Widok

OWI, rehabilitacja niemowląt

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moje blizniaki (3,5 msc) maja skierowanie do OWI. Asymetria ułożeniowa + nie trzymają główek.Mamy termin na 30 listopada:(
Będziemy szukać pewnie rehabilitacji prywatnie zeby nie czekać.
Znalazłam wątek gdzie byli polecani rehabilitanci, ale masz jeszcze pytanie:jak często taki rehabilitant przychodzi, jakie przeciętnie koszty, czy może nas nauczyć ćwiczeń i do wizyty w OWI będziemy mogli sami ćwiczyć dzieci?
Jeśli ktoś jakimś cudem rezygnowałby z wcześniejszego terminu w OWI to proszę o kontakt!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rzeszów? To chyba nawet nie po drodze :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

I uważasz, że Rzeszów to region dla Trójmiasta? Widziałaś na mapie jaka odległość dzieli okolice Rzeszowa od okolic Gdańska czy Gdyni? Ja wiem, że reklama dźwignią handlu, ale to już kpina...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W ostatnim czasie mojego syna właśnie strasznie bolał kręgosłup w ostatnim czasie, dlatego zdecydowaliśmy się na kinesiology taping . Dzięki czemu zmniejszyły się dolegliwości bólowe co nas bardzo cieszy, a syn już nie narzeka na ból, więc taka terapia okazała się naprawdę bardzo skuteczna

Na śląsku polecam https://wypozyczalniamilmed.pl/rehabilitacja/ prowadzone przez rehabilitantów z wieloletnim doświadczeniem zawodowym.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry