Widok

Ostrzegam przed salonem Farage

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Od kilkunastu dni zbieram sie do wypowiedzi na tym forum, nie wiedziałam czy sprawę mojej wizyty w salonie Farage nagłośnić czy odpuścić. Jednakże mając na uwadze wszystkie Panny Młode, które muszą wydać niemałe pieniądze na suknie ślubną, zdecydowałam się na tę wypowiedż. Nie chodzi mi o towar, który prezentowany jest w tym salonie, gdyż jest to sprawa indywidualnego gustu, ale o styl i podejście do klienta przez personel salonu farage. Po wejściu do sklepu zastałam panienki tam pracujace siedzące przy stoliku zastawionym gorącą kawą, ciastkami i kanapkami. Na mój widok nie zareagowały, dyskutując między sobą, w najlepsze zajadały ciastka i kanapki. Po paru minutach, na moje pytanie o suknie, wstała jedna z miną nie rokującą nic dobrego zaś inna patrzała się na mnie jak na idiotkę-co ja w ogóle chce i dlaczego zabieram im ich cenny czas. Pózniej była rozmowa między nami, ekspedientki były wręcz chamskie i ordynarne, zależało im tylko na tym, aby jak najszybciej wrócić do swojego stolika z kawą i herbatą.
Uważam, iż nastały takie czasy, iż możemy jako klienci domagać się i wymagać od personelu jakiegokolwiek sklepu, minimum kultury osobistej, usmiechu i miłej obsługi. W farage czas zatrzymał się w latach 70, gdzie klient jest intruzem i niechcianym obiektem. Dlatego też wszystkie Was ostrzegam przed tym salonem - tam Was nie chcą i będziecie niemile widziane. Do wyboru macie wiele innych salonów i to jest w tym wszystkim najlepszym pocieszeniem. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj bidulinko, ale mam nadzieję że choć Narzeczonego podotykać możesz :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A kto ? Skrytykuje Mnie ?
Jurex. & _ Sex.
Ten salon jest totalnie do bani , jak szybko weszlam tak wyszlam , czujac na sobie lodowate spojrzenie pan ekspedientek i obcinke z gory na dol . Gwiazdy chodzace po salonie co wpierw cie zmierza wzrokiem i wysonduja czy stac Cie na ten salon czy nie i czy warto sobie toba glowe zaprzatac , a tak ogolnie to nie najlepsza opinie ma ten sklep. Pa pa.
Te wpisy to chora zazdrość konkurecji
gdyby salon Farage był dokładnie taki jak piszecie - to by go już nie było
bo niby jakby miał się utrzymać na rynku
z waszych wypowiedzi wynika, że salon sobie jest ale sprzedaż ma zerową
to jakaś bzdura...
Tred Mafa To nie sa bzdury czy konkurecja (bo jaka to konkuręcja) to sa fakty.
sory za błedy:-)))
To nie konkurencja ale szczera prawda. Poszukiwanie sukni slubnej to czas piękny, no i spory wydatek.
W eleganckich salonach- którym chciałby być Farage - płaci się między innymi za obsługę i dlatego na tym forum ostrzegamy wszystkie panny młode przed nieprzyjemnościami, jakie moge je spotkać w Farage.
mnie nieprzyjemnosci spotkaly w agnes i co z tego.trzeba zauwazyc ze tu ciagle te same osoby pisza jakie to sa nie zadowolone a zwykle sa niezadowolone z wszysctkiego dla mnie czas w farage nie byl czasem straconym przynajmniej jest to solon w ktorym maja cos innego niz w tysiacu innych. bo w pozostalych to wszystko na jedno kopyto
Moze trzyma sie resztkami sil , albo czekaja jak im sie trafi jakas niedoinformowana klientka i dlatego jeszcze egzystuja , bo jak dla mnie to sa beznadziejni tak z obsluga jak i z towarem .
W zeszłym roku w lipcu/sierpniu szukałam sukni slubnej na ślub 25.12. Byłysmy z mamą we wszystkich salonach w Gdyni i wybrałyśmy Farage bo tam mają ciekawe modele, dobre materiały - przepiękne koronki a co najwazniejsze uszyto mi suknię według mojego projektu (górę), to był "eksperyment" bo czegoś takiego przedtem nie robiły, w innym salone pani powiedziała, że tego się "nie da zrobić".
Suknia zrobiła oszałamiające wrażenie na wszystkich.
Chciałabym także podkreślić, że obsługa była na prawdę rewelacyjna - miła, cierpliwa, pomocna. Panie pomogły dobrać mi buty, welon oraz bolerko. Zanim sie zdecycowałam mogłam oglądac, dotykać i przymierzac wszystko co chciałam.
Przykro mi gdy czytam nieprzychylne opinie. Mnie nic takiego nie spotkało i polecam tan salon wszystkim przyszłym pannom młodym.
A ja bylam tam wczoraj i ...
Nawet jedna osoba nie wyszla do nas (tzn mamy i mnie) zeby nas obsluzyc.
PORAZKA!!!!!!!!!!!
"TILDA" łże, bo tam pracuje!
Nie może być to prawdą? ja tam nie mpracyję ale mam fajną kiecke od nich.Alicja.
Jak widać zdania są podzielone.
Ja tam byłam i nie wrócę- Panie naburmuszone, ceny z kosmosu, modele takie sobie...
Już po ślubie - a wcina się we wszystkie posty na tym forum , ile się da .

Re: badanie statystyczne
Autor: Mandarynka 03-08-2004 09:59 wyślij odpowiedź

Ja mam 26 lat mój luby 34,ślubowalismy rok temu :-))

Idź się wal kobieto ,może nie masz zdolnego faceta,który by ci dogodził,
I o co ci chodzi - siejesz zament i właściwie - odpiepsz się od tego forum !
Niemasz co innego do roboty ???????????????? !!!!!!!!!!!!!!!
Z twoimi uwagami i krytykami na inne osoby.
Żadko bywające na tym forum.
Ale ty byłaś już 117 razy i myślę że masz dość. Hey.
Forum jest dla wszystkich drogi Jurku.Dla tych co już ślubowali,jaki dla tych których to dopiero czeka.
Każde informacje,uwagi,opienie które juz są sprawdzone to chyba cenne źródło informacji,nie sądzisz?A kto ma nam ich dostarczyć jak nie forumowicze po slubie???
Masz cięty jezyk kolego.Co Mandarynka zrobiła Ci takiego,że byś miał prawo ja tak obiechać.To,że sie udziela na forum to dobrze.Ja bynajmniej nie widzę w tym nic złego.

Pozdrawiam

dzieki Jurku za miłe słowa ,zycze tobie miłego dnia :-)))
przez ten chory post tylko się stresowałam przed każdą przymiarką

dzisiaj już wiem, że nie można ślepo wierzyć w każde pisane na forum słowo...

ja jestem BARDZO ZADOWOLONA!!!

kiecka piękna, Panie bardzo mi pomogły i wszystko było na czas... mimo, że ja lubię mieć "muchy w nosie" i nietypowe wskazówki co do wykonania usług dla mnie....

jak tylko się ogarnę po emocjach ślubno-weselnych, dopilnuję by wysłąć do FARAGE podziękowania i referencje!!
Nastepna sprzedawczyni badziewiastych szmat....Przeciez w waszym sklepie jest istny ciucholand...Jestem za zlikwidowaniem Farage!!!!!!!!!!
do góry