Widok
hej w zeszłym roku byłam w Adriii wRumi bardzo fajny lokal.2 Lata temu Hotel Murat Reda super naprawdę obsługa przemiła, atmosfera super.Polecam też Wictorię w Wejherowie .No jeszcze są fajne imprezki w Gdyni .Ale jak byś chciała to na początek polecam Adrię w Rumi ;jest dość blisko ,jedzonko świetne i didżej świetnie gra po prostu bajka zupełnie inne klimaty .Kelnerzy cały czas do dyspozycji super. Pozdrawiam
Nie zgadzam się z tym iż taki tłok w sylwestra to norma co roku jeżdżę gdzieś do lokalu na sylwestra i jest super! W oazie po prostu to było dla mnie szokiem to co tam widziałam .nie dopuszczalne jest to żeby kasowali po 300 zł od pary i nie zapewnili ludziom swobodnego miejsca przy stole i na parkiecie.Na weselu to napewno jest inaczej bopłacisz od gościa i sam decydujesz ilu gości będzie. Orkiestra jedynie co fajnie grała chodz mam też małe zastrzeżenie ,ponieważ za życzenia dodatkowo kasowała.Nikt mnie już więcej nie namówi na wypad do oazy.Nie polecam nikomu tam sylwestra.Myślę .ze z moją opinią wielu ludzi co tam było w tym roku się zgadza.Pozdrawiam
"mała" ale takie "praktyki" to w Sylwestra norma. Lokale nastawiają się na maxa z ilością gości, no i dlatego wychodzą potem takie "siupy". W życiu nie bylam na Sylwestra w lokalu - tylko i wyłącznie z powodu, który tu opisałaś - a którego również nie popieram. Sylwestra tez ludzie chcą potańczyć, dlatego sto razy wolę zorganizowac balety w domu, w swoim, wypróbowanym gronie ;)
Ale to, że w Oazie było za mało miejsca, to mnie akurat nie dziwi. To lokal tak samo działający, jak i tysiące innych lokali - a że każdy chce zarobić w tą jedyna, wyjątkową noc - życie ;p
Jednak co do wesela - sala jak dla mnie - bez zarzutu ;) Bardzo przyjemna atmosfera, dobre jedzonko i miła, sprawna obsługa;)
Polecam- oczywiście jeśli chodzi o wesela, bo na takim byłam i grałam :)
Ale to, że w Oazie było za mało miejsca, to mnie akurat nie dziwi. To lokal tak samo działający, jak i tysiące innych lokali - a że każdy chce zarobić w tą jedyna, wyjątkową noc - życie ;p
Jednak co do wesela - sala jak dla mnie - bez zarzutu ;) Bardzo przyjemna atmosfera, dobre jedzonko i miła, sprawna obsługa;)
Polecam- oczywiście jeśli chodzi o wesela, bo na takim byłam i grałam :)
witam ja byłam z paczką znajomych na sylwestrze 2009 i powiem wam tłok niesamowity 6 osób już na samym początku zrezygnowało. Krzesło przy krześle nie można było swobodni usiąść przy stole a na parkiecie makabra jeden deptał drugiemu po palcach.poprostu zrobili tam spęd ludzi zamiast na 100 to na 150 osób . uważam że organizatorzy poprostu zorganizowali tego sylwestra nie dla ludzi żeby się dobrze bawili ale dla kasy.Nikomu nie polecam jestem rozczarowana
My jesteśmy bardzo zadowoleni, mieliśmy wesele na 60 osób, sami sale stroiliśmy koszt ok 500zł za art dekoracyjne.
Co do jedzonka to stoły się uginały, tyle jedzonka, na poprawiny przyszli wszyscy, więc jedzonko smakowało.
Gospodarze jak i Obsługa super!! - spełniali każdą zachciankę bez najmniejszego "ale". I nikt nikogo nie wywalał z sali.
Poprawiny od 14-20 jak było ustalone.
Poprostu wszystkim znajomym polecam tę salę.
Dla zaintereowanych kilka zdjęc na stronce: http://rafaliania.pobieramysie.pl/?p=blog - galeria&cur_gal=547
Pozdrawiam
Co do jedzonka to stoły się uginały, tyle jedzonka, na poprawiny przyszli wszyscy, więc jedzonko smakowało.
Gospodarze jak i Obsługa super!! - spełniali każdą zachciankę bez najmniejszego "ale". I nikt nikogo nie wywalał z sali.
Poprawiny od 14-20 jak było ustalone.
Poprostu wszystkim znajomym polecam tę salę.
Dla zaintereowanych kilka zdjęc na stronce: http://rafaliania.pobieramysie.pl/?p=blog - galeria&cur_gal=547
Pozdrawiam
koleżanko z tego co wiem właściciele mają tyle na głowie,że nie mają czasu siedzieć przed komputerem ,a co dopiero odpisywać na czyjeś komentarze. iwonko dodam,że twoje opinie są błędne lub bardzo zawistne. a tak wogóle to jestem osobą postronną a ty wogóle nie powinnaś przebywać na tym forum,jeżeli twoje opisy są i komentarze są oparte tylko na domniemaniach. to tobie proponuję poprawę i wyluzuj kobieto. POZDRAWIAM!!!!!!!