Widok

Opinie o Bebe confort axiss

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was ma taki fotelik? Czy jesteście zadowolone? Słyszałam opinie, że podobno tapicerka szybko się wyciera, czy mogłybyście coś na ten temat napisać? Jak wygląda sprawa jak dziecko zaśnie? Czy kąt pochylenia siedziska jest wystarczający żeby dziecko nie wisiało na pasach? Dziękuje serdecznie za wszystkie opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam taki fotelik. Jestem bardzo zadowolona, super sprawa z tym przekręcaniem fotelika, dla tych rodziców których dzieci to Klopsiki ;) zawsze łatwiej usadowić dziecko niż w "normalnym" foteliku. Mój Mały miał 4 miesiące i ważył 10 kilo, więc coś wiem o tym.... spokojnie dziecko będzie spało, bez żadnego uciskania pasami, kąt nachylenia jak dla mojego Malucha był wystarczający. Nic nie wiem na temat wycierania tapicerki, z naszą nic się nie działo. Osobiście polecam. :) Najlepiej pojedź z dzieckiem do sklepu i zróbcie przymiarkę fotelika, ja właśnie takie przymiarki robiłam i wybór padł właśnie na ten fotelik. :) Wesołych Świąt :)
dziękuję serdecznie za opinie, Tobie również życzę Wesołych Świąt :)
My zdecydowaliśmy się właśnie na ten fotelik. Widziałam go na żywo, znam pochlebne opinie znajomych i myślę ze to będzie dobry zakup.
Mamy taki, używam od ,5 roku i jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim to przekręcanie - super sprawa, tapicerka absolutnie się nie wyciera, pod wszystkimi względami super. polecam
miało być od 1,5 roku:)
dziękuje dziewczyny za opinie, wczoraj byliśmy oglądać go w mama i ja i zdecydowaliśmy, że go kupujemy.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy ktoś korzystał z pomocy psychoterapeuty? (63 odpowiedzi)

Czy ktoś korzystał z takiej pomocy i może polecić? Ja próbowałam dwa razy, u dwóch różnych osób,...

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

do góry