Widok

Ozdoby do tortów, gdzie kupię?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Podobno w Gdyni gdzieś przy porcie, chyba na ul. polskiej, jest jakiś sklep czy hurtownia, w której można kupić np. czekoladowe ozdoby do tortu i inne podobne rzeczy. czy ktoś z Was orientuje się może, o jakie miejsce chodzi? Bo nie mogę tego znaleźć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W każdym większym markecie na pewno coś znajdziesz - gotowe ozdoby z masy cukrowej albo czekolady, pisaki cukrowe, perełki, posypki... W mniejszych też będą, ale raczej bardziej sezonowo. Na Twoim miejscu przeszłabym się do najbliższego dużego marketu.
Teoretycznie masz rację, w praktyce jak szukałam konkretnej rzeczy, czekoladowych wiórków najlepiej z białej czekolady, to obeszłam tesco, auchan i mnóstwo osiedlowych sklepów i nigdzie nie było.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja ostatnio w lidlu widziałam
lecrec gdansk na wysepce kolo kas tak pośrodku jest takie stoisko dużo fajnych ozdób
Mamma - Ja też i dlatego przypomniało mi się, że miałam o tę hurtownię zapytać ;) zanim znów będę potrzebowała :)
Margola13 - jednak leclerc trochę daleko. znam ten adres :) teraz szukam tego w Gdyni. Czy to w ogóle jest. .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam
W lidlu często są.
Nikt nie wie, co to za miejsce?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

do góry