Widok
normalnie :-) dajesz tytuł ODWOLANIE , piszesz od kogo do kogo ( Do Dyrekcji Żłobka nr ....)
a dalej
" w związku z nie dostaniem się do żłobka mojego syna/córki .....( podajesz imię i nazwisko) zwracam się z prośbą o ponowne rozpatrzenie mojego podania gdyż zmusza mnie do tego bardzo trudna sytuacja życiowa ( czy coś tam innego ) i opisujesz co i jak i dlaczego tak bardzo potrzebujesz tego miejsca np. ze jesteś samotna matka jedyną żywicielką dziecka itp.)
a dalej
" w związku z nie dostaniem się do żłobka mojego syna/córki .....( podajesz imię i nazwisko) zwracam się z prośbą o ponowne rozpatrzenie mojego podania gdyż zmusza mnie do tego bardzo trudna sytuacja życiowa ( czy coś tam innego ) i opisujesz co i jak i dlaczego tak bardzo potrzebujesz tego miejsca np. ze jesteś samotna matka jedyną żywicielką dziecka itp.)
Ja się właśnie zastanawiam jak to jest możliwe, że w ogóle istnieje najmłodsza grupa żłobkowa... Zapisałam moją córkę do żłobka, kiedy byłam w 5 miesiącu ciąży. Dzisiaj, po roku, nie ma najmniejszych szans w żadnym z miejsc (zapisałam ją do kilku, tak jak poleciła pani kierownik pierwszego żłobka, do którego się udaliśmy). Jest na ponad setnym miejscu, więc MOŻE za rok się załapie. Nie pojmuję tego -czy ludzie zapisują dzieci do żłobków rok przed planowanym poczęciem? Czy też dostają się raczej krewni i znajomi królika, a nie zwykli śmiertelnicy?...
http://zuzanka-czaruje.blogspot.com
U Nas np było kilka sytuacji że w danym miesiącu zamiast posunąć się do przodu na liście albo przynajmniej stać w miejscu to my się cofaliśmy, kiedy interweniowałam Pani mówiła mi że w poprzednim miesiącu miała strasznie dużo pracy i się pomyliła, że ona jest tylko człowiekiem, a jaka prawda to już się nie dowiem może w cofnęliśmy się dlatego że koleżanka, koleżanki chciała oddać dziecko do tego żłobka ... ehhh...szkoda gadać... _zuzka ja byłam w 6 miesiącu jak zapisywałam ale niestety Tylko do 2 bo Pani wtedy powiedziała że na pewno od tego września się dostanie...a tu d*** :(((
to ja pewnie nie mam szans:( jesteśmy na 52 miejscu (to najbliżej z 4 żłobków w których czekamy). zapisałam Kubę jak byłam w 11 tygodniu ciąży, jakbym wiedziała, że tak będzie to bym zapisała zaraz po zrobieniu testu:( a wtedy było mi głupio że jestem płaska a już z podaniem lecę...;)) no cóż. kłamać nie umiem, samotną matką nie jestem...