Widok

OAZA w Połchowie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś kiedys miał tam wesele lub był na weselu tam????
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam tam wesele 2 tygodnie temu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy masz jakies fotki i jak wrażenia ogólne bo właśnie siedze z koleżanką i za rok tam ma wesele... Jesteśmy ciekawe jak obsługa, jedzonko i noclegi??
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mam zdjęcia i chętnie podzielę się wrażeniami ale zrobię to wieczorkiem bo teraz jestem w pracy i nie mam aż tyle czasu. Zdjęcia mogę przesłać na maila, tylko proszę o adres.
Widze Twojego maila wiec kolezanka Ania napisze Ci na niego swojego maila i sie dogadacie.
Napisz tylko czy jestes zadowolona??
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ogólnie - bardzo zadowolona choć jest kilka rzeczy, które należy bezwzględnie ustalić przed weselem żeby ie było niespodzianek.
Pozdrawiam i czekam na maila :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Carollka napisał(a):

> Ogólnie - bardzo zadowolona choć jest kilka rzeczy, które
> należy bezwzględnie ustalić przed weselem żeby ie było
> niespodzianek.
> Pozdrawiam i czekam na maila :-)

Cześć Carolka. W sierpniu będziemy mieć wesele w Oazie w Połchowie i mamy pytanie do Ciebie. Mamy pytanie czy spotkały Cię tam jakieś nieustalone przed weselem "niespodzianki" ??? Pozdrawiamy ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witaj mam tam wesele tez opisz swoje iz tak powiem wrarzenia i negatywy jak jest tak moliwosc.robilas za osobe czy robilas iz wynajelas sale i jedzenie kupilas sama a oni tylko gotowali ja mam na 120osob.jak masz foto osli wiec
dziekuje.........word32@wp.pl dziekuje
Hey,
tez wlasnie slyszalam o tym miejscu:)) czy moglabys mi przeslac jakies fotki na maila:) gravir@wp.pl
no i wogole jak wrazenia z imprezki, z lokalu i okolicy:)
dziekuje
Ania
gravir
mogę fotki betina79@wp.pl
Hej, bylam tam na trzech weselach i naprawde bardzo mi sie podobalo. Kucharki dobrze gotuja(tam jest tak ze produkty sama kupujesz) no i sama robisz dekoracje albo poprawiasz ta co zostala z wesela poprzedniego.Z checia bym tam tez zrobila swoje ale ilez mozna byc w tym samym miejscu:-)

image
No to dziwne, bo koleżanka ma menu i nic nie musi kupować.......... A na poprawinach jest zazwyczaj to samo co zostało na weselu plus jakies nowe cieple jedzonko... Nie wiem jak bedzie u niej dokladnie ale moze sie dowiemy.
image
mozna wybrac opcje ze swoim jedzonkiem albo wybrac cosik z menu.. ale kto mialby do tego glowe zeby produkty samemu kupowac na chwilke przed weselem...

hello Anulka..........

image
hej Martinka:)

witam wszystkich jak chcecie moge wam przyblizyc informacji dotyczacych Oazy w polchowie bylam tam na wielu weselach i mam tez tam rezerwacje na 2010 rok ale szczerze mowiac poszukuje innego obiektu poniewaz znudzila mi sie juz ta sala ale powiem wam ze jest to sala na 100 nie wiecej poniewaz wiecej to tlok i niezbyt ciekawie ogolnie polecam zaplacic 130 zll menu od osoby jedzenie jest super obsluga bardzo mila wogole sala bardzo fajna tylko z wystrojem trzeba troszke popracowac mowie o zawieszaniu balonow bo ja osobiscie wole to zrobic wedlug siebie to moj mail: natalka28111988@wp.pl moge odpowiedziec na wasze pytania piszcie jak macie ochote nr telefonu tez posiadam
tez mam rezerwacje w Oazie...ale szczerze mówiąc to strasznie się obawiam...tak mało jest o niej napisane
moi znajomi mieli tam wesele i z tego co wiem byli bardzo zadowoleni,ja jako gosc rowniez bardzo dobrze sie bawilam:)
hej
jezeli moglybyscie przeslac fotki jakies odnosnie tej Oazy bylabym wdzieczna :)
moj mail: pagusek@gmail.com
Chciałabym dodac jeszcze ze jednak zmienilam zdanie z rezerwacja w oazie na moje wesele poniewaz znalazlam przepiekna sale"Filip" w Oslonine jest poprostu cudna w porownaniu do oazy luksus i samo piekno ta sala jest nowa w kwietniu byly pierwsze wesela fotek z tej sali nie mam ale jak ja zobaczylam pomyslalam tutaj chce i tak sie skonczylo mam za rok na czerwiec rezerwacje sa tam takie same ceny jak w polchowie ale wszystko jest poprostu super sami musicie to zobaczyc
OAZA w Polchowie nr.kontaktowy 58 673 84 27
FILIP w Osloninie nr. kontaktowy 58 673 88 69 kom. 515 242 170
Zdjęcia sali w połchowie

image

image
A cenowo jak wygląda w Plochowie i Osłoninie?
Czy jest od osoby liczone czy można mieć swoją kucharkę?
Witam
Chyba biorą 130zł od osoby Najlepiej będzie jak zadzwonisz sama 0586738427

image
hej dziewczyny! Ja ostatnio byłam tam na weselu znajomych i nie za bardzo mi się podobało,najwięcej zastrzeżen miałam do jedzenia,mięso było wysuszone,wybór nie za duży a torty(piętrowe)mega słodkie i wszystkie smakowały tak samo.Poza tym jest tam dosyć mało miejsca i jak wszyscy idą tańczyć robi się ciasno a dekoracje jak dla mnie trochę tandetne.
Witam! odnośnie sali w Połchowie, to muszę powiedzieć,że ja wraz z moim mężem(mieliśmy tam wesele) i gośćmi byliśmy bardzo zadowoleni z obsługi , jedzonka itp.Wesele mieliśmy na 80 osób i to wystarczy,aby się świetnie bawić, bo na więcej osób to raczej za ciasno.
Co do dekoracji, to każdy sam sobie dekoruje tak jak chce.Produkty kupowałam sama i wyniosło mnie to 5tyś.-więc nie dużo, a było to w 2006roku.a ceny się nie zmieniły.
Graliśmy w tej sali w zeszłym roku. Wrażenie bardzo dobre :) Kierownictwo sympatyczne, obsługa bardzo miła i uczynna, sala ładna. 80 osób spokojnie się pobawi. Pozdrawiam.

OAZA w Połchowie strona internetowa

www.oaza.polchowo.prv.pl
byłam gościem na weselu u mojego brata w tym roku, jedzenie jest OK tylko jeden mały feler :(
WŁAŚCICIELE!!! są bardzo anty, na weselu nie było prądu chyba trzy razy co znaczy że sala jest kompletnie nie przystosowana do takich imnprez, jak kończyły się poprawiny to obsługa zbierała ze stołu tak że goście godzinie spędzili przy pustych stołach, zresztą i tak nie chciało się nikomu jeść bo przed wejściem na sale wybiło tz. szambo (czyli zapachy nie do opisania) dodatkowo nachalne wypraszanie gości przez właścicielkę po zakończeniu poprawin.
Ostatnie wrażenie jest zawsze najważniejsze, co było masakrą!!!
Z GÓRY NIE POLECAM TEJ SALI!!!!!!
dodam jeszcze że były jakieś problemy z rozliczeniem, ale to już na szczęście tylko historia.
Iwonko, znam tą sale. W Połchowie jest kanalizacja. W razie awarii prądu jest agregator prądotwórczy. Znam właścielke i nie możliwe, aby kogoś wypraszała z wesela :) pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.
to widocznie kanalizacja się zapchała, agregatu prądotwórczego na oczy nikt nie widział bo było to chwilowe ale zawsze BYŁO, a właścicielka widocznie się gdzieś śpieszyła i nie było to miłe. Byłam to widziałam co się działo!!!
Nie rozumiem,jak się mogła zapchać kanalizacja!!!! Po prostu ktoś na siłę próbuje zrobić antyreklamę. Co do jedzenia też nie mam zastrzeżeń,wszystkiego jest dużo i smaczne. Naprawdę polecam tę salę! Sama miałam tam wesele.Gościem byłam też niejednokrotnie. Także nie wiem o co chodzi z właścicielką- to naprawdę kompetentna,solidna osoba,która doradzi w sprawach organizacyjnych wesela. Super kobieta!! A nigdy,przenigdy nie spotkałam się z tym,żeby właścicielka kogoś wyrzuciła z sali!! To jakieś bzdury wyssane z palca.!!!

.
kochana
w każdym lokalu tak jest, ze poprawiny są ustalone do jakiejś godziny i jak ktoś jest za przeproszeniem nachalny i bardzo pijany to niech się dopija w domu, a właścicielka nikogo nie wyprasza. Jezeli nie ma ktoś pojazdu to wręcz czeka z nim na taxi . A tak w ogóle to jedzenie ze stołu zbiera się TYLKO i WYŁĄCZNIE za zgodą i wiedzą rodziców, albo państwa młodych . Agregat jest to fakt . Samo odpalenie go trwa ok 30 min, więc orkiestra musi się trochę natrudzić /przecież to nie jest Warszawa, gdzie prąd jest zawsze/ a właściciele za to nie odpowiadają ze jest awaria prądu prawda?Wszystkim ludziom sie nie dogodzi ale cóż każde wesele jest inne i na każdym obsługa stara sie jak może żeby było jak najlepiej ,bo w końcu wesele to Święto Państwa Młodych
A co do agregatu prądotwórczego to nie mogłaś go widzieć koleżanko,ponieważ takich rzeczy nie instaluje się na sali,bo o ile mi wiadomo to agregaty są na ropę i trudno ci by było oddychać. Dlatego jak byś troszkę pomyślała,to agregat zazwyczaj działa na zewnątrz obiektu do którego doprowadza prąd. Mam pytanie droga "IWONKO"-czy jesteś blondynką???
Dlaczego piszesz takie bzdury???
po pierwsze nie jestem blądynką i nikt mnie nie obrazi dlatego ze wyrazam swoja opinie, wesele było ustalone do 22.00 poprawiny się skończyły okolo 21 więc nie ma nad czym deliberować. Nie wiem na co jest agregat i ile się go rozkłada, bo takie żeczy mogą tylko wiedzieć osoby które dysponują czymś takim, czyli właściciele w/w lokalu.
a więc POZDRAWIAM i proponuje poprawe!!!
a możesz bliżej określić datę wesela na którym byłaś???
każdy wie jak działa agregat! to banalnie proste.....
wystarczy jedynie się zapytać tych ludzi ktozy byli na sylwestra w 2006 roku -------wszędzie były odwołane imprezy z powodu braku prądu ,ale w Połchowie impreza była super----------zresztą bilety trzeba zamawiać już we wrześniu -------to mówi chyba samo za siebie--------zresztą chodzę na każda imprezę organizowana przez oazę -------i bylem na dwóch weselach wiec wiem co mowie tam jest po prostu super,a wszystko zależy od gości...... ja bylem najedzony wytańczony i ugoszczony i moglem się wyspać w pokojach na górze.Tam jest sprawdzony lokal i nie mam zamiaru się z nikim kłócić ,ja po prostu wiem ze moje 30 urodziny być może 25 lecie zrobię tylko tam i nigdzie indziej,bo wole zapłacić od osoby i mieć suto zastawiony stół niż siedzieć przy anyżkach i bigosie z kościami w innym lokalu albo jak znajomi iść do mc donalda żeby się najeść {Faltom}bo na stole tylko zastawa JA MÓWIĘ ZA SIEBIE OAZA TO JEST STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ.a inni niech ryzykuja sobie gdzie indziej GRZES
widze że pan właściciel chcę zobaczyć wpis lub umowe kto to był, zostawmy juz ten temat bo właściciele Oazy juz sami sie wychwalają i usprawiedliwiają, niech sie lepiej zajmą pracą nad tym lokalem.
POZDRAWIAM!!!
koleżanko z tego co wiem właściciele mają tyle na głowie,że nie mają czasu siedzieć przed komputerem ,a co dopiero odpisywać na czyjeś komentarze. iwonko dodam,że twoje opinie są błędne lub bardzo zawistne. a tak wogóle to jestem osobą postronną a ty wogóle nie powinnaś przebywać na tym forum,jeżeli twoje opisy są i komentarze są oparte tylko na domniemaniach. to tobie proponuję poprawę i wyluzuj kobieto. POZDRAWIAM!!!!!!!
do kity haa

STRONA INTERNETOWA- OAZA POŁCHOWO

www.oaza.polchowo.prv.pl
My jesteśmy bardzo zadowoleni, mieliśmy wesele na 60 osób, sami sale stroiliśmy koszt ok 500zł za art dekoracyjne.
Co do jedzonka to stoły się uginały, tyle jedzonka, na poprawiny przyszli wszyscy, więc jedzonko smakowało.
Gospodarze jak i Obsługa super!! - spełniali każdą zachciankę bez najmniejszego "ale". I nikt nikogo nie wywalał z sali.
Poprawiny od 14-20 jak było ustalone.
Poprostu wszystkim znajomym polecam tę salę.
Dla zaintereowanych kilka zdjęc na stronce: http://rafaliania.pobieramysie.pl/?p=blog - galeria&cur_gal=547

Pozdrawiam
image
Zgadzam się z poprzedniczką Gospodarze to bardzo sympatyczni i ugodowi ludzie ( szkoda ze nie wszyscy są tacy)
Tak przy okazji koleżanka ania_p napisała ze za materiały do dekoracji sali dała 500zł, ja tę salę dekoruję za 650 zł
Przykładowe zdjęcie

image
www.malarstwo.britain.com.pl beataplus5@wp.pl
witam ja byłam z paczką znajomych na sylwestrze 2009 i powiem wam tłok niesamowity 6 osób już na samym początku zrezygnowało. Krzesło przy krześle nie można było swobodni usiąść przy stole a na parkiecie makabra jeden deptał drugiemu po palcach.poprostu zrobili tam spęd ludzi zamiast na 100 to na 150 osób . uważam że organizatorzy poprostu zorganizowali tego sylwestra nie dla ludzi żeby się dobrze bawili ale dla kasy.Nikomu nie polecam jestem rozczarowana
"mała" ale takie "praktyki" to w Sylwestra norma. Lokale nastawiają się na maxa z ilością gości, no i dlatego wychodzą potem takie "siupy". W życiu nie bylam na Sylwestra w lokalu - tylko i wyłącznie z powodu, który tu opisałaś - a którego również nie popieram. Sylwestra tez ludzie chcą potańczyć, dlatego sto razy wolę zorganizowac balety w domu, w swoim, wypróbowanym gronie ;)

Ale to, że w Oazie było za mało miejsca, to mnie akurat nie dziwi. To lokal tak samo działający, jak i tysiące innych lokali - a że każdy chce zarobić w tą jedyna, wyjątkową noc - życie ;p

Jednak co do wesela - sala jak dla mnie - bez zarzutu ;) Bardzo przyjemna atmosfera, dobre jedzonko i miła, sprawna obsługa;)

Polecam- oczywiście jeśli chodzi o wesela, bo na takim byłam i grałam :)
Nie zgadzam się z tym iż taki tłok w sylwestra to norma co roku jeżdżę gdzieś do lokalu na sylwestra i jest super! W oazie po prostu to było dla mnie szokiem to co tam widziałam .nie dopuszczalne jest to żeby kasowali po 300 zł od pary i nie zapewnili ludziom swobodnego miejsca przy stole i na parkiecie.Na weselu to napewno jest inaczej bopłacisz od gościa i sam decydujesz ilu gości będzie. Orkiestra jedynie co fajnie grała chodz mam też małe zastrzeżenie ,ponieważ za życzenia dodatkowo kasowała.Nikt mnie już więcej nie namówi na wypad do oazy.Nie polecam nikomu tam sylwestra.Myślę .ze z moją opinią wielu ludzi co tam było w tym roku się zgadza.Pozdrawiam
"mała" to podaj nazwę kilku miejsc, gdzie jest choć trochę luźniej na parkiecie w Sylwestra. Może się skuszę i wreszcie pójdę gdzieś z mężem, nie koniecznie w domowych bamboszach :) pozdrawiam.
hej w zeszłym roku byłam w Adriii wRumi bardzo fajny lokal.2 Lata temu Hotel Murat Reda super naprawdę obsługa przemiła, atmosfera super.Polecam też Wictorię w Wejherowie .No jeszcze są fajne imprezki w Gdyni .Ale jak byś chciała to na początek polecam Adrię w Rumi ;jest dość blisko ,jedzonko świetne i didżej świetnie gra po prostu bajka zupełnie inne klimaty .Kelnerzy cały czas do dyspozycji super. Pozdrawiam
ale jak z miejscem na parkiecie ;)))
witam z miejscem na parkiecie swoboda no nie do przesady ale nie ma tłoku.Musisz jechać i się przekonać polecam
dzięki za informacje :) przyda się gdy będziemy planować Sylwestra 2010 :) pozdrawiam :)
no to ciekawe , ze do godziny 4 rano bawilo sie tam ponad 110 osob a tylko 6 poszlo do domu w tym pani ( jestem tam kelnerką i wiem) mysle ze kto sie chcial bawic ten mial super zabawe a pani jest tych 2% co im nic nie dogodzi szkoda .......
od kwietnia bedzie nowa mala sala na 45 osob ,w sam raz na malutkie wesele lub urodziny czy rocznice sa wolne terminy zapraszamy tel; 58 6738427
Witam serdecznie. Mam do zaoferowania pokrowce na krzesła (białe, całe),z dodatkiem ecru kokardy i dużej róży. Dodają one uroku i elegancji sali. Gorąco polecam. tel: 669-480-770
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak sala jest przepiękna , super bardzo elegancka wszystko takie nowiusie tylko czekać do lipca , w ogóle klimat na zewnątrz jest bardzo przytulny Naprawdę bardzo polecam jeżeli ktoś ma małe wesele jak my
image
image
ja miałam nuda jak nic
ja 2 tygodnie
Wczoraj od użytku oddana została nowa - mniejsza sala,
więcej informacji na naszej stronie - www.oaza.polchowo.prv.pl ,
wszelkie pytania można kierować pod adres - oazapolchowo@gmail.com
Powiem wam szczerze co mysle o tej sali i calej imprezie tam organizowanej i niech to bedzie przestroga dla WSZYSTKICH jesli chcecie uniknac badziewia i wesela na ktorym sami bedziecie plakac i to raczej nie ze szczescia;/. Bylam gosciem na weselu tam organizowanym. Otoz powiem wam tak to jest koumna co juz widac z zewnatrz! Sala jest wylozona jakimis badziewnymi kafelkami po ktorych sie nie taczy tylko plywa! Myslalam, ze to wina moich butow wiec czym predzej je przebralam ale bylo to samo.Z reszta nie tylko ja mialam z tym problem. Pani wlascicielka przywitala panstwa mloodych w klapkach w stroju roboczym(nie wiem czemu nie zrobili tego rodzice) z JEDNYM kieliszkiem(drugiego chyba zabraklo) i chlebem w postaci kosteczek 1X1X1cm!! Poza tym jesli chodzi o jedzenie to dla 4osob zabraklo makaronu do rosolu!!!! Pani kelnerka sama do siebie powiedziala "nic nie szkodzi" i nieprzejela sie tym. Rosół panie nalewaly z dzbankow na soki i lejac goscia wycieraly go szmata. Pierwsze co zrobilismy siadajac z mezem do stolu to wytarlismy lyzki bo byly tak brudne ze juz od razu odechcialo sie jesc. Ziemniaki byly wymieszane z woda i goscie nawet ich nie ruszyli. Herbate i kawe panie podawaly w szklankach ale do nas nie doszly. Poprostu w pewnym momencie skonczyly im sie herbaty dwie jeszcze doniosly a reszte stolu olaly a ze bardzo mialam ochote na herbate poszlam do pan do kuchni i..... przyniosly mi po dwoch godzinach!!!! Poza tym nie zapomne surowki "marchewkowej" bylo w niej czuc tylko cytyrne i pieprz pierz duzo pieprzu z reszta to samo bylo z barszczem czerwonym. wzielam lyka i popilam dwoma szklankami wody poprostu jakas porazka! Maż wzial żurek to bylo w nim tyle maki ze mu lyzka w nim stala:). Na stole staly sztuczne kwiaty jak na stype. Jeden wielki syf!!! nawet nie bylo takiej opcji jak jedenie dla wegetarian a ze akurat jestem wegetarianka jesc tam co nie mialam. Salatki byly jednym wielkim syfem... czekalam chociaz na ciasto ale sie niedoczekalam. Poszlam do pokoju zjadlam ciastka i to bylo moje cale moje weselne jedzenie. Pozniej za to ciasta i tort wszystko wystawili na raz. Tort bardzo bardzo niedobry a co najlepsze panstwo mlodzi caly musieli pokroic sami. Poprostu chamstwo! Gdzie kurde mac byla obsluga??? Przez caly czas na sali palili sie wszystkie swiatla, goscie poprosili o ich zgaszenie i po pol godzinie nawet na chwile sie udalo ale pozniej znow zostaly zapalone i kompletnie nie bylo klimatu.Poza tym pani wlasicielka zaprowadzila nas do pokoju jednoosobowego i probowala wmowic ze to pokoj dwoosobowy. Pozniej przyznala sie ze jest to lozko 1,5osobowe a prawda byla taka ze bylo to lozko do lat 12stu z wiekszym materacem. Mojemu partnerowi wystawaly nogi i poprostu sie na nim nie miescilismy. Problem zostal zgloszony do pani wlacicielki i postanowila nam dostwaic jedne lozko gdzyz jak sama stwierdzila "nie raz tak bylo robione" jednak byl to jej kit poniewaz po przyniesieniu lozka drzwi do toalety sie nie otwieraly!!! Ogolnie panstwo mlodzi umawiali sie z pania wlasicielka rezerwujac sale ze zajmuja takze wszystkie pokoje ale pani wlascicielka miala to w nosie i ilestam pokoi bylo zajetych przez innych takze postapila bardzo niewporzadku. Panowie robotnicy tam pracujacy tlukli sie o 7 rano z pilami tarczowymi takze o spaniu nie bylo mowy. Ogolnie jeden wielki syf! Jesli ktos ma zamiar tam zorganizowac wesele to lepiej zeby wogole go nie robil... takie jest moje zdanie. P.S. strzezcie sie zespolu CZARODZIEJE bo popsuja wam impreze. My-goscie myslelismy ze ich wyslemy do domu a sami zaczniemy puszczac muzyke z plyt no ale nie chcielismy robic przykrosci panstwu mlodym. NIE POLECAM!!!

Niedawno (miesiac temu) mialam wlasne weslele w calkim innym lokalu pod wroclawiem. Poprostu nie ma co mowic. Na tym weselu czulam sie jakbym sie cofnela 30lat wstecz. SYF SYF SYF. Takich wesel juz sie nie robi. z czym do ludzi....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 19
Wyraźnie widać tutaj działania nieuczciwej konkurencji. Ja na tej sali (jak i innych) bawiłam się już kilka razy i nic z tych rzeczy, o których pani pisze nie miało miejsca! Jedzenie jest pyszne, dobrze doprawione, wszystko estetycznie podane, nie ma mowy o jakiś brudnych naczyniach, a jesli ktoś chce przykładowo herbate to napewno nie czeka się na nią 2 godziny! Co więcej panie w kuchni spełniają każdą zachciankę gości. Najlepszą reklamą będzie to, że zarezerwowałam ją również na moje wesele. Zresztą sali tej reklamować nie trzeba. Ja zarezerwowałam w maju ostatni wolny termin na przyszłoroczne wakacje.
image
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja bylam na 3 weselach z zespolem Czarodzieje-jedno z nich to nasze wlasne. I polecam z calego serca.
Nie polecam natomiast czytania opinii osob niezalogowanych.
Przykre ale prawdziwe-konkurencji zal,bo Czarodzieje maja nizsze ceny?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
_englein_ masz rację :) Myśle ze to nieuczciwe dzialanie konkurencji
image
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej!
Myślę że takie rzeczy to wypisuje tylko konkurencja !!!
Ja miałam tam wesele 3 lipca tego roku na małej sali , która jest nowiusia i jestem naprawdę bardzo bardzo zadowolona a goście z jedzenia i obsługi lepiej niż my !!! byli zachwyceni na pewno będę będę polecać tą salę i obsługę -Dziewczyny uśmiechnięte i bardzo pracowite przez całą noc !!
image
image
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mieliśmy wesele w OAZIE w kwietniu tego roku na 70 osób. Jedzenie było pyszne, w dużych ilościach, obsługa miła i szybka, klimatyzacja aż za bardzo dziłałała, nie było mokrej podłogi, z niczym nie było problemów. Goście byli zadowoleni i to bardzo. Wpisy wcześniej to zapewne konkurencja - w tych okolicach dość gęsto rozsiana.Obecnie lokal jest tak wystrojony, że nie potrzeba dodatkowej dekoracji. Kolor nakrycia stołów można wybrać i się za to dodatkowo nie płaci. Z tego co wiem, to dodatkowo można wypożyczyć pokrowce na krzesła. Warto jeszcze zaznaczyć, ze w cenie są ciasta i tort, co sie nie często w lokalach zdarza.Polecam jeszcze raz!!!!!!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Żenada małolato
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
ciekawi mnie jedno-ty chodzisz na wesela sie pobawić czy patrzeć co komu na talerzu zabrakło,kto miał brudną łyżkę,ile było makaronu!!!! normalnie masakra prosić Ciebie na wesela bo tylko wyliczasz jedzenie zamiast się bawić....
chodzi mi tutaj o tą strasznie długą wypowiedź "~gosc weselny" który liczył jedzenie zamiast się bawić
Ta sala weselna to jedna wielka lipa ,wiem bo organizowane tam było wesele mojej córki NIE POLECAM
zespół CZARODZIEJE bardzo polecam,goscie byli zadowoleni,my również a ceny faktycznie nizsze niz u innych,jeżeli chodzi o sale to też warta polecenia
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oddam termin 11 czerwiec 2011

Witam serdecznie, byłam na kilku weselach w sali Oaza w Połchowie- jestem zachwycona salą, obsługą, jedzeniem. Uważam, że właściciele to bardzo życzliwi ludzie i nie zauważyłam żeby było coś nie tak, sama miałam rezerwację na 11 czerwiec 2011- niestey z przyczyn prywatnych wesele się w tym terminie nie odbędzie więc polecam każdemu kto szuka sali na wesele z której chce być w 100% zadowolony- gwarantuję wspaniałe wspomnienia oraz zachwyt gości!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ZMIANA ADRESU STRONY

Witam, w chwili obecnej strona Oazy zostaje przeniesiona pod adres: http://www.oazapolchowo.za.pl
Przepraszam za wszystkie utrudnienia.
http://www.oaza.polchowo.prv.pl
ja byłam w Oazie na jednym weselu,na 25cio leciu ślubu i przyznam że obie sale są świetne...miła atmosfera,jedzenie pyszne,obsługa super...mam już rezerwację na swoje wesele... więc pozostało mi tylko polecić z całego serca ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a na kiedy zarezerwowałas??
mam rezerwację na wrzesień 2012r...
zapraszamy na naszą nową stronę: http://www.oazapolchowo.pl
hej dziewczyny byłam na dwóch weselach i polecam goraco ,osobiście mam tam wesele w sierpniu 2014 r i moge jeszcze polecic zespól muzyczny z pucka pana Mariusza Trio band 881938419
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry