Widok
Mieliśmy wesele 19.09. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Gdybyśmy mieli ponownie wybierać napewno podjelibysmy taka sama decyzje. Jedzonko bardzo smaczne i dużo. Sporo zostało po poprawinach. Pamiętajcie żeby mieć swoje pojemniki za jedzenie. Obsługa bardzo miła i pomocna. Nie macie się czego obawiać. POLECAMY!!!
o super,wielkie dzięki, a mogłabyś mi mi też przesłać jakieś zdjęcia na sali,podaję maila: aneta_k81@o2.pl Cieszę się, że jedzenia starczyło, też planujemy mieć swoje ryby i ciasta, mam również prośbę, czy przesłałabyś mi namiary gdzie robiłaś ciasta i ryby, o ile polecasz:):)dzięki, to chyba mnie uspokoiłaś, raczej nie ma żadnej negatywnej opinii na temat Adlera:), a jak domki i pokoje??
wysłałam ci menu, jak znajdę jakies fotki to podeśle, dekoracja wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach wyżej, jeśli chodzi o ryby to załatwiał moj tata gdzies z okolic sztumu a ciasta mieliśmy po znajomości od kuzyna. jeśli chodzi o domki i pokoje to my już w piatek dostalismy czesc kluczy i mozna bylo zostawic swoje rzeczy. warto tez sprawdzic czy wszedzie sa grzejniki.
Witam,
planujemy wesele w 2011 w Adlerze. NA wiosne chcemy się tam wybrać, spraedzić okolicę i przekonać się czy nic sie nie zminieło co zostało wyżej prze Państwa wymienione. Gdyby ktoś z Was tez się szykował z imprezą , albo stosunkowo niedawno był już po weselu, będę wdzieczna za wszelkie info.
Pozdrawiam,m.
planujemy wesele w 2011 w Adlerze. NA wiosne chcemy się tam wybrać, spraedzić okolicę i przekonać się czy nic sie nie zminieło co zostało wyżej prze Państwa wymienione. Gdyby ktoś z Was tez się szykował z imprezą , albo stosunkowo niedawno był już po weselu, będę wdzieczna za wszelkie info.
Pozdrawiam,m.
Witam! My planujemy wesele w Adlerze w sierpniu przyszłego roku. Martwią mnie te domki, czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi czy rzeczywiście 'pachnie' w nich wilgocią? Czy ma ktoś może zdjecia potraw, jak były przystrojone itd? albo zdjecie wiejskiego stołu? Czy jest pełen po brzegi czy na stole stoi po prostu dzbanek ze smalcem i pęto kiełbasy? pozdrawiam!