapać tchu dłuższą chwilę. To ta druga.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chwalipięta! ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pokarm jest obrzydliwy, bleee
a ja mam nick w formie męskiej lub nijakiej, w zależności od wersji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
toć pisze w formie żeńskiej
wystarczy się przyjrzeć co i jak pisze.
Jak to Stvorku?
To on, a nie ona.
~phi nie warto tłumaczyć ;)))) trochę to smutne że kobiece piersi nazywa "cyce" a taką przypisuje do nich intymność...

i tak ja mówisz ''baj de łej'' i tyle ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Podrzucić komuś dziecko?" Kim Ty tu jesteś, żeby rozliczać innych z tego co robią? Jesteś w jakiś sposób poszkodowana z tego powodu? Chyba nie zastanowiłaś się nad tym co napisałaś :)) Z resztą, może najpierw spróbuj nauczyć się czytać. Wytłumaczyłabym Ci to raz jeszcze, ale nie sądzę, aby miało to jakiś sens...

baj de łej, jakoś nie czuję potrzeby przykładania większej uwagi do Twojego nicku, może gdybyś zmieniła go na "zespółchronicznejfrustracjizpowodumatekkarmiącychpiersią" to zachciałoby mi się używać go w całości
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, tylko ze jak matka chce podrzucic komus dziecko , bo chce isc do kina, albo na kawe z kolezankami, to NAGLE ZNAJDUJE CUDOWNY spodob na odciaganie pokarmu? lenistwo bo tak wygodniej, a jak wywali cyca a komus nie pasuje to "nie patrzec" ,

btw widze ze konstantynopolitanczykowna jest na tyle dlugim wyrazem ze nie potraficie napisac w calosci, zadziwiajace
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
@konstantynocośtamcośtam
W internecie obowiązuje netykieta, wirtualny odpowiednik savoir-vivre.
Jeśli chodzi o odciąganie pokarmu, to sama sobie zaprzeczasz. Naprawdę znasz problem ze strony matki? Skoro tak, powinnaś wiedzieć, że nie da się odciągnąć pokarmu 'na zapas', nie zmusisz piersi do nagłego wzmożenia laktacji, do większej produkcji pokarmu, zatem jeśli zabraknie tego, który matka zdołała odciągnąć to najprostszym rozwiązaniem dla matki i dziecka jest podanie go prosto z cycusia :) Ale przeciez na pewno wszystko to wiesz :)
Proponuje Ci wyjść na ulicę i zaprotestować przeciw mama-mafii z zabójczymi cyckami :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, oczywiście :)
super ze wiesz co mi jest obce a co nie, na podstawie głupot lub nie, ktore pisze,zrozumialam przeslanie, nie bylo w tym nic glebokiego,ale jest na tyle błache ze zignorowalam, szkoda ze nie zauwazylas ignora .
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
Śmieszne jest to, że wspominasz o czymś, co jest Ci zupełnie obce. Oczywiście nie zrozumiałaś przesłania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
savoir vivre dotyczy zycia w spoleczenstwie a nie na forum, no chyba ze znasz jakies matki ktore karmia cyckiem online, to super.
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
Konstantynopolitańczykówno, Ty i savoir vivre- proszę Cię, nie rozśmieszaj mnie :)
Odciąganie moczu to też nie problem ?
racja, wiekszosc bab jest niewychowana bo sa zasady savoir vivre , i nakazuje takie zachowania, które nie powodują żadnego dyskomfortun,a odciagnac sobie mleko to chyba tez nie problem,?
Ass
Mój komentarz tyczy się „chamskiego” sposobu karmienia.
Zawsze można choć odrobinę zrobić to w bardziej cywilizowany sposób.
Delikatnie się oddalić czy choćby przysłonić pieluszką. To tak wiele?

Chwalenie się biustem tu nie ma nic do rzeczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może gdyby miasto zadbało o więcej miejsc dla karmiących matek to nie musiałyby jak to napisałaś 'wywalać cyców' w miejscach publicznych. Nie wyobrażam sobie żeby karmiąca kobieta miała iść z małym dzieckiem do śmierdzących publicznych toalet, aby tak nakarmić swoje dziecko. Jednak coś musi Cię bardzo interesować w tym zjawisku skoro zerkasz w stronę karmiących. Może to zazdrość? Ja osobiście nie zauważyłam, aby matki karmiące piersią w miejscach publicznych robiły to w sposób bardzo ordynarny. Najczęściej zasłaniają pierś pieluszką, czy szmatką.
Więcej po ulicach chodzi nastolatek z piersiami na wierzchu, niż matek z dziećmi... Ale oburzenie musi być, bo przecież jak ona śmiała swego cyca wywalić tak pod publikę! ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (330 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Własna firma? (57 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry