Widok
*Dwupaki*
Pażdziernik:
sulusiowa- 2/4.10
zocha_ma- 5.10
malinka222- 8.10
alfaluna- 8.10
kaoma- 10.10
julianka29- 13.10
Daria- 13.10
kwiatek2010-14.10
gosia- 15.10
agnieszka23- 17.10
gosik14- 25.10
paula2411- 26.10
rabitka-27.10
kate- 29.10
asia11- ??
Listopad:
oli AG- 2.11
balbinka27-5.11
majls- 5.11
Miśkaaa-25/27.11
ola_83-27.11
mimunia
słonko
witam nowe kobietki :) ja już sie doczekac nie moge jutrzejszej wizyty :)
Pażdziernik:
sulusiowa- 2/4.10
zocha_ma- 5.10
malinka222- 8.10
alfaluna- 8.10
kaoma- 10.10
julianka29- 13.10
Daria- 13.10
kwiatek2010-14.10
gosia- 15.10
agnieszka23- 17.10
gosik14- 25.10
paula2411- 26.10
rabitka-27.10
kate- 29.10
asia11- ??
Listopad:
oli AG- 2.11
balbinka27-5.11
majls- 5.11
Miśkaaa-25/27.11
ola_83-27.11
mimunia
słonko
witam nowe kobietki :) ja już sie doczekac nie moge jutrzejszej wizyty :)
super gratuluje pierwszyh motylich ruchów :D
Ja dziś byłam na pobieraniu krwi i badaniach
cukier mam idealny no prawie bo na 70/100mg mam 79:D
reszte odbiore w piątek tuż przed wizytą u lekarza
Teściowa dziś nie mogła przypilnować koksia więc z nim pomaszerowałam a mój ciekawski synek patrząc prosto mi w oczka kukał jak mi to pobieraja krewke i twardo mamo boli ? nie nie boli usmiech na twarzy zabki zacisniete heheh
dzis sie rzuciłam na sok z czarnej pożeczki i wydudlałam prawie litr na poczekaniu a potem się dziwie że brzuchol rosnie hehe
od dzis nie słodze niczego łyżeczka miodku od czasu do czasu no i owoce warzywka i rybki moze uda mi sie za wiele nie przytyc :d
Ja dziś byłam na pobieraniu krwi i badaniach
cukier mam idealny no prawie bo na 70/100mg mam 79:D
reszte odbiore w piątek tuż przed wizytą u lekarza
Teściowa dziś nie mogła przypilnować koksia więc z nim pomaszerowałam a mój ciekawski synek patrząc prosto mi w oczka kukał jak mi to pobieraja krewke i twardo mamo boli ? nie nie boli usmiech na twarzy zabki zacisniete heheh
dzis sie rzuciłam na sok z czarnej pożeczki i wydudlałam prawie litr na poczekaniu a potem się dziwie że brzuchol rosnie hehe
od dzis nie słodze niczego łyżeczka miodku od czasu do czasu no i owoce warzywka i rybki moze uda mi sie za wiele nie przytyc :d
a ja wczoraj miałam jazdę o 22 zachciało mi się parówek z musztardą, mąz poleciał do sklepu i dziel;nie jadł ze mną, zjadłam 1,5 parówki....i nagle nie mogłam na nie patrzeć. A dziś zachciało mi się suchej krakowskiej i pomidorów.....to sa zachcianki.
Ja dziś robiłam badania Ft4, i czekam z niecierpliwością na jutrzejsze wizyty, ale nerwy to mam, czy wszystko w porządku z dzidziolem, czy jest juz łożysko, a potem sobie tłumaczę, dlaczego miałoby być źle, w końcu nic takiego nie brałam, żeby było źle. Ale i tak psychiczny spokój odzyskam jak będę po wizycie u dr, który powie wszystko w porządku i przezierność odpowiednia.
Ja dziś robiłam badania Ft4, i czekam z niecierpliwością na jutrzejsze wizyty, ale nerwy to mam, czy wszystko w porządku z dzidziolem, czy jest juz łożysko, a potem sobie tłumaczę, dlaczego miałoby być źle, w końcu nic takiego nie brałam, żeby było źle. Ale i tak psychiczny spokój odzyskam jak będę po wizycie u dr, który powie wszystko w porządku i przezierność odpowiednia.
Widze dziewczyny , że u was optymistyczne nastroje. u mnie wrecz na odwrót :( odkąd jestem w ciązy ciągle cos mi dolega. Bol głowy, mdłość, omdlenia, opryszczka już 4 od 4miesięcy, brak humoru na cokolwiek, libido poniżej zera, do tego dochodzą zęby których nie moge doleczyć bo nie można robić rentgena, ciągle zapchany nos który nie daje mi funkcjonować. A nie wiadomo czy to już ciążowy nieżyt nosa czy alergia na pyłki trawy. A teraz dobija mnie ropień, który odnowił mi się po 5 latach! i w ciągu tygodnia jest juz wielkości małego winogrona, uniemozliwia mi leżenie na plecach, sprawne siadanie i powoli już chodzenie. chirurg wypisał mi antybiotyk cipronex, który jest niebezpieczny dla dziecka ale musze go brać więc dochodzi kolejny stes. Jak nie pomoże to będą mnie ciąć. Jestem nie przyzwyczajona do ciąglego "czegoś" bo zawsze bylam zdrowa. Poprostu nie chce mi sie nic, nie mam siły na cokolwiek ani na prace ani na życie. Jest okropnie a mialo byc cudnie :(
Kaoma, pozostaje miec nadzieje ze jednak przejdzie. Nie wiem czy Cie to pocieszy, ale również katar mam od początku ciązy i do szału mnie doprowadza, ból glowy też jest okropny, ale staram sie zawsze czyms zajac aby nie myslec o tych dolegliwosciach. Pogoda coraz ladniejsza to moze pomoze na Twoje samopoczucie, trzymam kciuki!
Paula zapytaj sie proszę swojej lekarki co mysli o tych rowerach, a jezeli uwaza ze nie bardzo to konkretnie dlaczego?? Ja mam dopiero wizyty 6 maja wiec jeszcze chwila...
Paula zapytaj sie proszę swojej lekarki co mysli o tych rowerach, a jezeli uwaza ze nie bardzo to konkretnie dlaczego?? Ja mam dopiero wizyty 6 maja wiec jeszcze chwila...
Witam,
Ja dodam swój głos w sprawie rowerów, ponieważ ten temat padł podczas mojej ostatniej wizyty.
Lekarz nie widział żadnych przeciwwskazań i jeśli tylko mam ochotę mogę jeździć. Ja jednak jestem do tego sceptycznie nastawiona, choć nigdy nie miałam żadnego wypadku, to wolę dmuchać na zimne, a dodatkowo zniechęca mnie ukształtowanie okolicy w której mieszkam- same górki.
Ja dodam swój głos w sprawie rowerów, ponieważ ten temat padł podczas mojej ostatniej wizyty.
Lekarz nie widział żadnych przeciwwskazań i jeśli tylko mam ochotę mogę jeździć. Ja jednak jestem do tego sceptycznie nastawiona, choć nigdy nie miałam żadnego wypadku, to wolę dmuchać na zimne, a dodatkowo zniechęca mnie ukształtowanie okolicy w której mieszkam- same górki.
Kaoma trzymaj się dzielnie początki zazwyczaj są cięzkie główka do góry oby szybko się poprawiło
Kwiatek to super że wszystko oki :)
Ja dzis wybuchłam jak wulkan moj luby zjadł mi puszkę z makrelką w pomidorach buuuuuuu cała noc o niej snilam normalnie heheh
a teraz mi glupio że tak na niego nakrzyczalam i kazałam mu po pracy iśc do teściowej i przemyśleć sobie co zrobił teraz po herbatce z ananaskiem stwierdzam jaka jestem glupiutka ale no co napisze do niego smsa i zrobie z siebie ciołka nigdy w zyciu od dzis bede zaznaczała moje i tylko moje produkty w lodowce :D
Kwiatek to super że wszystko oki :)
Ja dzis wybuchłam jak wulkan moj luby zjadł mi puszkę z makrelką w pomidorach buuuuuuu cała noc o niej snilam normalnie heheh
a teraz mi glupio że tak na niego nakrzyczalam i kazałam mu po pracy iśc do teściowej i przemyśleć sobie co zrobił teraz po herbatce z ananaskiem stwierdzam jaka jestem glupiutka ale no co napisze do niego smsa i zrobie z siebie ciołka nigdy w zyciu od dzis bede zaznaczała moje i tylko moje produkty w lodowce :D
hehe Oli_AG ale sie uśmiałam :):) Daria napewno zapytam bo samajestem ciekawa :) ja jakoś sie stresuje dzisiejsza wizyta,chociaz nie wiem czemu :):) kaoma faktycznie nie ciekawie u Ciebie,ale mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie, buuziaki i miłego dnia Wam zycze,aaa moze któras ma ochote na spacerek :)
Ja już jestem po wizycie, genetyczne miałam dzisiaj bo tak jak pisałam wczesniej cienko z kasa, ale z dzidzia wszystko ok :) dokładny opis i fotki dostane dopiero 25.05 na nastepnej wizycie,badania tez zrobie dopiero koło 20.05,albo na raty po malutku, dzidzia sie wierciła masakrycznie ale ogolnie super widok, malec ma 7cm,ciekawe jak sie zmieni przez te 4 tyg :)
mój potwierdzony termin to 29.10.moja dzidzia piękna,ruchliwa,serce bije jak oszalałe.Pierwsza wizyta u dr Wajlonisa bardzo pozytywnie.Poza tym jak pisałam wcześniej o torbieli to teraz hurra dobre wieści dla mnie to nie rak,wyniki dobre a na usg widać że zanika i jej prawie nie ma.Dzisiaj szczęsliwy dzień:)a zachcianki to mam na duże porcje soczystych owoców tj.arbuzy i winogorna. A czasem też na śledzie plus kanapka z czekoladą:)