Widok

ODDAM WÓZEK SPACEROWY

Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny ktoś nam zostawił w komisie za darmo wózeczek spacerowy granatowy. Jest to dość stary wózek (chiński) i starego typu, ale ma przekładaną rączkę, sprawne hamulce, regulowane oparcie. Wyprałyśmy tapicerkę, ale nie jest on jakiś super. Niemniej jednak oddamy go potrzebującej mamie. Zobaczyć go można u nas w sklepie, niestety wysyłka nie wchodzi w grę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdzie można odebrać?
mam dwie fotki choć chyba dla bardzo potrzebującej osoby nie powinno to mieć większego znaczenia; a i jeszcze jedno: to siedzisko się buja tzn. nie wiem ale tak chyba nie powinno być - nie siedzi w stelażu mocno na stałe; niemniej jednak wydaje mi się, że posłuży jeszcze komuś

image

image
gdzie moge go odebrac jest super dla mojejcoreczki bardzo mi sie podoba zwłaszcza ze nasz sie popsól i nie mamy w czym jeżdzic na spacery prosze o kontakt meilem agusia3508@wp.pl odbiore go jak najszybciej
JESLI jeszcze aktualne to patrz drugi link w stopce Karolinki29 :) sklep z artykulami dla dzieci w Gdyni. tam masz adres i maila.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry