Widok

Odplamiacz Amway

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Podobno jest dobry - kiedyś któraś z forumek podawała namiary :)
Czy to taki?
http://allegro.pl/sa8-amway-odplamiacz-duzy-400ml-promocja-i1531896936.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja używałam inny :) http://www.amway.pl/catalog?category=1093 któryś z tych 2 na dole - już nie pamiętam

i proszek do kolorów http://allegro.pl/proszek-do-prania-tkanin-kolorowych-amway-3-kg-i1502232119.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam dokladnie taki jak z linka boogosi - jest najlepszy jaki dotychczas udało mi sie wypróbowac :)
Dzięki! :)
A jest wydajny? Bo nie wiem czy 1 czy 2 sztuki od razu zamawiać, mój mąż co drugą koszulę ma poplamioną :)
jest dosyc wydajny, ja zużyłam przez 10mcy jakies 2 odplamiacze a przy małej duuuuuzo było do odplamiania
Dzięki Smith ;)
wydajny jest, ale ... uzywam go b. sporadycznie... strasznie smierdzi (dusi mnie po nim zwykle kilka godzin) a czy taki super... plam z marchewki nie wywabi... do dzieciecych ubranek polecam mydelko beckmana-naturalne i plamy schodza rownie dobrze... a na marchewke i tak najlepsze jest slonce :)
ja używałam najróżniejsze odplamiacze - i drogie i tanie ;) najlepszy okazał się OXY z Biedronki ;) nawet lepszy od AMWAYA - takie moje zdanie ;)
jako ciekawostka - kilka dni temu usunęłam plamy z jabłek z zeszłego roku(wakacje) z bawełnianego kocyka, który mamy na stałe w lekkiej spacerówce ;)

wiecie jak spierają się plamy z jabłek... ;) a do tego nie ruszane przez jakieś 9m-cy ;)
ja
ten odplamiacz OXY to w taki prosze w pudelku czy moze jest jakis w plynie?

a ja wlasnie miałam OXY i wg mnie amway jest 1000 razy lepszy
ten w małym zielonym wiaderku :) za ok 5zł :) robię z niego "pastę" (dużo proszku, mało wody, proszek to maleńkie kuleczki więc się nie rozpuszczą, nanoszę na plamy, zostawiam na 1-2godz., do wiadra wlewam wodę, wrzucam te ubranka z odplamiaczem, zamieszam i zostawiam na noc, rano pranie-gotowanie)
No właśnie ja używałam OXY i W5 z lidla i dla mnie takie średnie, więc chciałam amwaya.

A ze słońcem i marchewką to uprane ubranko wystawić na słońce, zcy po praniu? I na jak długo? :) Naprawdę działa? :))
ja wlasnie przed chwila zamowilam sobie tego z amwaya, zobaczymy :)

bogoosia działa działa :) ja kiedys wywiesilam ciuszek straaasznie ubrudzony marchewką na słonce i sie niezle zdziwilam jak po godz nie moglam znalezc plamy :)
Bardzo duszący, cytrynowy jakby zapach. U mnie kiepsko się sprawdził. Kupiłam kiedy dziecko zaczynało pić pierwsze soczki i jeść pierwsze obiadki i niestety szału nie było, tzn. zostawały plamy po marchewce, bananach, brzoskwiniach itp
Moja mama uzywa Prewasha juz od wielu lat i u nas sprawdzil sie rewelacyjnie na wszystkie plamy,ja ostatnio uzywam dr beckmana i tez jest dobry,ale tylko na takie delikatniejsze plamy z ciezszymi juz sobie nie poradzil,wtedy w gre wchodzi prewash
ja używam amwaya i dla mnie jest najlepszy, odkąd spróbowałam zawsze go zamawiam
na plamy po marchewce - wywiesic wyprana, mokra rzecz na slonce - po 2-3 godzinach nie bedzie sladu :)
Bardzo polecam. Do kołnierzyków i mankietów koszul, ściągaczy jasnych kurtek itp. jest najlepszy. Śmierdzi, to fakt, ale można psikać na balkonie... I nie trzeba żadnych hocków-klocków z namaczaniem, odczekiwaniem, gotowaniem - psik, wrzucić do pralki, zebrać resztę ciuchów, nasypać proszku i włączyć pralkę na normalną temperaturę. Minuta działania właśnie mija, wystarczy.

Dobre jeszcze jest mydełko Gallseife, dostępne na straganikach z niemiecką chemią. Też bezbłędnie wywabia żółte kupki i marchewki, używałam go, jak jeszcze prałam w Loveli, która żadnych plam nie spierała.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

dom czy mieszkanie??? (433 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry