Widok

Odplamiacz Amway

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Podobno jest dobry - kiedyś któraś z forumek podawała namiary :)
Czy to taki?
http://allegro.pl/sa8-amway-odplamiacz-duzy-400ml-promocja-i1531896936.html
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja używałam inny :) http://www.amway.pl/catalog?category=1093 któryś z tych 2 na dole - już nie pamiętam

i proszek do kolorów http://allegro.pl/proszek-do-prania-tkanin-kolorowych-amway-3-kg-i1502232119.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam dokladnie taki jak z linka boogosi - jest najlepszy jaki dotychczas udało mi sie wypróbowac :)
Dzięki! :)
A jest wydajny? Bo nie wiem czy 1 czy 2 sztuki od razu zamawiać, mój mąż co drugą koszulę ma poplamioną :)
image
image
jest dosyc wydajny, ja zużyłam przez 10mcy jakies 2 odplamiacze a przy małej duuuuuzo było do odplamiania
Dzięki Smith ;)
image
image
wydajny jest, ale ... uzywam go b. sporadycznie... strasznie smierdzi (dusi mnie po nim zwykle kilka godzin) a czy taki super... plam z marchewki nie wywabi... do dzieciecych ubranek polecam mydelko beckmana-naturalne i plamy schodza rownie dobrze... a na marchewke i tak najlepsze jest slonce :)
image

image
ja używałam najróżniejsze odplamiacze - i drogie i tanie ;) najlepszy okazał się OXY z Biedronki ;) nawet lepszy od AMWAYA - takie moje zdanie ;)
jako ciekawostka - kilka dni temu usunęłam plamy z jabłek z zeszłego roku(wakacje) z bawełnianego kocyka, który mamy na stałe w lekkiej spacerówce ;)

wiecie jak spierają się plamy z jabłek... ;) a do tego nie ruszane przez jakieś 9m-cy ;)
ja
ten odplamiacz OXY to w taki prosze w pudelku czy moze jest jakis w plynie?

a ja wlasnie miałam OXY i wg mnie amway jest 1000 razy lepszy
ten w małym zielonym wiaderku :) za ok 5zł :) robię z niego "pastę" (dużo proszku, mało wody, proszek to maleńkie kuleczki więc się nie rozpuszczą, nanoszę na plamy, zostawiam na 1-2godz., do wiadra wlewam wodę, wrzucam te ubranka z odplamiaczem, zamieszam i zostawiam na noc, rano pranie-gotowanie)
No właśnie ja używałam OXY i W5 z lidla i dla mnie takie średnie, więc chciałam amwaya.

A ze słońcem i marchewką to uprane ubranko wystawić na słońce, zcy po praniu? I na jak długo? :) Naprawdę działa? :))
image
image
ja wlasnie przed chwila zamowilam sobie tego z amwaya, zobaczymy :)

bogoosia działa działa :) ja kiedys wywiesilam ciuszek straaasznie ubrudzony marchewką na słonce i sie niezle zdziwilam jak po godz nie moglam znalezc plamy :)
Bardzo duszący, cytrynowy jakby zapach. U mnie kiepsko się sprawdził. Kupiłam kiedy dziecko zaczynało pić pierwsze soczki i jeść pierwsze obiadki i niestety szału nie było, tzn. zostawały plamy po marchewce, bananach, brzoskwiniach itp
Moja mama uzywa Prewasha juz od wielu lat i u nas sprawdzil sie rewelacyjnie na wszystkie plamy,ja ostatnio uzywam dr beckmana i tez jest dobry,ale tylko na takie delikatniejsze plamy z ciezszymi juz sobie nie poradzil,wtedy w gre wchodzi prewash
image
image

ja używam amwaya i dla mnie jest najlepszy, odkąd spróbowałam zawsze go zamawiam
na plamy po marchewce - wywiesic wyprana, mokra rzecz na slonce - po 2-3 godzinach nie bedzie sladu :)
image

image
Opinia została zablokowana przez moderatora
Bardzo polecam. Do kołnierzyków i mankietów koszul, ściągaczy jasnych kurtek itp. jest najlepszy. Śmierdzi, to fakt, ale można psikać na balkonie... I nie trzeba żadnych hocków-klocków z namaczaniem, odczekiwaniem, gotowaniem - psik, wrzucić do pralki, zebrać resztę ciuchów, nasypać proszku i włączyć pralkę na normalną temperaturę. Minuta działania właśnie mija, wystarczy.

Dobre jeszcze jest mydełko Gallseife, dostępne na straganikach z niemiecką chemią. Też bezbłędnie wywabia żółte kupki i marchewki, używałam go, jak jeszcze prałam w Loveli, która żadnych plam nie spierała.
amway nie spral mi marchewki ani innych plam z zupek dzieciecych, nawet jak wczesniej popsikalam, probowalam roznych srodkow, nie spiera nic, slonca teraz nie ma niestety, maliny amway spral, myselko dr beckham spiera swiezo zaprane kupki, ale marchwi nie, nie znam sposobu na marchew i inne zupki
ha ha hanka ,dorota i andrzej, barbara to ta sama osoba; ale antyreklama :D
krecikowska nie ma klientów to se nagania haha
Nie wspominajac ze ta Pani ktora sobie tu urzadzila ta antyreklame, ma odplamiacz amwaya jeszcze w starym opakowaniu a one sa juz przeterminowane!! No i co to za bzdura ze reszta sprzedawcow ma podroby, to nie jest zaden unikalny towar, smieszne...
Pozatym kupuje regularnie produkty Amwaya u jednej z tych osob ktore "barbara" i jej 2 kolejne wcielenia twierdza ze sprzedaje podrobki, i to sa napewno oryginalne produkty. Nie wiem czy Pani "barbara" wie ze takie postepowanie jest karalne?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Dobry ortodonta (34 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry