Widok

PAMIĘCI PREZYDENTA I INNYM PRZEDSTAWICIELOM NASZEGO KRAJU...

Zakładam ten wątek dla tych, którzy chcą wyrazić słowa współczucia z powodu dzisiejszej tragedii. Sama nie zajmuję się polityką, ale wiadomość o śmierci Prezydenta i innych znanych osób zszokowała mnie. Bez względu na to czy rządzili dobrze czy źle to mieli na uwadze dobro naszego kraju.
Niech spoczywają w pokoju...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jaki rząd, kochanie? rząd to nie tym samolotem i nie tego dnia leciał. wy i te wasze fakultety...
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
Ja pierdo%% Mansonie. Przecież Ty wiesz.
Jak czytam takie wpisy co tu płodzą to modlę się do Boga co go nie ma o powrót w ramy naszego społeczeństwa analfabetyzmu przynajmniej sprzed czaso-okresu I Wojny Światowej. Wtedy debile nie mogli kleić zdań, bo nie wiedzieli jak.
Nie, krna, narąbani.
Obudź się C, jest tragedia narodowa.
Wy na trzeźwo takie komentarze piszecie?
Cross jak zawsze aktywny. Dziękuję za uwagę. Chodzi mi o to, że specjalnie nie przepadam za obecnym rządem i stąd te słowa. Również uważam, że nieważne kim byli, ale to jednak ludzie. Niemniej nie byłoby tak głośno gdyby to był koś inny. Na innych forach piszą nieładne rzeczy więc chciałam to uprzedzić. Pozdrawiam.
teraz to już nie ma żadnego znaczenia :(((
Niewątpliwie straszną tragedią jest to że spadł samolot (niezależnie od tego kto był na jego pokładzie) i zginęło tyle osób. Natomiast zdecydowaną przesadą jest stwierdzenie "Bez względu na to czy rządzili dobrze czy źle to mieli na uwadze dobro naszego kraju. "
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Izabela Jaruga Nowacka :((((
żelazny kwiat polskiej polityki

i wielu wielu innych wybitnych polityków, gości, obsługa.....
szok i niedowierzanie
Polska już nigdy nie będzie taka sama :(

nie sądziłam że czegoś takiego dożyję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (370 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

Kawa czy Herbata - rano (230 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry