Widok

PAMIĘCI PREZYDENTA I INNYM PRZEDSTAWICIELOM NASZEGO KRAJU...

Zakładam ten wątek dla tych, którzy chcą wyrazić słowa współczucia z powodu dzisiejszej tragedii. Sama nie zajmuję się polityką, ale wiadomość o śmierci Prezydenta i innych znanych osób zszokowała mnie. Bez względu na to czy rządzili dobrze czy źle to mieli na uwadze dobro naszego kraju.
Niech spoczywają w pokoju...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kochanie, złotko, maleńka, skarbie???
niezłe to wino... ;D
eliksir jakiś?
jak widać można i małymi :)
Dobra Hobo,można być zblazowanym,zarozumiałym a indywidualnym to juz trzeba!!!!I nie czepiaj się moich kropeczek Kochanieńki............................wolałabym Krajewskiego posłuchac!

I możesz być z siebie zadowolony:) Udało ci sie Łobuzie wciągnąć mnie w konwersację nie na temat,ach więc teraz ja zaśmiecam wątek........................................................................................................................................Dla Ciebie Hobiku te kropeczki!!!!
"Hobiki" - gdybym miała akwarium, to tak nazwałabym stado małych, zwinnych, płochliwych rybek, co to ławicą pływają.
Stwór tak zapewne nazwie swoje odhibernowane faraonki, co ciemną nocą wynoszą z szafki w kuchni cukier, kryształek po kryształku.
to nie faraonki. To mroczne odpryski chaosu. Ale serio nie faraonki, to same małe czarne, co na zewnątrz.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Ja pierniczę, się czepiacie. Te słowa, świeżo po tragedii, tu i gdzie indziej, wyrażają przed wszystkim emocje. Tak, nie są do końca przemyślane, często brak im spójności. Co z tego?
forum to też ona.
...zaraz pewnie Manson napisze o tych, które są U NIEGO na zewnątrz.
nie dość już różnego gówna ...
To TYLKO chwila zadumy nad ludzkim życiem, nie ważne czy z lewa czy z prawa.
Ludzi żal, ot.
Że klepię bez sensu i na każdy temat?
No ja to wiem. Ty już też.
Od tego jest Hyde, żeby każdy mógł sobie poklepać, co mu się chce.
Jak komu nie pasuje niech nie słucha.
Idę sobie popiłować do lasu.
Tragedie tragediami a posprzątać po zimie trzeba.
Mrówy, Manson. Te duże, czarne, straszne i gryzące. Łaża już i terroryzują las?
U mnie leśne mrowiska zastygły ostatnio. Wyciszyły się i wszelkie ruchy w i ich obrębie zanikły kompletnie. Stagnacja. Chyba idzie zima.;) A największe mrowisko jakie widziałem znajduje się na Pustkach Cisowskich nieopodal wydm. Jest przeogromne w tydzień zeżarłoby do białej kości ogromną maciorę. (tak sobie w głowie kalkuluję ;))
Dorze wiedzieć gdzie się mieć na baczności ;)
Nooo koniecznie tamte tereny to są "moje" ;))).
Poza tym te wydmy grząskie i jakieś takie ruchome tamtejsze piaski bywają ;) Zassać po szyję mogą i owładnąć człowiekiem tak, że ruchu żadnego wykonać nie zdoła. A wtedy szefunio mrówek podejdzie w oczka zaglądnie i dokona wyboru, którą mrówkową dywizję wysłać pierwszą.
U mnie mrów mało. Jedno mrowisko na 10 ha lasu, albo i rzadziej.
Miast czerwonych są małe czarne mrówy, takie co robią kopce ziemne.
Wierzba pięknie kwitnie.
Jak jest słońce, to aż jej bzyczy w koronie od trzmieli.
A Ty wiesz Mansonie... że obok miejsca gdzie w "mym" lesie ta wieża stała (co runęła równolegle kiedy prom Heweliusz tonął) Ty ją pamiętasz tę wieżę... to obok tej wieży jest mrowisko, a w środku jego wyrasta brzoza. Lubię tam łazić. Ostatnio kradnę brzozom sok i piję go schłodzony. Ależ one tego dobrodziejstwa mają w sobie. Im to nie szkodzi.
Oleńkowa Oleńko Ty słuchaj - bo Ty te światła tak zapalasz, co do końca świata rozjaśniać ludzkie dusze będą - empatyczna, dobra i miła, więc ja mam tylko taki nieśmiały i nieudolny projekt, a właściwie propozycję dla Ciebie, weź se klepnij na czole tatuaż. Taki rozwiany na wietrze kir. Albo najlepiej dwa. Osią symetrii może być linia Twego nosa. Wtedy wszyscy skumają o co biega.

Bo widzisz Olu, Hobo, wg mnie z****iście ubrał w słowa swój żal co ma w sercu, ale pikuś tam że udatnie go w słowa przyodział, napisał to uważam przede wszystkim szczerze i jak to czuje. I potrafił napisać DLACZEGO !!!! Bo "Kaczor" akurat o dawnych Ak-owcach pamiętał. Wie to Hobo i ja. Ale jeśli chcesz pogadać o Ak Olusiu to ja bardzo chętnie. Może przypomnimy kilka postaci, o których świat już dawno zapomniał. Co Ty na to?

"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
Nie zważając na koleje losu i bez względu na pogodę banda czyży przebiera w łuskach po słoneczniku pod karmnikiem. Tak ich średnio po dwadzieścia. I chłopaki, i dziewczyny.
http://pl.wikipedia.org/wiki/CzyĹź_zwyczajny

Natchnąłeś mnie C wczorajszym spacerem. Złaziłem dzisiaj ze sforą ze 20 kilosów po Borach. Ani śladu ludzi. Tylko sarny, jelenie, kruki i p-sójki. Ładnie jest.
Ja nie wiem, ale na mnie to kruki jakoś szalenie pozytywnie oddziałują. Kiedyś czytałem o kolesiu, który w głuszy mieszkał co do niego kruk przyleciał i się dość długo trzymał jego obejścia. Ja pikuję, to są dopiero cwane ptaszyska. Ale wszystko można wychować dobrą energią. Nawet kobiety ;)
(kruk ostatecznie po pary miechach dał dyla)
Kruki fajne, nie powiem. Każdą padlinę wywęszą w lesie. A jak fajnie odciągają od swojej zdobyczy zwodząc i nawołując.
Nauczyły się, że w śmieciach dużo fajnych rzeczy jest. Rozwalą każdy worek i porozwlekają dokoła co tylko się da. Większych śmieciarzy to nie ma. Nawet klapę od śmietnika potrafią podnieść.
Ale pod względem cwaniactwa nikt nie dorówna p-sójkom.

Inne tematy z forum Hydepark

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

Kawa czy Herbata - rano (230 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (375 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry