Widok

Ogarnia mnie frustracja

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy w tym przekletym trojmiescie normalna spokojna rodzina naprawde nie moze liczyc na wynajecie mieszkania w ludzkiej cenie?! blagam nie kazdy zarqbia po 5 tys ! serio niema tu nikogo kto nie ceni sobie za byle kawalerke 1200 plus oplaty i najlepiej 5 miesieczna kaucje !? ehhh mam wrazenie ze to co jeetesmy w stanie zaproponowac tzn ok 1300 za wszystko miesiecznje, to dla osob majacych mieszkanie do wynajecia sa marne grosze ,a przeciez to kupa kasy. Czy ludzie sa az tak pazerni :( masakra
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 20
według cen mieszkań, to zarabiasz około 30 tys.miesięcznie, chyba,że kupujesz na kredyt to zarabiasz pewnie ok. 10 tys.,
to nie jest przeciętna pensja,
poza tym, twój zarozumiały ton sugeruje, że zmyślasz,
ludzie ceniący własną pracę, często są skromni i nie chwalą się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie chodzi o pazernosc, ja samych oplat mam 676 zl miesiecznie za 45 metrowe mieszkanie. To jak mam je wynajac za 500 zl? Pretensje do energii, pging I miasta.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
znajomi wynajmowali studentom i pomijając problemy przy rozliczeniach (nie chcieli z kaucji pokryć swoich szkód) - w szufladzie znaleźliśmy poobcinane paznokcie :/ wanna była tak zakamieniała i brudna że nie można było gąbką z cifem przejechać bo zatrzymywała się na tym kamieniu :/ kuchenka, piekarnik (blachy i kratka) i lodówka - to chyba standart - po co to zmywać ;) ale te paznokcie.... ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry