Widok

OAZA w Połchowie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś kiedys miał tam wesele lub był na weselu tam????
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam tam wesele 2 tygodnie temu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy masz jakies fotki i jak wrażenia ogólne bo właśnie siedze z koleżanką i za rok tam ma wesele... Jesteśmy ciekawe jak obsługa, jedzonko i noclegi??
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mam zdjęcia i chętnie podzielę się wrażeniami ale zrobię to wieczorkiem bo teraz jestem w pracy i nie mam aż tyle czasu. Zdjęcia mogę przesłać na maila, tylko proszę o adres.
Widze Twojego maila wiec kolezanka Ania napisze Ci na niego swojego maila i sie dogadacie.
Napisz tylko czy jestes zadowolona??
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ogólnie - bardzo zadowolona choć jest kilka rzeczy, które należy bezwzględnie ustalić przed weselem żeby ie było niespodzianek.
Pozdrawiam i czekam na maila :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, bylam tam na trzech weselach i naprawde bardzo mi sie podobalo. Kucharki dobrze gotuja(tam jest tak ze produkty sama kupujesz) no i sama robisz dekoracje albo poprawiasz ta co zostala z wesela poprzedniego.Z checia bym tam tez zrobila swoje ale ilez mozna byc w tym samym miejscu:-)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to dziwne, bo koleżanka ma menu i nic nie musi kupować.......... A na poprawinach jest zazwyczaj to samo co zostało na weselu plus jakies nowe cieple jedzonko... Nie wiem jak bedzie u niej dokladnie ale moze sie dowiemy.
image
mozna wybrac opcje ze swoim jedzonkiem albo wybrac cosik z menu.. ale kto mialby do tego glowe zeby produkty samemu kupowac na chwilke przed weselem...

hello Anulka..........

image
hej Martinka:)

Carollka napisał(a):

> Ogólnie - bardzo zadowolona choć jest kilka rzeczy, które
> należy bezwzględnie ustalić przed weselem żeby ie było
> niespodzianek.
> Pozdrawiam i czekam na maila :-)

Cześć Carolka. W sierpniu będziemy mieć wesele w Oazie w Połchowie i mamy pytanie do Ciebie. Mamy pytanie czy spotkały Cię tam jakieś nieustalone przed weselem "niespodzianki" ??? Pozdrawiamy ;)
Hey,
tez wlasnie slyszalam o tym miejscu:)) czy moglabys mi przeslac jakies fotki na maila:) gravir@wp.pl
no i wogole jak wrazenia z imprezki, z lokalu i okolicy:)
dziekuje
Ania
gravir
witam wszystkich jak chcecie moge wam przyblizyc informacji dotyczacych Oazy w polchowie bylam tam na wielu weselach i mam tez tam rezerwacje na 2010 rok ale szczerze mowiac poszukuje innego obiektu poniewaz znudzila mi sie juz ta sala ale powiem wam ze jest to sala na 100 nie wiecej poniewaz wiecej to tlok i niezbyt ciekawie ogolnie polecam zaplacic 130 zll menu od osoby jedzenie jest super obsluga bardzo mila wogole sala bardzo fajna tylko z wystrojem trzeba troszke popracowac mowie o zawieszaniu balonow bo ja osobiscie wole to zrobic wedlug siebie to moj mail: natalka28111988@wp.pl moge odpowiedziec na wasze pytania piszcie jak macie ochote nr telefonu tez posiadam
tez mam rezerwacje w Oazie...ale szczerze mówiąc to strasznie się obawiam...tak mało jest o niej napisane
moi znajomi mieli tam wesele i z tego co wiem byli bardzo zadowoleni,ja jako gosc rowniez bardzo dobrze sie bawilam:)
hej
jezeli moglybyscie przeslac fotki jakies odnosnie tej Oazy bylabym wdzieczna :)
moj mail: pagusek@gmail.com
witaj mam tam wesele tez opisz swoje iz tak powiem wrarzenia i negatywy jak jest tak moliwosc.robilas za osobe czy robilas iz wynajelas sale i jedzenie kupilas sama a oni tylko gotowali ja mam na 120osob.jak masz foto osli wiec
dziekuje.........word32@wp.pl dziekuje
Chciałabym dodac jeszcze ze jednak zmienilam zdanie z rezerwacja w oazie na moje wesele poniewaz znalazlam przepiekna sale"Filip" w Oslonine jest poprostu cudna w porownaniu do oazy luksus i samo piekno ta sala jest nowa w kwietniu byly pierwsze wesela fotek z tej sali nie mam ale jak ja zobaczylam pomyslalam tutaj chce i tak sie skonczylo mam za rok na czerwiec rezerwacje sa tam takie same ceny jak w polchowie ale wszystko jest poprostu super sami musicie to zobaczyc
OAZA w Polchowie nr.kontaktowy 58 673 84 27
FILIP w Osloninie nr. kontaktowy 58 673 88 69 kom. 515 242 170
Zdjęcia sali w połchowie

image

image

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry