Widok
Magda1985...dokładnie o tych samych myślimy. Tylko, że mi nie pasują te brylaciniki. Wydaje mi sie, że obrączka to nie pierścionek i wolalabym bez. Czekam na odpowiedź z Kruka czy są w stanie zrobić na zamówienie bez brylancików. Jedyne co mnie martwi to sprzeczne opinie na temat trwałości obrączek z platyny. Niby w salonie u Kruka mówią, że są trwałe a jak byłam u złotnika to powiedział, że platyna to miękki metal i że się będzie odkształcać. Na pytanie ile by kosztowały takie obrączki powiedział, ze ok. 3500 zł za parę.
Proszę napisz jeszcze jaki czas oczekiwania Wam podali?
Proszę napisz jeszcze jaki czas oczekiwania Wam podali?
Dziewczyny właśnie wam piszę, że powiększanie, pomniejszanie wcale nie jest w cenie. Mówili nam, że w cenie. Prawda jest taka, że jak się zachodzi w ciąże to palce puchną i czasem nie wracają już do poprzedniego stanu i powiedzieli, że za darmo to oni o 2 mogą powiększyć nie więcej. Więc g.. prawda, że powiększanie jest za darmo.
Narazie żyjecie ślubem - to zrozumiałe, ale potem przyjdzie czas na ciąże i dzieci i wtedy same zobaczycie, że paluszki puchną a oni już nie są tacy chętni do pomocy jak przy kupnie.
Narazie żyjecie ślubem - to zrozumiałe, ale potem przyjdzie czas na ciąże i dzieci i wtedy same zobaczycie, że paluszki puchną a oni już nie są tacy chętni do pomocy jak przy kupnie.
eee to my chyba przy Aparcie zostaniemy.
przynajmniej uczciwie nam mówią że przez 2 lata zaopiekują się naszymi obrączkami. ja mam zaręczynowy(codziennie noszę już prawie rok) i trochę innej biżuterii i jestem zadowolona
a Kruk?? hmmm... Narzeczonemu podpadli już przy szukaniu pierścionka zaręczynowego dla mnie więc chyba podziękujemy za współpracę... .
przynajmniej uczciwie nam mówią że przez 2 lata zaopiekują się naszymi obrączkami. ja mam zaręczynowy(codziennie noszę już prawie rok) i trochę innej biżuterii i jestem zadowolona
a Kruk?? hmmm... Narzeczonemu podpadli już przy szukaniu pierścionka zaręczynowego dla mnie więc chyba podziękujemy za współpracę... .
Mnie właśnie te brylanciki zauroczyły :-) Wydaje mi się, że nie ma trwalszego i lepszego materiału od platyny. Poza tym te obrączki są zmatowione, więc odpada problem z ewentualnymi zarysowaniami. Co w przypadku białego złota jest bardzo widoczne. Termin oczekiwania jaki nam podano to dwa tygodnie,zamawialiśmy je w sobotę wieczorem a w piątek były do odbioru, czyli zamówienie zrealizowali w niecały tydzień. Jest problem z rozmiarami dla Pań najmniejszy w tym modelu to 12-tka ale Pani powiedziała,że mają złotnika z którym współpracują od lat i że on jest w stanie je zmniejszyć, a po latach gdy będą zaciasne powiększyć. Gdy ktoś płaci tyle za obrączki, to nie sądzę, żeby się wypieli po ich zakupie i powiedzieli, że powiększenie jest płatne. Zwłaszcza, że młode małżeństwa kupujące taką biżuterię są ich potencjalnymi klientami na długie lata.
Ja i mój narzeczony również zamówiliśmy obrączki w Kruku, pani bardzo cierpliwie nam doradzała :) pierścionek również mam z Kruka - co mi się podoba to to, że pierścionki dostępne są we wszystkich rozmiarach a nie tak jak w Aparcie pani pokazała m jedną tackę z pierścionkami bo tylko te mają rozmiar 10!
My też mamy obrączki od W.Kruka-i są śliczne!!!Dożywotnia opieka + powiększenia o 2 rozmiary,polerowanie + karta stałego klienta + i piękny prezent,który ma wyraźną instrukcję,że otworzyć można dopiero po ślubie ;-) Polecam interesują się klientem i to na pewno sprawdzona firma!!!Pozdrawiam i już nie mogę się doczekać kiedy założę moje śliczne obrączki,a grawer wykonany kaligrafią zmienił Nasze wyjątkowe słowa w poezję :-) !!!
no myślę że to lekka przesada, ~jolka chyba się mylisz z tymi cenami - na pewno to nie sa ceny za takie SAME obrączki
my sami byliśmy zdecydowani na obrączki z Kruka - ze względu na opinie, gwarancje w przyszłości ale niestety jak przymierzaliśmy wybrany wzór moja obrączka mi jakoś nie leżała na palcu, bardzo mi przeszkadzała - a muszę powiedzieć ze dla mnie nie jest to nowość bo nowe pierścionki
myślę sobie że pary które się zastanawiają nad kupnem powinny po prostu wybrać te które będą LEŻAŁY na palcach, to się czuje
życzę udanych zakupów, my sami jeszcze szukamy
my sami byliśmy zdecydowani na obrączki z Kruka - ze względu na opinie, gwarancje w przyszłości ale niestety jak przymierzaliśmy wybrany wzór moja obrączka mi jakoś nie leżała na palcu, bardzo mi przeszkadzała - a muszę powiedzieć ze dla mnie nie jest to nowość bo nowe pierścionki
myślę sobie że pary które się zastanawiają nad kupnem powinny po prostu wybrać te które będą LEŻAŁY na palcach, to się czuje
życzę udanych zakupów, my sami jeszcze szukamy