Widok

Ośrodek Adler/Zgorzałe

Wesele Opinie i oceny Temat dostępny też na forum:
Witam,
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z wesela w tym ośrodku? Nam wydaje się, że jest to fajne miejsce, ale nie mamy kompletnie żadnych informacji czy obsługa i jedzenie jest oki. Napiszcie coś proszę:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Edzia mogłabys przesłac pare zdjęć na maila mala8406@wp.pl
Bede wdzieczna
pozdrawiam
no to troszkę mnie uspokoiłaś. Jak możesz to prześlij mi parę fotek : aneta_k81@o2.pl, wielkie dzięki:)
jeśli to nie problem to również poproszę o foto na flisi@wp.pl.
z góry dziękuję :-)
może są jakieś "świeże" opinie:)
Mieliśmy wesele 19.09. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Gdybyśmy mieli ponownie wybierać napewno podjelibysmy taka sama decyzje. Jedzonko bardzo smaczne i dużo. Sporo zostało po poprawinach. Pamiętajcie żeby mieć swoje pojemniki za jedzenie. Obsługa bardzo miła i pomocna. Nie macie się czego obawiać. POLECAMY!!!
super, dzieki za info, mam pytanie czy wybraliściue ocję z obidem na poprawiny? bo sie zastanawiamy nad tym
na poprawiny wybraliśmy opcje z jedzeniem z wesela + dodatkowo na ciepło barszcz z pasztecikiem
aha..i rozumiem, że to wystarczyło, super a domawialiście jeszcze coś dodatkowo do tego co było w menu? trochę się martwię, że to może nie być wystarczające
wystarczyło a nawet sporo zostało po poprawinach. nie wiem jakie macie menu, my mieliśmy swoje wędzone rybki, a łososia królewskiego zamieniliśmy na śledziki z cebulką, mieliśmy również swoje ciasta, owoce i napoje. jak gdzieś znajdę nasze menu to mogę ci wysłać na maila
o super,wielkie dzięki, a mogłabyś mi mi też przesłać jakieś zdjęcia na sali,podaję maila: aneta_k81@o2.pl Cieszę się, że jedzenia starczyło, też planujemy mieć swoje ryby i ciasta, mam również prośbę, czy przesłałabyś mi namiary gdzie robiłaś ciasta i ryby, o ile polecasz:):)dzięki, to chyba mnie uspokoiłaś, raczej nie ma żadnej negatywnej opinii na temat Adlera:), a jak domki i pokoje??
wysłałam ci menu, jak znajdę jakies fotki to podeśle, dekoracja wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach wyżej, jeśli chodzi o ryby to załatwiał moj tata gdzies z okolic sztumu a ciasta mieliśmy po znajomości od kuzyna. jeśli chodzi o domki i pokoje to my już w piatek dostalismy czesc kluczy i mozna bylo zostawic swoje rzeczy. warto tez sprawdzic czy wszedzie sa grzejniki.
oki, super, dzięki wielkie
Kost - są nowe fotki na stronie Adler-a,
PS na ile osób macie weselicho?
Witam,
planujemy wesele w 2011 w Adlerze. NA wiosne chcemy się tam wybrać, spraedzić okolicę i przekonać się czy nic sie nie zminieło co zostało wyżej prze Państwa wymienione. Gdyby ktoś z Was tez się szykował z imprezą , albo stosunkowo niedawno był już po weselu, będę wdzieczna za wszelkie info.
Pozdrawiam,m.
Mam pytanie do carolcy. Ile wyszedł wasz łączny koszt wesela i poprawin za 1 osobę? I czy dodatkowo dopłacaliście do poprawin? Bo czytałam, iz jest to uzależnione też od terminu wesela.
Witam! My planujemy wesele w Adlerze w sierpniu przyszłego roku. Martwią mnie te domki, czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi czy rzeczywiście 'pachnie' w nich wilgocią? Czy ma ktoś może zdjecia potraw, jak były przystrojone itd? albo zdjecie wiejskiego stołu? Czy jest pełen po brzegi czy na stole stoi po prostu dzbanek ze smalcem i pęto kiełbasy? pozdrawiam!
odświeżam temat i proszę o świeże opinie, gdyż rozważam tam wesele w przyszłym roku :)
Ja już mam tam zaklepaną salę i też chciałabym podpytać o kilka rzeczy...np. co z miejscem do tańczenia??? tak sobie ostatnio weszłam na ich stronę i oglądałam dekoracje sali...i po ustawieniu tych wszystkich stołów chyba zostaje mało miejsca na parkiecie:/ czy może się mylę?
Widzialam ta sale przed weselem, ale juz udekorowaną. miejsc na parkiecie wcale nie jest tak malo:) tez juz mamy wstepnie zaklepany termin:)
żadnych innych opinii??
do góry