Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Grzesiek - opinia wątek zamknięty Nadmierna nachalnosc. Wygorowane ceny. Mierne tancerki. Tylko jedna...
~Grzesiek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 lipca 2013

M - opinia wątek zamknięty Nie wiem jak grupa zaawansowana, ale mi na poczatkujacej sie podoba, choc z...
~M
-

Wowa - opinia wątek zamknięty W takim miejscu tak tanio i tak pysznie, do tego miła atmosfera i obsługa....
~Wowa
-

Ola - opinia wątek zamknięty Bardzo mila atmosfera, kompetentni ludzie , wykonywane usługi na wysokim...
~Ola
-

dodano: 15 lipca 2013

Niekompetentnosc firmy wątek zamknięty dwie karty dźwiękowe firmy 4 word 7.1 oddałem do reklamacji z powodu...
~Michał C
-

Pajace wątek zamknięty Niekompeteny pan Piotr wali ścieme i nie ma pojęcia o sprzęcie komputerowym....
~wkurzony klient
-

Wesele 13.07.13 wątek zamknięty Jesteśmy właśnie po... :) Pani Oldze i całej obsłudze - DZIĘKUJEMY DZIĘKUJEMY...
~Ola Foltynowicz
-

WSZYSTKIM BARDZO POLECAM !!! wątek zamknięty Do gabinetu trafiłam z bólem zęba i po mino, iż była już bardzo późna pora...
~zadowolona
-

z niestacjonarnych na stacjonarne po semestrze lub roku wątek zamknięty da sie przeniesc? nie dostalem sie na upatrzony kierunek. pojde na zaoczne,...
~gdsgsgsx
2

dodano: 13 lipca 2013

Zadowolony klient wątek zamknięty Wynajmowałem z firma Maxbroker mieszkanie w Pruszczu i bardzo polecam usługi...
~Kamil
-

Aparat ortodontyczny wątek zamknięty Kupiłam ofertę na gruponie. Koleżanka powiedziała że jest bardzo zadowolona i...
~klientkaA
-

pytanie wątek zamknięty Witam mam pytanie co do studiów na PG kierunek transport na WOIO. Mógłby ktos...
~qwe
10

dodano: 7 lipca 2012

masaż który działa przeciwbólowo wątek zamknięty profesjonalna praca osób opiekujacych się mną podczas masażu, bardzo duża...
~Biedronka
-

Wesele wątek zamknięty Nasze wesele odbyło się 29.06.2013 r na sali diamentowej. Szczerze polecam tą...
~Karolina i Łukasz
-

rozczarowana wątek zamknięty Z ciekawością wybraliśmy się do tej restauracji. Wystrój nijak nie kojarzy...
~Abigail
-

Dobrze wątek zamknięty Dziwią mnie komentarze typu iż jak się wyjdzie to trzeba ponownie zapłacic....
~pani
-

Kancelaria Legal Salutaris-polecam wątek zamknięty Szukałam adwokata do przeprowadzenia rozwodu.Przeglądałam Trójmiasto.pl i...
~Agata
1

dodano: 4 czerwca 2013

Strzał w 10 wątek zamknięty Spec-bud był którąś z kolei ekipą, która wykonywała dla nas remont i...
~lsobolew
-

Rewelacja wątek zamknięty Szczerze polecam wstąpić do przystanku kawa, przepyszne ciastunie wraz ze...
~Wierzba
-

Polecam - prawdopodobnie najlepsza szkoła nauki jazdy wątek zamknięty W szkole Pana Mariusza Świgonia odbyłem kurs na kat. A. Wysoki standard i...
~Sławek
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
384483

297961

wątków

do góry