Widok

Okulista dziecięcy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
chodzi o zez u 1,5 rocznego dziecka,

chodzi mi o wybór okulisty dziecięcego, może ktoś z was poleca kogoś z tej listy (są to lekarze przyjmujący min. w przychodni Medicover)
dr Paw Ewa
dr Gajewska Mirela
dr Baranowicz-Weltrowska Małgorzata
dr Chomicz Iwona
dr Murawska Anna
dr Górska-Butowska Katarzyna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Zywiecka lub okuliści z przychodni na wejhera w gdańsku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
na Wejhera już jesteśmy zarejestrowani, ale niestety na koniec lipca, dlatego pomyślałam o wcześniejszej konsultacji u kogoś z Medicoveru skoro już tam mamy abonament,
Najlepszy okulista dziecięcy na terenie trójmiasta to prof. Urszula Koberda, ordynator oddziału w AM, prywatnie przyjmuje w jelitkowskim dworze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr żywiecka
Dr Koberda - super lekarz - super podejście do dziecka. Polecam
Przedtem chodziłyśmy do dr Żywickiej i specjalistą jest dobrym ale podejście do dziecka moim zdaniem nie aż takie dobre jak dr Koberda.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie mam żadnych zastrzeżeń do dr żywieckiej, również jeśli chodzi o podejście do dzieci. poza tym, lekarz to lekarz, ma być dobrym specjalista i to jest kryterium jego oceny. a podejściem do dzieci to można sie przy wyborze niańki sugerowac...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
być może Ty swoje dziecko traktujesz przedmiotowo i masz je gdzieś. Ja swoje dziecko kocham tak więc bardzo ważne dla mnie są zarówno kompetencje lekarza jak i jego podejście do dziecka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
bede zwalniac 3 miesjca na wejhera na 3. marca, 2 z nich bierze kolezanka (o ile jest taka mozliwosc u nich), wiec 1 zostanie wolne... jesli bylabys zainteresowana, to podaj maila
było by świetnie,
basia217@poczta.onet.pl
przekazałam koleżance, która będzie próbowała to załatwić, powinna się odezwać :)
a na którą godzinę są te wizyty, mieliśmy 2 marca jechać na krótki urlop, i chciałabym się przygotować czy przesuwamy wyjazd o jeden czy o dwa dni
na 11 czy 11.30 jakoś tak
to super bałam się że późnym popołudniem, tę wizytę w lipcu mamy na 17
Sprawdz maila i odpisz :)
coz za wydumany wywód. mysle, ze wiele jest osob na forum, ktore potwierdza kompetencje jak i obycie z pacjentem dr zywieckiej. gdyby sie okazalo, ze masz ciezko chore dziecko i pomoc mu moze jedynie przyslowiowy dr house, to rozumiem, ze tak je kochasz, ze pozwolilabys mu umrzec?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tu też jątrzysz? Idź się przewietrz ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie drąż tematu kobieto, bo się pogrążasz. Milcz jak do mnie mówisz :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam. Czy dr. Koberda w przypadku konsultacji związanych z zatkanym kanalikiem łzowym jest równiez godna polecenia
Jak najbardziej, ponieważ to dr Koberda w Akademii Medycznej wykonuje zabieg sondowania kanalików łzowych.
Dr Gajewska Mirela jest ok. My korzystami sami jak i dzieci jednak jak macie abonament to i tak Ona skieruje dziecko do doktor Koberdy która jest specjalistą od dzieci i pracuje albo pracowała na Wejhera. Do około 3-4 lat lekarze w Medicover kierują do dr Koberdy bo w Medicover nie mogą zbadać małych dzieci. Oczywiście wszystko w ramach abonamentu.
jeśli się ma skierowanie od dr z Medicoveru to czas oczekiwania tez jest taki długi?
pytam, bo do niektórych przychodni specjalistycznych medicover ma preferencyjne warunki przyjęć, z racji pewnie wynegocjowanego lepszego kontraktu
My jak mamy skierowanie z Medicover to czekamy ok 2 tygodni bo Pani doktor przyjmuje chyba tylko raz albo dwa w ciągu tygodnia na wizyty prywatne.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

krzywe ząbki (23 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

do góry