Widok

PAŹDZIERNIKOWE I LISTOPADOWE MAMY 2010

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Paula, prosze uzupełnij terminy łącznie z moim 5.11.10
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oli ale numer z tą makrelą:):):):)

Cieszę się, że u Was dziewczyny i Waszych maluszków wszystko ok:):):):)

Pozdrawiam
no ja jestem szczęśliwa, krwiak się wchłonął i wszystko doklejone, dzidzia rośnie zdrowo, wszystko ma wykształcone i przezierność karkowa ok, bo wynosiła 1.8 mm, tylko, że termin porodu mi się zmienił na 3 listopada, a ja zapowiedziałam 1 listopada nie rodzę! Kolejna wizyta za 4 tygodnie.

u Endo tez ok, podniósł nieznacznie dawkę leku i powinno być ok.

dziś będę spała spokojnie.
dziewczyny super że badania wszystkich na plus! oby tak dalej! :)
Milo tak czytac ze kazdej z nas ciaza tak ladnie przebiega, oby tak dalej:)
Milego dnia:)
aż się miło czyta, fajnie że można się cieszyć rosnącym brzuszkiem i nie musimy jak na razie pocieszać się i podtrzymywać na duchu, że będzie dobrze. I niech taka atmosfera radości zostanie z nami aż do naszych porodów.
Witam,

Ja dziś po wizycie, założeniu karty ciążowej. Wyniki podręcznikowe, objawy ciążowe znośne, więc pozostaje się tylko cieszyć:D
W środę jestem umówiona na usg prenatalne w Inviccie. Mam nadzieje, że będzie to miłe zakończenie miesiąca.
Pojawił się tylko jeden problem, a mianowicie godziny pracy. Ja niestety pracuje zazwyczaj do 20, 21, oczywiście 8h, ale niestety po 18 nasilają się u mnie dolegliwości jelitowe:( Usłyszałam dziś, że powinnam porozmawiać o zmianach godzin pracy z pracodawcą, niestety jestem jedynym pracownikiem stacjonarnym i nie będzie łatwo.
Czy któraś z Was miała podobny problem?

Pozdrawiam.
Balbinka wg Kodeksu Pracy pracodawca powinien dać Ci taką możliwość, nie pozostaje nic innego jak porozmawiac z pracodawca.
Wg kodeksu pracy powinno sie spedzac przy komputerze max 4 godz bedac w ciazy, a ja siedze pełne 8... wiec tak to bywa:)
Powodzenia zycze:)

Paula daj znac o tych rowerach:)
zapraszam do nowego watku :) Pazdziernikowe i Listopadowe mamy 2010 :) nr.3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry