Widok

OD ASI1980

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie Wszystkie Panie.Wiem,że jesteście ciekawe co z Asią.Wczoraj o 23,30 pojechała do szpitala.Miała wrażenie że coś jej cieknie i mała niewiele sie ruszala choć w ciągu dnia była aktywna.Przyjęli ja na patologię.O 4,30 przenieśli ja na porodówkę.Jeżeli akcja się nie rozwinie samodzielnie o 6 miała dostać oksytocynę.Cały czas sączyły jej się wody ale nie wie czy pęcherz pękł.Do tej pory nie mam więcej informacji.Jak tylko dostanę jakąś wiadomość napiszę.Pozdrawiam wszyskie obecne i przyszłe mamusie.Przyszłym mamom życzę dużo zdrowia i cierpliwości w oczekiwaniu na maluszka :)))).Wszystkim tym które zostały mamami również zyczę dużo zrowia i serdecznie gratuluję prześlicznych dzieci.Są słodkie:))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czekamy, czekamy...... Trzymamy kciuki za sprawna akcje!!!!!

image
image
trzymamy kciuki,napewno wszystko bedzie ok,teraz to juz moze swoje malenstwo ma przy sobie;)

image
Asia, powodzenia :)

Jej, Asiu - trzymaj się i tak już miałaś sporo stresu w ostatnich dniach.

Życzymy Ci, abyś już cieszyła się maleństwem.

image
image
asiu, tyle wyczekiwania, więc życzę Ci, aby upragniona "nagroda" była już z Tobą!!! Pozdrawiam serdecznie i wracaj szybko do nas ze swoim serduszkiem :)))
Asia powodzenia !!!
Trzymamy kciuki !!!

ale fajnie że mama Asi pofatygowała się żeby wejśc na forum i powiadomić Nas co i jak :):):):)

Asia, trzymam kciuki. wiem jest z tym trochę strachu, ale wszystko dobrze się zakończy!

image
image
Asiu, wszyscy trzymamy kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo, bądz dzielna :)))
Asia powodzenia-dasz rade a wspomnienia bede rewelacyjne:)zdrowka dla Ciebie i maleństwa!

dziękujemy, mamo Asi! Będziemy trzymać kciuki za pomyślne rozwiązanie!! I oby tak wyczekiwana dzidzia była śliczna, kochana, najwpanialsza i wogóle naj, naj, naj!!!

Powodzenia dla Asi :)

image

image

Asiu trzymamy kciuki

Asia, życzę powodzenia i dużo siły, a Pani dziękujemy za wieści:))i gratulujemy bycia babcią:))
Wszystkim za miłe słowa w imieniu Asi i swoim bardzo dziękuję :)))))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Woda na oknach - mam dość. (96 odpowiedzi)

codziennie rano musze wycierac okna i wode na parapecie. wedlug wlascicielki mieszkania wplyw na...

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...

do góry