Widok
czesc
Ja właśnie zastanawim się nad organizacją wesela w tamtym rejonie. Jest jeszcze ośrodek SAWA w Junoszynie, ale też nie znam nikogo kto tam był na jakiejś imprezie.Byłam w ośrodku Bałtyk w Stegnie, ale nie za bardzo podoba mi się sala. Słyszałam dobre i złe opinie o tym ośrodku.Jak planujesz małe wesele to w Jantarze jest hotel Bursztyn. Jak coś ustalisz to daj znać.
Ja właśnie zastanawim się nad organizacją wesela w tamtym rejonie. Jest jeszcze ośrodek SAWA w Junoszynie, ale też nie znam nikogo kto tam był na jakiejś imprezie.Byłam w ośrodku Bałtyk w Stegnie, ale nie za bardzo podoba mi się sala. Słyszałam dobre i złe opinie o tym ośrodku.Jak planujesz małe wesele to w Jantarze jest hotel Bursztyn. Jak coś ustalisz to daj znać.
W Sztutowie można zorganizować wesele w Pensjonacie Baltika. Czy jest to miejsce godne polecenia, będę mogła stwierdzić dopiero po 28.06..;) Na ten moment mogę podać jedynie kilka inf., które mogą okazać się przydatne przy szukaniu miejsca:
- maksymalna liczba gości - 90 os. Optymalna - ok. 75.
- w cenę menu są wliczone noclegi
- pensjonat jest wyremontowany, czysty (w każdym pokoju łazienka, dostęp do Internetu). Dodatkowym plusem jest duży taras,ładnie zaaranżowany teren przy pensjonacie - miejsce na ognisko, stoliki i ławy, przy których można odpocząć na zewnątrz
- możliwość wynajęcia pensjonatu i zorganizowania własnej obsługi (kucharki, kelnerzy)
- wesela są organizowane poza sezonem (odpada więc lipiec i sierpień)
Reszta informacji - po 28.06 :)
Pozdrawiam
- maksymalna liczba gości - 90 os. Optymalna - ok. 75.
- w cenę menu są wliczone noclegi
- pensjonat jest wyremontowany, czysty (w każdym pokoju łazienka, dostęp do Internetu). Dodatkowym plusem jest duży taras,ładnie zaaranżowany teren przy pensjonacie - miejsce na ognisko, stoliki i ławy, przy których można odpocząć na zewnątrz
- możliwość wynajęcia pensjonatu i zorganizowania własnej obsługi (kucharki, kelnerzy)
- wesela są organizowane poza sezonem (odpada więc lipiec i sierpień)
Reszta informacji - po 28.06 :)
Pozdrawiam
My będziemy mieli wesele w ośrodku "Alma" w Sobieszewie- 500 m od morza. Sala Wojciechówka jest ogromna i piękna jak dla mnie. Nie wiem, czy mogę polecić to miejsce, bo wesele dopiero przed nami, ale opinie w każdym razie ma dobre.
Mój Brat miał wesele w "Bałtyku" w Stegnie- było bardzo fajnie zorganizowane, dużo atrakcji i cena atrakcyjna, no ale to już zależy, bo jeśli Ci się tam nie podoba, to nie ma sensu.
Pozdrawiam :-)
Mój Brat miał wesele w "Bałtyku" w Stegnie- było bardzo fajnie zorganizowane, dużo atrakcji i cena atrakcyjna, no ale to już zależy, bo jeśli Ci się tam nie podoba, to nie ma sensu.
Pozdrawiam :-)
http://www.alma-centrum.com.pl/wojciechowka.html
To jest strona Almy. Ten ośrodek składa się z 2 odrębnych ośrodków- w 1 jest sala do 100 osób, generalnie nie za ciekawa, a w 2 jest sala tzw. Wojciechówka, na ponad 100 osób (nawet do 400 chyba). Na tej stronie jest podany mail i telefon, więc na pewno wszystko Ci powiedzą co i jak. Jestem zaskoczona, że terminy tak dalekie już są zajęte... Widzę, że co roku coraz gorzej jest z tymi terminami. My rezerwowaliśmy w czerwcu zeszłego roku na wrzesień tego roku.
Pozdrawiam i powodzenia:-)
To jest strona Almy. Ten ośrodek składa się z 2 odrębnych ośrodków- w 1 jest sala do 100 osób, generalnie nie za ciekawa, a w 2 jest sala tzw. Wojciechówka, na ponad 100 osób (nawet do 400 chyba). Na tej stronie jest podany mail i telefon, więc na pewno wszystko Ci powiedzą co i jak. Jestem zaskoczona, że terminy tak dalekie już są zajęte... Widzę, że co roku coraz gorzej jest z tymi terminami. My rezerwowaliśmy w czerwcu zeszłego roku na wrzesień tego roku.
Pozdrawiam i powodzenia:-)
Mogę posłużyć radami bo sami szukaliśmy dość długo w ub roku. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na ośrodek Górnik w Kątach Rybackich. Może wygląd zewnętrzny ośrodka nie zachwyca (czeka na remont) to sala i pokoje są w porządku. Nasze wesele będzie na ok. 100 osób, ale na ponad sto też są tam warunki. O wyborze zadecydowały opinie znajomych, którzy mieli tam przyjęcia weselne i wszyscy byli zadowoleni: głównie chwalili kuchnię. Zanim dokonaliśmy wyboru odwiedziliśmy: Alma (Sobieszewo) - bardzo złe wrażenie, nie miał się kto nami zając mimo, że byliśmy wcześniej umówieni, Wojciechówka jest tak ogromna że 100 osób zginie w niej. O Wojciechówce było już kilka opinii na forum z tego co pamietam nie najlepszych. Bałtyk (Stegna) chyba ok i wart polecenia, ceny wysokie. Bursztyn (Jantar) b. mała sala (śliskie kafle na podłodze), osobna sala do tańczenia i osobna dla gości na dwóch różnych poziomach. Alga (Sztutowo) godny polecenia,piękna sala z tarasem, dobra kuchnia, porządna obsługa, ale z tego co pamiętam to chyba miejsc noclegowych mają ok 90 kilka, musielibyście to sprawdzić. Zdecydowanie odradzam Baron (Sztutowo) noszą jedzenie z kuchni po schodach dwa piętra na salę, poza tym sala bardzo mała.