Widok

Owsiki w przedszkolu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dzis dowiedzialam sie ze w naszym przedszkolu u jakiegos dziecka zauwazono owsiki, dali wszystkim posciele do prania, wisi kartka z objawami i lista co przedszkole zamierza robic aby sie ich pozbyc. U nas zadnych objawow nie ma, ale zastanawiam sie czy moge cos zrobic aby zmniejszyc szanse ze corka je zlapie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
No nie wiem, nie jestem do konca przekonana zeby ja szprycowac profilaktycznie. Jak pojawia sie objawy to mysle ze wiedzac o problemie szybko je zauwaze.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
ja bym poszła do lekarza po receptę na lek przeciw robakom, podała dziecku profilaktycznie i powtórzyła po 3 tyg. To ze brak objawów nie świadczy ze nie ma owsików, a jak objawy sie pojawia to są mało przyjemne.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
pewnie jesli miala sie zarazic to juz to zrobila a tak to moze nie dawaj jej przez kilka dni do p-la
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry