Widok
Odradzam stanowczo kupowanie czegokolwiek u W.Kruk!!! Mój partner kupił mi na urodziny kolię właśnie z Kruka!!! Kolczyki odpinały się od samego początku, miałam reklamować zaraz na drugi dzień po założeniu niestety zgubiłam! Naszyjnik przerwał mi się bez niczego. Po prostu stałam i mi spadł!!! Najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie uznali reklamacji (i z tego co mi wiadomo z reguły nigdy nie uznają) i kazali mi zapłacić za naprawę 60 zł. To po prostu śmiech!!! Taka firma i łaszczy się na 60 zł!!!! ŻENADA!!!! NIGDY NIE KUPUJCIE NIC U KRUKA!!!
Zawsze każą płacić za naprawę. Obojętnie co by to nie było! Mam złe doświadczenie u Kruka! Nie kupujcie nigdy i nic!!! Dożywotnia gwarancja!!!???? Śmieszne!!! Nie ma u nich czegoś takiego!!! Zapłaciłam za wisiorek, który się po prostu zerwał, a od samego początku mnie coś w tym miejscu drapało!! Aż się przerwał sam. Napisali, że uszkodzenie mechaniczne! 70 zł cena naprawy!!! Żenujące!!!
Myślę, że teraz to jest wszędzie po prostu szmelc!!! Mam obrączki od ponad 30 lat i to było naprawdę super złoto, skoro nie mam na nich żadnej ryski a noszę codziennie. Nigdy nie zdejmuję, bo nie mogę ściągnąć:) Pierścionki mam takie same:) POzdrawiam i życzę miłych zakupów, tylko nie w KRUKU!!!! NIGDY
ODRADZAM ZAKUP OBRĄCZEK W KRUKU!!!
To fuszerka i beznadziejna firma, która nie szanuje klienta! Obrączki już od samego początku były źle wykonane, miały ślady pilnika i niewłaściwy kształt. Oczywiście nie uznali nam reklamacji- a kosztowały 2800!!! Skandal To był nasz ostatni zakup w tym sklepie....Żenada, że ponoć taka firma renomowana, a nie potrafia dbać o satysfakcję klienta, co to za czasy??
To fuszerka i beznadziejna firma, która nie szanuje klienta! Obrączki już od samego początku były źle wykonane, miały ślady pilnika i niewłaściwy kształt. Oczywiście nie uznali nam reklamacji- a kosztowały 2800!!! Skandal To był nasz ostatni zakup w tym sklepie....Żenada, że ponoć taka firma renomowana, a nie potrafia dbać o satysfakcję klienta, co to za czasy??