Widok
no ja jestem szczęśliwa, krwiak się wchłonął i wszystko doklejone, dzidzia rośnie zdrowo, wszystko ma wykształcone i przezierność karkowa ok, bo wynosiła 1.8 mm, tylko, że termin porodu mi się zmienił na 3 listopada, a ja zapowiedziałam 1 listopada nie rodzę! Kolejna wizyta za 4 tygodnie.
u Endo tez ok, podniósł nieznacznie dawkę leku i powinno być ok.
dziś będę spała spokojnie.
u Endo tez ok, podniósł nieznacznie dawkę leku i powinno być ok.
dziś będę spała spokojnie.
Witam,
Ja dziś po wizycie, założeniu karty ciążowej. Wyniki podręcznikowe, objawy ciążowe znośne, więc pozostaje się tylko cieszyć:D
W środę jestem umówiona na usg prenatalne w Inviccie. Mam nadzieje, że będzie to miłe zakończenie miesiąca.
Pojawił się tylko jeden problem, a mianowicie godziny pracy. Ja niestety pracuje zazwyczaj do 20, 21, oczywiście 8h, ale niestety po 18 nasilają się u mnie dolegliwości jelitowe:( Usłyszałam dziś, że powinnam porozmawiać o zmianach godzin pracy z pracodawcą, niestety jestem jedynym pracownikiem stacjonarnym i nie będzie łatwo.
Czy któraś z Was miała podobny problem?
Pozdrawiam.
Ja dziś po wizycie, założeniu karty ciążowej. Wyniki podręcznikowe, objawy ciążowe znośne, więc pozostaje się tylko cieszyć:D
W środę jestem umówiona na usg prenatalne w Inviccie. Mam nadzieje, że będzie to miłe zakończenie miesiąca.
Pojawił się tylko jeden problem, a mianowicie godziny pracy. Ja niestety pracuje zazwyczaj do 20, 21, oczywiście 8h, ale niestety po 18 nasilają się u mnie dolegliwości jelitowe:( Usłyszałam dziś, że powinnam porozmawiać o zmianach godzin pracy z pracodawcą, niestety jestem jedynym pracownikiem stacjonarnym i nie będzie łatwo.
Czy któraś z Was miała podobny problem?
Pozdrawiam.