Widok

Ooooo

Nie wiem, ile"ooo" trza dać, żeby automat łyknął jako tytuł wątku
Administracja Forum wyodrębniła śmietnik na którym trzoda grasuje, jako osobny dział.
"Polityka" już nie jest poddziałem hp.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Co z tego jak trzoda i tak przylezie na HP bo ten jest bardziej popularny niż Polityka.
Nie żebym tęsknił ale trzoda chyba ma odprawę bo zanikli wszyscy na raz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Też zauważyłeś, że pojawiają się i znikają stadnie? ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

zaś będzie jakieś wodowanie w remontowej , to trzeba rusztowanie postawić , flagi wywiesić, zamieść śmieci, sznurek z butelką przywiązać zapierdziel do północy nie ma czasu na internety ;D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Powtarzam dla "namierzaczy" mój zaklad o karton Walkera trwa. Do piątku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Już kiedyś jeden Forum się zakładał:

Cyt:
"Ta równia jest pochyła ale dla PIS - za trzy lata, a wspomnisz moje słowa, PIS nie osiągnie więcej niż 15%/18%. Stawiam skrzynkę czarnego Johnny Walkera, że tak właśnie będzie:)

p.s. właśnie wyniuchałem nadchodzące zmiany - a niuch mam dobry^_^"

Napisał to w 2012 roku, Kiedy nadszedł czas podjąć wygraną, podkulił ogon i zniiknął z Forum

Jak pisałem ...łba za Remontową nie dam. Nikt nie jest nieomylny. Mogłęm cię z którymś twoim klonem pomylić. Ale na 100% jeden z was pisze z IP Remontowej, co Woder zauważył.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zatem tutaj ewakuowaliście się Panowie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze Cię widzieć. Od wczoraj chciałem się podzielić, że jest nowy kawałek Sigrid i jest ona nadal naturalną dziewczyną w dżinsach i tiszercie nieprzejętą przez żadnych madafakerów od seksualizacji dzieciaków. Fajne to, choć muzycznie nie moja półka

https://www.youtube.com/watch?v=1uHt2LrCSWg
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

To forum jest trzodą i dla trzody. Kto tu "zamieszkał" na stale, od lat?
Łowca, sadyl, cross, jakieś wde coś tam - starzec chory umysłowo, podstarzały alkoholik składający innym meble, młody facet o niespełnionych marzeniach i panienka pokroju kryśli p.

A dlaczego są tu zawsze? Bo nic innego poza tym miejsce nie mają. Tu - wśród swoich - czują się dobrze.
Bawcie się chłopcy i dziewczynki :)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

To twój sposób na podnoszenie sobie z rana samooceny? Jeżeli tak, a na to wygląda to ty jesteś najbardziej žałosną postacią na tym forum.
A teraz czekam na dalszy ciąg przemowy motywacyjnej jaką produkujesz na własną cześć pt jaki to jestem zaje**sty a reszta świata do bani.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie wiem czy zauważyłeś od kogo wychodzi chamstwo. Czy jesteś aż tak ślepy?
Wychodzi to albo od starego albo od pijaczyny. Nie ode mnie i chyba faktycznie nie od ciebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie dość że wszystkich obraził to jeszcze niektórych pominął....co za gość

Nie moja bajka. Nie kumam takich netowych bohaterów, którzy zakładają post po to żeby obrażać innych.
Choć w sumie dla takich jest to forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To na jaki grzyb tu włazisz?
Twoja bytność na Forum w praktyce sporwadza się wyłącznie do obelg wobec innych Forumów.
Myślisz, że ludzie są ślepi i tego nie widzą?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Aaa.. bym zapomiał.

Zapraszasz znajomych na sobotnie piwko i czytacie sobie wypociny Zejtota, mając ubaw po pachy.

Gratuluję...

To na jaki grzyb tu włazisz?
Twoja bytność na Forum w praktyce sporwadza się wyłącznie do obelg wobec innych Forumów.
Myślisz, że ludzie są ślepi i tego nie widzą?

Już odpowiadam. Zacząłem tu wchodzić przypadkowo, z ciekawości. Wkurza mnie mocno ktoś taki jak starzec, który - jak się potem okazało - latami siedzi na różnych forach i wypisuje swoje obraźliwe bzdury o postkomunie, złodziejach itp.
Moja bytność na tym forum sprowadza się do odpowiadania na to jak stary lub ty (choć ty rzadziej) obraża ludzi. Myślisz, że ludzie są głupi i nie widzą?
Po jaką cholerę zaczynałeś taką kretyńską gadkę? Facet w twoim wieku nie ma nic lepszego do roboty?

A w ostatnim masz rację, pokazałem raz przyjaciołom teksty starca - od tego czasu mamy z niego taką bekę, że hej:) Nikt nie chce wierzyć, że takie coś naprawdę żyje:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

I pomyśleć że wystarczy kilka inwektyw, by od razu zameldowali się na forum dyżurni "normalsi". Jak oni wyczekuja na takie joby pod swoim adresem....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zmarł Andrzej Gmitruk.
Wieli żal.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

> ak się potem okazało - latami siedzi na różnych forach i wypisuje swoje obraźliwe bzdury o postkomunie, złodziejach itp.

Sęk w tym, że to HydePark.
Każdy może wygłaszać swe poglądy, nawet najbardziej d**ilne.
Nie ma obowiązku ich czytania.

Ostatniego twojego akapitu nie skomentuję. Nie muszę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

"To forum jest trzodą i dla trzody."

Tymi słowami obrażasz wszystkich nie tylko tu piszących ale także czytających. Więc nie chrzań że twoją misją jest reagowanie na wpisy łowcy, który i tak nic sobie z tego nie robi.
Swoim postępowaniem dokładnie wpisujesz się w definicję typowego, sfrustrowanego, internetowego trolla. Myślisz że ludzie są głupi i tego nie widzą?

A teraz jak zwykle w przypadku braku argumentów posypią się obelgi.
Swoją drogą dziś nic o wyższych sferach i olebsie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Hydepark

a to na rano ;) (347 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

GODZINA ŁASKI (8 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry