Widok

Opinie przedszkole Kasztanowe czy Horyzoncik borkowo

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Niedawno przeprowadziłam się do Borkowa i zastanawiam się do którego przedszkola oddać dziecko bardzo proszę o jakieś opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A do państwowego w Borkowie nie da rady? Może idź pogadaj z dyrekcją. Ja miałam tam dziecko (teraz poszło do 1 klasy) i jesteśmy bardzo zadowoleni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moje dzieci są w Horyzonciku - synek w przedszkolu, córka w żłobku, już drugi rok, jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja miałam synka w przedszkolu i osobiście nie polecam, kadra fatalna nie przygotowana do zajęć z dziećmi , krzyki na dzieci słyszane na korytarzach przy odbiorze dzieci jak i w ciągu dnia jak się tam wchodziło . Myślę,że właściciel firmy nie jest świadomy co się tam dzieje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

krzywe ząbki (26 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (36 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (134 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry